A

Onbaşı
08 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Samsun\u0027da Lise Önerisi
Herkese selam. Ben lise3'e giden bi kardeşinizim. Samsun'a bu yıl geldik. Okuduğum liseden memnun değilim. (okulun fiziki yeri çok kötü).

Tramvay ile ulaşabileceğim (tramvaydan indikten sonra yürüme mesafesi 5-6 dakikayı geçmeyecek okul önerisi istiyorum.

Not: Puanım 402.
A
8 yıl
Youtube Videom İzlenmiyor
Merhaba bugün sinema konulu Youtube kanalı açtım. Ve ilk videomu yayınladım. Doğal olarak 1 izlenme bile gelmedi. Facebook'tan arkadaşlarıma link attım 10 kişi falan izlemiş. Ben de bazı gruplara girip durumu anlattım ve video linkimi attım fakat yine de fazla izlenmedi. Aramızda illa Youtuber'lar vardır. Lütfen bana destek olacak biri çıksın. Ben bu kanalı nasıl büyütmeye başlayabilirim? Abonem bile yok gibi bir şey.

Edit: İmla
A
8 yıl
HTC telefonumun jack girişi bozuldu
Merhaba arkadaşlar HTC desire 616 kullanıcısıyım. Her gece telefonla ve kulaklıkla uyuduğumdan olsa gerek 2 hafta önce kulaklıktan inanılmaz az ve kalitesiz ses gelmesine aldanış etmedim. Kulaklık bozulmuştur dedim gittim yeni kulaklık aldım. Fakat daha sonra biraz kurcalayınca sorunun kulaklık Jack girişinde olduğunu fark ettim.

Örneğin kulaklığın ucuna doğru olan kalın bölümü biraz sola doğru bükünce ses orijinal kalitede ve yükseklikte çıkıyor.

Tam 5 kulaklıkla da denedim. Hepsinde de kulaklığın ucunu sağa bükmeden normal kalite ses yüksekliği gelmiyor. Sizce servise yollamadan kurtarma yolumuz var mı? Telefonu 20 gün de olsa bırakamam çok kullanıyorum gerektiği için.

Sorunun girişte olduğunda ve sağa doğru bükme yapıldığında düzeldiğine kesinlikle eminim. Acaba bir çözümü var mı? Selamlar.
A
9 yıl
HTC Desire 616 Güncelleme Gelmemesi
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Bu telefon sanırsam 2014 üretimi. Hatta HTC 1 gb Ram' i olan telefonlarına güncelleme getireceğini söylemişti fakat bu cihaza hiç güncelleme gelmedi.
A
9 yıl
Telefonumun Pikselleri Bozuldu
Evet arkadaşlar sıkıntım başlıkta yazdığı gibi. Daha bu sabah bir sorun olmayan telefonumda eve geldiğimde yaklaşık 50 - 60 tane pikselin bozulduğunu farkettim. Bozulmaktan kastım piksellerin beyaz olması değil, işin garip tarafı bozuk piksellerin her birinin farklı renkte olması. Yani 50 - 60 tane piksel in yaklaşık 20'si kırmızı 20'si sarı geriye kalanlar da yeşil renkte. Telefonumun garantisi var ama garantiye götürmekten başka çözüm var mı?
A
9 yıl
Turkcell Vınn\u0027ı Android Telefonda Kullanma
Arkadaşlar ben şimdi faturalı Turkcell Vınn kullanıyorum. Vınn'ı telefonumda kullanabileceğimi düşündüm ve Vınn'ın içindeki sim kartı telefona taktım yalnızca mobil veriyi açarak internete bağlandım. Bilgisayarda Vınn'ı açtığımda hattımdaki megabaytların azaldığını fark ettim ve mobilden gittiğini düşündüm. Fakat internette araştırdığıma göre Turkcell yetkilileri telefonda kullanıldığında ek ücret gelebileceğini söylemiş. Peki ek ücret gelecekse neden telefonda kullandığım için megabaytlar azaldı? Yani ek ücret gelir mi sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.