L

Teğmen
28 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
2007 MODEL PEUGEOT 207 1.4 HDİ TRENDY ALINIR MI ?
Herkese iyi forumlar

Araba ihtiyacımız doğdu ve başlıkta da belirttiğim model aracı bütçemize uygun bulduk ve bu bizim ilk aracımız olacak.
Araç 150.xxx km de dizel manuel
sadece sol kapılarda 1-2 parça boyası onun dışında değişeni vs. yok.
Çevremdekiler Peugeot'dan uzak dur. O yaşta dizel araba alma ya da alacaksan benzinli al dizel alma bakımları pahalı olur masraflı olur vs diyorlar.

Arabayla ilgili bilgim ve tecrübem olmadığı ve bu forumdaki kişilerin bilgisine güvendiğim için size sormak istedim.

Sizce bu araç alınır mı ?
L
6 yıl
İmam Nikahı
Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var. Resmi nikah düğün salonunda düğün sırasında olacak. Ancak nişanlım dini nikah istemiyor. İstememe sebebi ise dini nikah esnasında hocanın kadınlara sorduğu "eşine vardın mı?" yada erkeğe sorduğu "eşini aldın mı?" gibisinden soruları yanlış buluyor. "Ben insanım satın alınabilecek yada birine verilebilecek mal değilim" diyor. Açıkçası benim açımdan bi sorun yok. Dini nikah olsa da olur olmasa da olur. Kendisi bunu çok problem ediyor. Bu tarz söylemlerin cahiliye döneminde kaldığını, günümüzdeki hocalarında sanki cahiliye dönemindeymişiz gibi davrandıklarını söyledi. Hak vermedim değil.

İşin özeti şu ki aileler dini nikah yapın diyor. nişanlım hayır diyor, ben ise olsa da olur olmasa da olur kafasındayım.

Dini nikah gerekli midir ? İlla yaptırmak zorunda mıyız ? Kur'an-ı Kerim'de imam nikah geçiyor mu ?
L
7 yıl
2018 KPSS / Önlisanas
Öncelikle herkese iyi forumlar.

4 Kasım tairihinde yapılan KPSS/Önlisans sınavına girdim. Ancak tercihler nasıl yapılır, neye göre yapılır, yerleştirme taban puanları nelerdir, nerede ne kadar alım olacak hiçbir bilgim yok.

Daha önceden tercih yapmış olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Birde KPSS-2, KPSS-3, KPSS-4 gibi şeyler görüyorum bunlar ne anlama geliyor ?

Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.
L
9 yıl
Logitech Driving Force GT yanlış aygıt algılama sorunu
Merhabalar,
Sistemim Win10. Daha önceden sorunsuz oynarken, şimdi farklı aygıt olarak görüyor cihazı.

Böyle görünmesi gerekirken;

< Resime gitmek için tıklayın >


Böyle görünüyor. İşin garip tarafı ise Device/Aygıtlar bölümünde aygıtımı görüyor. Tıklıyınca yine aynı profil ortaya çıkıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

çözüldü: denetim masasından kaldırıp aynı sürümü indirin.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
L
10 yıl
Neden MSI?
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Öncelikle soeum msı kullanan arkadaşlara. Neden msı'ı tercih ettiğinizi sorabilirmiyim ? Asus ve gigabyte gibi yıllardır kendini kanıtlamış markalar varken, son 3 4 yılda aldığı sponsorluklar ve kutuların üzerine gaming yazıp ejderha resmi koymaktan başka bişey yapmayan, her kartı birbirnin aynı olan, 2 tane fazladan kapasitör ekleyip 3 5 7 olarak piyasaya süren bir markayı neden tercih ediyorsunuz anlamış değilim. Lütfen mantık sınırları içerisinde açıklar mısınız ? Belki kafama yatarsa bende msı alırım
L
10 yıl
SİZCE FİYATI NE OLUR ?
Herkese selamlar;

henüz forumda yeniyim (çoğunuz banane bundan dedi sanki :)) Neyse lafı çok fazla uzatmıycam.

4 Temmuz 2013'te DARTY'den Samsung S4 Siyah cep telefonu aldım. Ekstra 150 tl daha verip garantisini 1 yıl uzattırdım (çok büyük salaklıktı bunu yapmak oda ayrı konu).
ASUS Zenfone 2 telefonu Türkiye'de satışa sunulduğunda telefonumu elden çıkartmak istiyorum. telefonun ses açma kapama ve güç tuşlarında kullanıma bağlı olarak ufak aşınmalar mevcut. onun dışında herhangi bir çiziği yada vuruğu yok. Burdaki uzman arkadaşlara sorum şu

Sizce böyle bir telefonu kaça satarım ? (bütün kutu içeriği faturası ve garanti belges ve halen 1,5 yıllık garantisi bulunmakta)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.