Y

BSC Editörü
26 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Warcraft Filminin Yeni TV Reklamı Yayınlandı




     Blizzard Entertainment'ın yarattığı dünyaca ünlü Warcraft evrenini beyaz perdeye taşıyacak filmin TV reklamı yayınlandı.





     Bu arada bilmeyenler için filmle ilgili ufak detayları tekrar gözden geçirelim:

Yönetmen koltuğunda Duncan Jones'u gördüğümüz filmin senaryo kısmında Charles Leavitt ve yine Duncan Jones karşımıza çıkıyor. Yapımında ise görevi Blizzard Entertainment, Atlas Entertainment ve Legendary Pictures üçlüsü üstlenmiş durumda. Travis Fimmel'in Anduin Lothar'a, Dominic Cooper'ın King Llane Wrynn'e, Ruth Negga'nın Lady Taria'ya hayat vereceği filmde Clancy Brown'ı Blackhand, Daniel Wu'yu Gul'dan ve Toby Kebbel'i ise Durotan rolleriyle karşımızda bulacağız.



     Aşağıdan yeni 30 saniyelik fragmanını izleyebileceğiniz Warcraft, 10 Haziran 2016 tarihinde 3D seçeneği ile gösterime girecek ve Universal Pictures tarafından yayınlanacak.

Warcraft - In Theaters June 10 (TV Spot 1) (HD)
Y
8 yıl
Game of Thrones\u0027un Resmi Twitter Hesabı Küçük Teaserlar Paylaşıyor




     Game of Thrones resmi Twitter hesabı yeni teaserlar paylaştı.



     Stark Hanesi için paylaşılan teaserda "Winterfell benim. Gel ve gör." sözleriyle Ramsay Bolton yerini almış.



     Targaryen Hanesi için ise bir Dothraki "Sen bir hiçsin. Senin için söylenmiş milyonlarca isim... Hiçliğin Kraliçesi." sözlerini sarf ediyor.



     Lannister Hanesi için paylaşılan teaserda ise Cersei'e sarfedilen "Yüz karası!" bağırışlarının içerisinde High Sparrow'un "Hepimiz fakir ve güçsüzüz. Fakat birlikte bir imparatorluğu devirebiliriz." dediğini duyuyoruz.



     Dilerseniz siz de Game of Thrones'un resmi twitter adresini etiketleyerek #HouseStark, #HouseLannister veya #HouseTargaryen yazıp tweetleyebilir, saniyesinde cevap olarak bu teaserlardan birini alabilir veya aşağıdan bütün teaserların bulunduğu videoyu izleyebilirsiniz.
Game Of Thrones Season 6 All Houses teaser
Y
8 yıl
History Channel\u0027ın Vikings Dizisi Çizgi Romana Uyarlanıyor




     "York şehrindeki Yorvik Viking Centre'ı ziyaret ettiğimden beri Viking dünyasının hayranıyım. Yıllarca Viking yağmaları hakkında destanlar okudum ve Vikings dizisi için çok da heyecanlıydım. İlk üç sezonun her dakikasına bayıldım. Ragnar, Lagertha, Rollo, Floki ve diğer karakterleri çizgi roman dünyasına taşımak çok heyecan verici. Size Kral Ragnar'ın en zorlu sorunlarla yüzleşeceğinin ve kavgaların, gizemin, kanın ve ihanetin karışımının dizideki gibi olacağının sözünü veriyorum. Ragnar'ı önce kim terkedecek? Tanrıları mı, adamları mı?"

sözleriyle tarihi aksiyon dizisi Vikings'den esinlenerek hikayesini kaleme aldığı çizgi roman serisinin müjdesini veren Cavan Scott, ismini daha önce Doctor Who'daki çalışmalarıyla duyurmuştu.




     Çizim işini ise, daha önce Catwoman (2000-2001), Wolverine (2003), New X-Men (2004) gibi çizgi romanlardan aşina olduğumuz, Staz Johnson üstlenmiş durumda.




     Çizgi romandaki hikayenin dizinin üçüncü sezonunda geçeceği Vikings'in dördüncü sezonunun 18 Şubat'ta ekranlarda yerini bulacağını hatırlatmakta fayda var.




     Titan Comics'in bu yıl bahar aylarında yayınlamaya başlayacağı çizgi roman için biri Shane Pierce tarafından yapılmış, ikisi de fotoğraf olan dört adet kapak olacağı bildirildi. Türkçeye ne zaman çevrilir bilmediğimiz ve kısa zamanda olacağını umduğumuz çizgi roman için paylaşılmış kapaklara aşağıdan göz atabilirsiniz.




Y
8 yıl
Tom Cruise\u0027un Yeni Mumya Filmindeki Rolü Resmi Olarak Onaylandı




     Universal Pictures, yeniden çekip beyaz perdeye sunacağı The Mummy (Mumya) filminin çıkış tarihinde değişikliğe gitti. Normalde Mart 2017 olarak gösterilen çıkış tarihi, Haziran 2017 olarak değiştirildi.




