B

Yüzbaşı
28 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
Fan Sorunu...Acil
Intel(R) Pentium(R) M , 1.6 GHz, 798 MHz, 2 GB RAM Datron KXA 2004 model bir ihtiyar bilgisayarım var.Şimdiye kadar 3 kez format yedi.Ve son 1 haftadır uyuz etme derecesinde fanı 3-5 dakikaya bir çalışmakta ve susmama derecesinde 1-2 dakka kafa şişiriyor.Virüs vardır diye taramalarımda bi problem çıkmıyor.Sorun yok gibi görünüyor.Ancak niyadınımı doldurdu bilmiyorum fakat bu sıklıkta fanın çalışması doğrumu ? Yoksa vakti geldi deyip bir format planımı yapmalı?? Şimdiden ufak tefek bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler.Saygılar.
B
14 yıl
Corsa D aracıma ses sistemi görüşleriniz...
Corsa D 2007 aracıma uygun fiyat ta (1500 tl civarı ) ses sistemi ayarlamak istiyorum.Bu işe yeni girişeceğim için pek ayrıntılı bilgiye sahip değilim.Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..
Saygılar..
B
14 yıl
Kablosuz ağa giremiyorum.Ufak bi yardım Lütfen !!!
Arkadaşlar evdeki kablosuz ağa diğer 3 laptoptan giriliyor benim laptoptan girilmiyor.Sürekli Ağa Bağlanıyor diyor ya da ip isteniyor diyor.Kafayı yiyecem.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
B
15 yıl
Laptop Klavye sorunu acil yardım lütfen..
Babamın Asus laptopuna canım yeğenim basıp geçmiş.şimdi klavyedeki tuşlar farklı karakterleri çıkarıyor, L ye basınca 3 falan çıkıor.önce Numlock a da basmıştır dedim ama Num unlock ve Num lock yapmama rağmen,sonra da Q klavyeden F klavyeye geçmiştir sanıp o alternatifide denememe rağmen düzelme olmadı.hala sağ taraftaki tuşlardan farklı karakterler çıkıyor.bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
B
16 yıl
Yeni Kasa Opel Astra 1.4-1.6 Yardım
Arkadaşlar acilen yardımınıza ihtiyacım var.Hatchback modeller için sorularım.

Opel Astra Yeni Kasa 2004 ve üzeri modellerde 1.4 ve 1.6 arasında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Öneriniz 1.4 mü yoksa 1.6 mı olur ?

Yakıt sarfiyatı konusunda net bilgi ?

Yedek Parça fiyat ?

Sizinde ekleyeceğiniz eksi ve artı yönler.

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.