C

Er
27 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
Insigna Problemleri
Arkadaşlar 2009 model toyota corolla 1.4 motor (90 HP)multi mode dizel aldım.Şu ana kadar rutin servis bakımları haricinde bir tek arıza çıkarmadı.Fakat arabanın performansı zayıf ve özellikle ilk 2 vites değişimi sarsıntılı.Çeşitli forumlardada corolla ile ilgili bu şikayetler var .Bu şanzımanın tasarımı ile ilgili bir durum.Neyse insigna almayı düşünüyorum 180 beygir olandan Fakat biraz forumları okuyunca çıkardığı problemlerden soğudum gibi.Acaba 2010 yılının sonuna geldiğimiz şu günlerde bu problemler giderilmişmidir .Şu ana kadar toyotadan hiç başıma bir arıza çıkmadı.Insignaya o kadar para verip sorunlarla karşılaşırmıyız..Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
C
17 yıl
Hackleme
Arkadaşlar benim bilgisayara birisi dadandı ve sürekli girmeye çalışıyor .Nasıl anlıyorum derseniz modem airties saldırıları mail olarak gönderiyor.Ve saldırı yapanın IP sini gönderiyor.Kontrol ettim isviçre çıktı.Modemdeki firewall basit ama nasıl önlem alabilirim.Cevap veren bir arkadaş olursa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.