M

Yüzbaşı
14 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Grup Sohbeti
Xbox uzerinden arkadaşımla grup araması denedik fakat iki taraftada yankı yaptı çok rahatsız ediciydi baya bi ayar kurcaladık fakat beceremedik.Bu tarz bi sorunla karsilasan var mi?
M
3 yıl
Xbox kardeşliği hakkında
Tek cihazı 2 kişi kullanacağız.Özellikle hikayeli,ilerlemeli oyunlarda ikimizde kendi savelerimizden devam etmek istiyoruz.Bunu nasil yapabiliriz.

Kardeslik olayi sanirim 2 cihaz için geçerli.İlk konsolum biraz fransizim bu konulara.Her oyunda 2 profil acabiliyor muyuz yoksa baska bi ayari mi var?
M
3 yıl
CNG Havuzu hakkında yardım
2 gün önce yeni taşındığımız adrese güldüren 100 paketini baglattım.Sağolsunlar ertesi gün internetim aktif hale geldi.Hızda indirmede bir sorunum yok.Fakat oyun oynamak nerdeyse imkansiz aşırı derecede gecikme var,ping devamlı dalgalanıyor ve hiç sabit değil.

Pcyi daha kuramadığım için wifi için konuşuyorum.Bu cng havuzunda olup olmadiğımızı nasıl anlayabiliriz? Birisi lütfen yardım etsin.Yoksa bu şekilde 2 sene gitmez.Superonline mumla aramayalım.100 mbps çok iyi bi değer fakat bu ping sorunlarıyla bi önemi kalmıyor...
M
5 yıl
Firmware Finder ile Update yaparken brick olma.
Arkadaşlar acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.Telefon değiştirmiştim bayadır kullanmıyordum mate 8'i.

Telefonda bir problem olmuştu bende android 7den 6ya düşürdüm NxtL29c636B193 olması lazım sanırım.

Telefonu sorunsuz kullanıyordum.Ama hiç bir şekilde temalar değişmiyordu ve firmware Finderdan bir türlü update kuramadım.Sorunsuzca indiriyordum reset atıp sorun çıkarıyordu.Yine denerken bi updateyi reset attı ve orda kaldı.Telefon sadece reboot menusune açılıyor.Vipe Cache yapabiliyorum ama Data/factory reset atamıyorum kırmızı ünlem çıkıyor.E recovery menusu açılıyor ama ordanda işlem yapamıyorum.

Bi update indirdim dload klasorüne attım sd karta 3 tuşada basıp açmaya çalısıyorum yine reebot menusu geliyor.Yeni aldığım telefonum servise gitti değilim yapılacak 5-10 gün içinde. Benim bu telefonu kullanmam lazım.Bilgili biri varsa lütfen yardım etsin.Bekliyorum...

Şimdiden teşekkür ederim...
M
7 yıl
Th 10 arkadaşlar bakabilir mi?
Oyunu 1.5 yildan uzun bi suredir aktif degilim.Tekrar baslamayi dusunuyorum ama hic bir bilgim yok artik oyunla ilgili.Verebileceginiz tavsiyelere ihtiyacim var.
Köy duzeni saldirmak ganimet kasmak icin orduya felan ihtiyacim var.Yardimci olursaniz cok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Lag
Son 1 haftadir oyunda asiri derecede lag vardi.97 100 arasi kitleniyordu ping.2 saniye gecikme oluyordu.Bundan oncesi 69 pingim vardi.Ama kafaskna gore 98e cikiyordu cogu zaman.

Sinirden kirmak uzereydim gittim kablo aldim.Oyuna girdim yine 97 ping civari ama lag çok çok azdi.bi macta 2 kere felan hissedebildim sadece.(Kotayi asmadim,wifi bagli cihaz yoktu,13 kusur mbps hiz aliyordum)Sonra lol sitesinden bakip ipconfig flush dns release vs yaptim cmdden res atip oyuna girdim 68 pingle oynadim.tekrar maca girdigimde ping ykne 9de kitlenmisti lagsiz sekilde.

Bunun cozumu nedir arkadaslar kafayi yemek uzereyim.eskiden kafasina gore yapiyordu en azindan azda olsa 69ping oynuyordum artik hep 97
M
7 yıl
Lol Saçma ping sorunu
Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var.Bu sorun beni delirtmek uzere..

Genelde kimse baglanmiyorken 67 69 ping sabit bi sekilde oynuyorum.Kotayi assamda asmasamda farknetmiyor.Kotayinastigimda en fazla 70 civari.

Ama bazen oyle kanser ediyor ki.Kimse baglanmiyor internete telefonum dahi kapali.Ama 98 pingden assagi dusmuyor.Sonra kapatip aciyorum oyunu tekrar dusuyor 67pinge.Bazen o bile ise yarwniyor lagli oynadikdan sonrq diger ele girince duzeliyor anca.

Bazende oyun yukleme ekraninda 69 ping gozukuyor.O esnada beklersem internete girmezsem oyuna 69la basliyorum.Ama girdigim zaman direkt 96ya kitliyor.Anca cikip girince duzeliyor.

Arkadaslar biliyorum biraz karisik oldu ama kusura bakmayin delirmek uzereyim.Devamli olmasada sık sık karsilasiyorum bu sorunlarla..Acaba yeni.bi modem alsam faydasi olur mu.En eski ttnet modemi var. Yada araya kablo mu çeksem.Wifiye cok yakinim hemen yan odada.
M
8 yıl
Cs Go İade paramı alamadım
Öncelikler merhaba.

Oyunu 9 nisanda alip kisa bi süre içinde iade ettim.İadem 10 nisanda kabul edildiğine dair bir e posta aldim.İademi kartima almak istedigimi belirtmiştim.7-14 gün sürüyormuş.

18 gun oldu.daha param yatmadi.Destek ile görüştüm.Detaylar ekde yardimci olursaniz sevinirim.

Son bi sorum olacak.Arkadaşlarimin ısrarı üzerine bir şans daha vermek istiyorum oyuna.Oyunu almak için iade paramin yatmasini beklemem lazim mi
Yoksa şuan alsam paramin yatmasiyla ilgili bir sorun yaşar miyim.Sonuçta tekrar para verip alacagim.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.