Y

Onbaşı
27 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
14 yıl
mustek 12000p tarayıcı kablo sorunu
elimde mustek scan express 12000p tarayıcı var fakat kendi kablosu (paralel) yok başka bir kablo denedim fakat bilgisayara tanıtamadım kullandığım kablo 1-1 bağlı acaba bu markanın kendine özel bir kablosu varmıdır.
Y
15 yıl
DİSEqC SWİTCH KUMANDA DEVRESİ
uydu alıcı olmadan diseqc switch i kumanda edebileceğim bir devre arıyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür.
Y
15 yıl
YENİ FORD TRANSİT
330 luk transit pickup kullanan rakadaşlar dan yardım istiyorum yakıt tüketimi, yük taşıma kapasitesi nedir, şuan 98 model 120p kullanıyorum tonajı az geliyor 2 - 2,2 ton atıyorum rampada çok yavaş kalıyor . yeni modeller hakkında kullanıcılarından bilgi istiyorum.
Y
16 yıl
15\" Beko monitör arızası
besleme arızasını giderdim fakat yine çalışmadı besleme ve horizantal arasında SFS 9634 (p-channel mosfet) diye bi parça var bulamadık acaba yerine karşılık olarak ne takabiliriz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk.
Y
17 yıl
PC\u0027DEN TV\u0027YE GÖRÜNTÜ AKTARIMI YARDIM
televizyonum da s-video ve YPbPr girişleri mevcut pc de ise sadece vga çıkışım var en kaliteli şekilde görüntüyü nasıl aktara bilirim. yardım lütfen
Y
17 yıl
SONY DSC 500\u0027mü CANON 530 MU ?
İkisi Arasında kararsızım kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Y
17 yıl
En Gövenilir Alışveriş Sitesini Yazarmısınız?
Amatör çekilerim için internetten digital fotoğraf makinesi siparişi vermek istiyorum fakat yaşadığımı (bidolu.com) tecrübesinden sonra pek güvenemiyorum on-line alışveriş sitelerine tavsiye edebileceğiniz en hesaplı ve engüvenilir siteleri yazarsanız sevinirim arkadaşlar ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.