D

Onbaşı
05 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Adsense Hesabı Alınacaktır.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi satılık adsense hesabı arıyorum

pin onaylanmış olması gerekiyor arkadaşlar yani site ye reklam kodunu alıp siteme koyacağım hale gelmiş olması gerekiyor arkadaşlar

şimdiden saolun

skype: info@cepmaster.org
D
9 yıl
Su Arıtma Cihazının Garantisi Benim Diyenden Uzak Durun
Merhaba arkadaşlar;

Buradan sizlere son günlerde yaygın olan ve bir çok pazarlamacı memur ve öğretmen arkadaşların söylediği sözü hatırlatmak ve ne kadar yanlış olduğunu belirtmek için buradan bu yazıyı yazmak istedim.Tek amacım bilgi vermek ve sizleri bilgilendirmek

Ve hemen konuma başlamak istiyorum.Yukarıda dediğim gibi bir çok öğretmen , emekli ,askeriyede çalışan personel arkadaş ve arkadaşlar ek iş olarak su arıtma cihazları satmaya çalışıyorlar.Ama ben en çok komiğime giden bir çok arkadaşla görüştüm tanıştım ve almak istedim.Bana söyledikleri cihazın garantisi var mı efendim var efendim.Durun burayı canlandırma yapayım tiyarto şeklinde :)

Alıcı :Cihazın kaç yıl garantisi var ve fatura kesebiliyormusun

Satıcı:Tabi efendim olmaz mı 2 yıl garantisi var hatta 10 yıl garantisi var efendim

Alıcı: aaa nasıl olur 10 yıl garanti.2 yıl anladımda 10 yıl nasıl garantisi ???

Satıcı:Olur efendim olur nasıl olmasın

Alıcı:Anlatırmısınız nasıl 10 yıl garanti oluyormuş

Satıcı:Bakın şöyle ben 45 yaşındayım Türkiye'de yaşam ortalaması 60 yıl.Benimde ölmeme 15 yıl var yani son 5 yılda çalışmazsam dinlessem kalır 10 yıl.

Alıcı:eee sonra

Satıcı:Yani ben on yıl bu işi yapcam bu sebepten dolayı garantisi benim.

Alıcı:Ohhh içim rahatladı şimdi 10 yıl garantili cihaz :)

Ya bi gidin kardeşim.Fatura kesmezsin garanti vermezsin onuda geçtim ben paramı çöpte bulmadım arkadaşlar.500 -750 gibi bir para vercem cihazı kırıldı patladı çatladı bunun garantisi beyfendiymiş.

Arkadaşlar özellikle bu lafları söyleyenden uzak durun.Neymiş efendim;

" Cihazın Garantisi benim "

Siz siz olun bu tür insanlardan uzak durun.Alan arkadaşım çok fazla.Arkadaşım öğretmen yanında ki bir öğretmen alıyor cihazı adamın tayini bi çıkıyor Ağrı'ya memur arkadaşım kırıkkalede hade versin garantisini.Telefonu bile açmaz satan arkadaş aman uzak dur hanımlar beyler.

Bu tür sözlere kanmayın.Gerekirse vergi numarası vergi dairesi hatta gerekirse iş yerine gidin bakın görün yeri yurdu nasıl kaçak göçek mi kimdir necidir bakın.Ondan sonra cihazı alın.

Şimdilik bu kadar soru ve sorunlarınız için her zaman burdayım.Sakın ola öğretmen astsubay ne bileyim bu işi yapan arkadaşlar konu altına yorum atıpta durumu çirkefleştirmesinler.
D
9 yıl
En iyi su arıtma cihazları tavsiyesi hakkında bilgilendirme
Merhaba arkadaşlar foruma bir kaç gün önce üye oldum.Uzun zamandır su arıtma cihazları ile ilgileniyorum.Bir çok konuda çok iyi derecede bilgim olduğuna inanıyorum.

Buradan sizlere yardımcı olmak istediğim için bu konuyu açmak istedim.En çok sorulan soru olan en iyi su arıtma cihazı hangisidir hangi su arıtma cihazını almalıyım hangi filtreleri kullanmalıyım gibi sorular sorulduğu için buradan bunlara cevap vermek istedim.

Aklınıza takılan tüm soru ve soruları buradan cevaplamak istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.