     Bu arada Tom Cruise ve Sofia Boutella'nın başrollerde karşımıza çıkacağı da resmi olarak onaylandı.




     Esasen 1932 yılında çıkış göstermiş Mumya filminin yeni versiyonu için yönetmen koltuğunda ise adını The Amazing Spider-Man 2 (İnanılmaz Örümcek Adam 2) ve Transformers serisinin senaryolarında gördüğümüz Alex Kurtzman bulunuyor.

Y
8 yıl
Terminator Genisys\u0027in Devam Filmi Takvimden Çıkarıldı




     Terminator Genisys'in devam filmi Paramount'un takviminden çıkarıldı.

Terminator Genisys bir üçleme olarak yola çıkmış, orijinal film 2015'te beyaz perdede yerini bulmuştu. Terminator Genisys 2 için çıkış tarihi 19 Mayıs 2017 olarak ve Terminator Genisys 3 için ise 29 Haziran 2018 olarak belirtilmişti. $155m'luk bütçeyle yola koyulan Terminator Genisys, $440m'luk gişe hasılatı yapmış ve bütçeyi neredeyse üçe katlamıştı.




     Şimdi ise Paramount Pictures, ikinci filmi takvimden silerek yerine oyuncu kadrosunda Zac Efron, Alexandra Daddario gibi isimleri gördüğümüz Baywatch filmini uygun gördü.




     Genisys üçlemesinin iptal dedikoduları ortalıkta dolaşırken serinin son filmi Terminator Genisys 3'ün takvimde yerini koruması dedikoduları yalanlar nitelikte. Paramount Pictures, belki sadece çıkış tarihinde değişikliğe gidecektir, belki de bu değişiklik üçlemenin iptalinin bir habercisidir.

Y
8 yıl
Justice League Part I Filminden ve Karakterlerinden Ayrıntılar




     Amerikan eğlence kanalı The CW'de yayınlanan özel program DC Presents: Dawn of the Justice League programında değinilen en önemli konu Justice League'in yani Adalet Birliği'nin kendisiydi.




     Birliğin üyelerinden Aquaman (Jason Momoa), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), The Flash (Ezra Miller) ve Cyborg (Ray Fisher)'u beraber görebileceğimiz The Justice League Part One (Adalet Birliği: Bölüm 1), 17 Kasım 2017'de Amerika'da gösterime girecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Zack Synder var.




Birliğin üyelerinin filmleri aynı zamanda her biri için ayrı ayrı da yapım aşamasında ve her birinin logosu modern bir şekilde yeniden tasarlanmış.





 



     The Flash, yine Ezra Miller tarafından canlandırılacak ve 2018'de beyaz perdede yerini bulacak. Aşağıda bulabileceğiniz ilk bakış videosunda bahsedildiği gibi, Barry Allen'ın annesi öldürülür, bu konuda babası suçlanır ve hapse atılır. Barry adli tıpla takıntılı bir şekilde alakadar olur. Babasının suçlu olmadığını kanıtlamak ister. Bir gece, yine annesinin davası üzerine çalışırken kendisine bir yıldırım çarpar ve süper hız gücüne sahip olur.


Ezra Miller ise karakteri için "Ona yıldırım çarpıyor. Bu işin efsanevi kısmı. Ama o esasında bir insan. Duvarların içinden, suyun üzerinden koşarak geçebilen bir insan. O kadar hızlı koşuyor ki başka bir gerçekliğin bulunduğu başka bir frekans düzlemine geçiş yapıyor." sözlerini sarf etti.





 



     Cyborg, yine Ray Fisher tarafından hayat bulacak ve 2020 yılında bizlerle olacak. Aşağıda bulabileceğiniz ilk bakış videosunda bahsedildiği gibi, Victor Stone, babası bilim adamı olan bir sporcu. Korkunç bir kazaya kurban gidiyor ve onu hayatta tutan tek şey babasının teknolojik yetenekleri oluyor. Bir cyborga dönüşerek hayatta kalıyor. Victor artık 7/24 çevrimiçi olan asla uyumayan, veriler alan bir cyborg oluyor.


Ray Fisher ise karakteri için "Kendisi teknolojik her şeyle yüzleşebilecek bir teknopat. En büyük zayıflığı ise teknolojiye karşı koymaya ve insan kalmaya çalışması." açıklamalarında bulundu.







     Aquaman de yine filmdeki oyuncusu Jason Momoa ile karşımızda olacak ve 2018 yılında gösterime girecek. Aşağıdaki ilk bakış videosunda bahsedildiği gibi, Arthur Curry, bir deniz feneri bekçisinin ve Atlantis Kraliçesi'nin oğulları. Güçlerini geliştirmeye başlıyor. Su altında nefes alabiliyor, deniz canlılarıyla iletişim kurabiliyor. Çok güçleniyor fakat iki dünyaya da ait olmadığı hissiyle büyüyor. Sonunda iki dünyanın da arasında sıkışıp kalmış ama ikisini de korumakla mükellef bir adam olarak buluyor kendini.



