K

Onbaşı
29 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
16 yıl
Yıldırım düştü olana bakın
Dün akşam Kartal civarındaki sağanak yağmurda evin çok yakınına bir yıldırım düştü. Aynı anda kasadan veya moniörden tiz bi ses geldi. Monitör sizlere ömür. ( Samsung 940 BW) Allahtan garantisi devam ediyor. Aradım samsung u evden gelip alacaklar. Bekliyoruz bakalım. Arkadaşın monitorunu kullanıyorum şu anda. Ama tek sorun o değil. Binadaki adsl e ethernetten baglanan benim ki de dahil herkesin etherneti bozulmuş. Ben şu anda wireless dan bağlıyım. Ama bununla da bitmiyor. Esas sorun şu ki bilgisayar bazen yarım saatte bazen iki dakikada bir reset atıyor kendi kendine. Ben anakartdan şüpheleniyorum (gigabyte ds3). Zaten ethernet bozulduğundan goturup servise vericem. Sizce problem anakart haricinde başka bir bileşenden kaynaklanıyor olabilir mi ? ( güç kaynağı ram vs)Bu arada fanlar çalışıyor. Sistem cpu sıcaklığı 35-40 derece arası sistem sıcaklıpı 58 derece idi baktığımda.
Diğer bileşenler de şöyle
Asus kasa TA9A - 350 Watt PS
Kington 667 mhz 2gb DDR2 Ram
Palit 8600 GT sonic

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
K
18 yıl
XP Kuramiyoruz
selamlar
dun alinan sisteme bir turlu xp kurulamiyor. Alet ilk kurulumda attigi formattan sonra 15 saniye bekleyiniz diyor sonra kasa stand by a gecer gibi oluyor. Elle tekrar acildiginda ve tekrar denendiginde xp kurulumu basliyor ama aygitlar yukleniyor asamasinda donuyor. nedir acaba bir fikri olan var mi?

sistem soyle
C2D 6300, Asus p5b, 160 gb samsung sata 2 hdd, Ati 1300pro, 2x512 twinmos DDR2, Nec DVD writer, Asus TA5A kasa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.