S

Onbaşı
18 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Havale de açıklama kısmına ne yazmalıyım
Arkadaşlar çalıştığım firma da muhasebeci arkadaş firmadan ayrıldı. Pazartesi de bir firmaya havale yapacağız. Havale de açıklama kısmına ne yazmalıyım. Firmadan fatura karşılığında ürün almıştık açıklamaya ne yazmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
S
7 yıl
İş hayatınızda yaşadığınız sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz
Arkadaşlar şu an çalıştığım işte mutlu değilim. Bunun sebebi de işe başlarken benden yapmami istedikleri görevlerin fazlasini yapıyor olmaktan şikayetçiyim. Bir keresinde yaptığım islerin beni yiprattigini söyleyerek istifa ettim ama beni ikna etmeyi basardi. Alternatif iş bakıyorum ama şu an bulamıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem lazım.
S
9 yıl
2500 lira limit ile alınabilecek televizyonlar
Arkadaşlar 4k olmasını istiyorum.Marka olarak Samsung düşünüyorum ama yeterli bilgim yok televizyonlar hakkında.Uzun yıllar kullanabileceğim bir cihaz olmasını istiyorum.Önerebileceğiniz modeller nelerdir ?
S
9 yıl
İnnanın yeni şarkısı Yalla. Nakarat Arapça.Dinlemelisiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=S6yV3SjGOf0

Bir kez daha sevdim bu kadını.
S
9 yıl
Mersin Taşucu\u0027ndan Mersin Otogara Nasıl Gidilir ?
Arkadaşlar filo tasimaciligi ile Mersin Taşucu'na gidecem ordan otogara nasil giderim yardimci olabilir misiniz? Teşekkürler.
S
9 yıl
S4 Uygulama Yanıt Vermiyor Hatası[Rootlu]
Arkadaşlar telefonuma lollipop kurdum ve root attım.

Root attıktan sonra sanırım sistem dosyalarından silmiş olduğum bir veya birkaç uygulama yüzünden bazı uygulamalarda uygulama yanıt vermiyor hatasını alıyorum.

Yeni romlar kurmama rağmen hatalar düzelmedi.Silmiş olduğum uygulamalar ise rootdan dolayı geri gelmiyor.

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yada rootu nasıl kadlırabilirim.

Kaldırdıktan sonra sorun düzelir mi ?

Yardımlarınızı bekliyorum.
S
9 yıl
Kıbrısa gidiyorum ne alabilirim ? Tavsiyelerinizi Alayım
Arkadaşlar haziranın ortasında Kıbrısa gidiyorum.Kıbrıstan ne alabilirim neler yapabilirim.İçki ve sigara kullanmıyorum.Mesela giyim sektörü Türkiyeye göre ucuz mu ? Şunu yapmadan gelme dediğiniz birşeyler var mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
9 yıl
Bilgisayar Sıfırlama İşlemi Hakkında Yardım Edecek
Arkadaşlar bilgisayar sifirladim. Tüm dosyaları sıfırla gibi bi seçenek vardi onu seçtim. Yaklaşık 3 saat oldu sadece yüzde 27 ilerledi. Bu islemi uygulayan var ise ne kadar sürdüğünü öğrenebilir miyim veya geri kalan kısmı da bu hızla mi ilerleyecek ?
S
9 yıl
Kilo alarak kas geliştirme
Merhaba arkadaslar fitnessa yazıldım.Çok zayıf birisiyim.Boyum 193 kilom 70-73 arası.Kilo alarak kas yapmak için fitnesaa yazıldım.Bunun için önerileriniz var mı nasıl çalışmalıyım nasıl beslenmeliyim.Ayrıca karbonhidrat veya protein tozu kullanayım mı yardımcı olursanız sevinirim
S
9 yıl
Fitnessa giderken çantanızda bulunanlar
Arkadaşlar pazartesi günü fitnessa başlıyorum.Yanımda neler götüreceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Karrbonhidrat veya protein tozu alayım mı ? boy 190 kilo 70-73
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.