L

Teğmen
05 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
Asus DSL N16-P Modem RJ-11 Jak Sorunu
Asus DSL N16-P modemim var. Direkt ankastreden çektiğim cat kabloya rj 11 jakı takmıştım ve sorunsuz kullanıyordum. Bir süredir modeme az bişey dokununca internet kesiliyordu. Öyle idare ettim. Portada tam kablo oturmuyor. Servise verdim ama sorun görmemişler ve bağlantı sağlanmış. Ben pek inanmadım. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
L
4 yıl
Crucial SSD Yanıyor
Arkadaşlar ssd 96 derece görüyor yükte. Yani benim şuana kadar gördüğüm 96 derece. Satıcı ile görüştüm ve iade edebileceğimi söyledi. Bir ısınma sorunu olduğunu aldıktan sonra öğrendim. Kimiside sorun yaşamamış. SSD’nin kendi uygulamasını indirdim. SSD yazılımı güncel diyor. Sorunu çözmenin bir yolu var mı ?
L
4 yıl
Asus FX503VD Klavye Devre Dışı Kalma Sorunu
Bilgisayarım Asus FX503VD modeli ve garantisi bitti. Bir süre önce klavye kısmından yanık kokusu gelmişti. Bir süre çalışmaya devam etti. Bilgisayar soğukken klavye çalışıyor. Oyuna girdiğim zaman bir süre sonra klavye devreden çıkıyor. Klavye kırmızı ledli. Klavye devreden çıkınca leptopun üstündeki açma ve kapama tuşuna bir kez basıp kapatıyorum. Bu sefer de klavye ışıkları ve güç ışığı yanık kalıyor. Açma ve kapama tuşuna basılı tutunca komple güç kesildiği için düzeliyor. Daha sonra tekrar oyuna girersem devam ediyor. Termal macunlarını yeniledim ve format attım. Klavyenin son güncellemesini yükledim. BIOS sürümünü zaten daha önce en son sürüme yükseltmiştim. Herhangi bir güncelleme gelmemiş. Sorun çözülmedi. Sizce sorun nedir ?
L
5 yıl
ORJİNAL HONDA MARKA USB BELLEK
Ürünler orjinaldir. Honda: Çok az kullandım. Kapasite 8 gb. İstanbul içi elden teslim. Resim linkde. Kargo yapılır.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-honda-markasinin-usb-bellegi-663872341/detay
L
9 yıl
Arabaya SD Kart Takmak
Arkadaşlar 2015 model sıfır polo aldık. Müzik sd kartı yapacağım ama araba sistemi acaba sd kartı fat 32 mi yapsak tanır yoksa ntfs mi ?
L
9 yıl
Youtube Kanal Adı Değiştirme
Arkadaşlar ben ana kanalımda kendi ismimi kullanıyorum. Alt kanal oluşturursam farklı isim kullanabiliyormuşum. Mevcut kanlımdaki videoları oraya nasıl aktarabilirim ? Ana kanal alt kanal olur mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.