Ayrıca DC Entertainment'dan Geoff Johns, kendisinden kimsenin bilmediği bir ayrıntı istendiğinde, Green Lantern'i göreceğimiz yeni projenin müjdesini de veriyor. Henüz kadroyla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmasak da DC dünyasında büyük bir yere sahip olduğu vurgulanan Green Lantern'in The Green Lantern Corps ile 2020 yılında beyaz perdede yerini bulacağını biliyoruz.



     Wonder Woman ile ilgili ayrıntıları paylaştığımız haberimize buradan göz atabildiğiniz gibi bahsi geçen videolara da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Justice League Part 1 'The Flash' (2017) Exclusive First Look [HD] The CW
Justice League Part 1 'Cyborg' (2017) Exclusive First Look [HD] The CW
Justice League Part 1 'Aquaman' (2017) Exclusive First Look [HD] The CW
Y
8 yıl
Yeni Star Wars ve Pirates of the Caribbean Filmlerinin Çıkış Tarihi Değişti




     Walt Disney Studios, Star Wars Episode VIII için çıkış tarihinde değişikliğe gitti.
Normalde çıkış tarihi için 26 Mayıs 2017 verilmiş filmin 15 Aralık 2017'de gösterime gireceği duyuruldu.




     Diğer bir yandan Star Wars Anthology serisinin ilk filmi olacak Rogue One: A Star Wars Story filminin de bu yıl Aralık ayında geleceğini hatırlatmakta fayda var. Görünüşe göre 2015 Aralık ayında çıkan Star Wars: The Force Awakens ile buldukları başarı sonucunda bu yolu takip etme kararı vermişler. Yani 2015, 2016 ve 2017 yılları için her Aralık ayında bir Star Wars filmiyle birlikte olmuş olacağız.




     Disney, bir filmin çıkış tarihini ertelerken bir filmin çıkış tarihini öne alıyor ve bizlere Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz) için güzel bir haber veriyor. Temmuz 2017'de çıkması beklenen film, 26 Mayıs 2017 tarihinde beyaz perdeyle buluşacak.

Y
8 yıl
Wonder Woman Filminden İlk Görüntüler Yayınlandı




     Amerikan eğlence kanalı The CW'de gerçekleşen özel program DC Films Presents: Dawn of the Justice League'de ele alınan konulardan biri de aynı ismi aldığı karakteri tek başına ele alan Wonder Woman filmiydi.




     Gal Gadot'u Wonder Woman olarak at sürerken, yavaş çekimle birileriyle savaşırken ve Birinci Dünya Savaşı sıralarında Diana Prince olarak görebildiğimiz görüntülerde aynı zamanda Wonder Woman'ın yeni, modern logosunu da görme şansına erişiyoruz.




     23 Haziran 2017'de Amerika'da gösterime girecek filmin ilk görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Wonder Woman (2017) Exclusive First look [HD] by The CW
Y
8 yıl
Suicide Squad Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı




     "Biz kötü adamlarız, kötü adamlar bunu yapar."




     Sonunda Warner Bros. Pictures, Suicide Squad filminin ilk fragmanını yayınladı.




     Jared Leto'nın Joker'a, Margot Robbie'nin Harley Quinn'e, Will Smith'in Deadshot'a, Ben Affleck'in yine Batman'e, Jai Courtney'in Captain Boomerang'a, Jay Hernandez'in El Diablo'ya, Adam Beach'in Slipknot'a, A. Akinnuoye-Agbaje'nin Killer Croc'a, Cara Delevingne'in Enchantress'e, Joel Kinnaman'ın Rick Flag'e, Karen Fukuhara'nın ise Katana'ya hayat verdiği kötü kahraman filminin yönetmen koltuğunda ise David Ayer bulunuyor.




     12 Ağustos 2016'da Türkiye'de vizyona girecek filmin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Suicide Squad - Official Trailer 1 [HD]
Y
8 yıl
Suicide Squad Filmi İçin Yeni Posterler Paylaşıldı




     DC evreninin süper kötü kahramanlarının dünyayı kurtarmak için bir araya geleceği film Suicide Squad'in yeni posterleri yayınlandı.




     Oyuncuların sosyal medya hesaplarından kendi karakterlerini paylaştığı çalışmaları esasen, ismi açıklanmamış sanatçı tarafından yapılmış kuru kafa illustrasyonları. Bütün karakterlerin bir arada olduğu versiyonunu da filmin yönetmeni David Ayer paylaşmış durumda.




     Filmin yeni fragmanı ise, bu hafta Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Suicide Squad'ın sözlerinin geçeceği, DC Entertainment'tan Geoff Johns'ın ve Matt Damon, Ben Affleck gibi isimlerle çalışmış, çizgi roman hayranı yönetmen Kevin Smith'in katılacağı DC Films Presents: The Dawn of the Justice League özel programında ilk defa gösterilecek.




     12 Ağustos 2016'da Türkiye'de gösterime girecek Suicide Squad filminin yeni posterlerini aşağıda bulabilirsiniz.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.