G

Onbaşı
17 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
geçen yıl
TurkNet Vdslden fibere geçiş sıkıntıları
Turknet vdslden fibere geçiş sürecinde devre numarasını değiştirmediği için 5 gündür internete bağlanamıyorum. Türk telekoma suç atıyor Turknet fakat Türk telekomu aradığımda sizin issniz ile ilgili bir durum olduğunu dile getiriyor. Bu kadar hantal işleyen bir süreç görmedim. Umarım Turknet kullanıpta adresine fiber gelenler bu sorunu göz önüne alıpta geçiş yapmak isterler.
G
5 yıl
TürkNet İnternet Değerlerim
Bazı arkadaşlar TürkNet kötü falan yazmasına karşın paylaşmak istedim. Kötü olan issler değil aslında, kötü olan hangi firma olursa olsun(Türk Telekom, UyduNet, TürkNet) altyapı yetersizliğinden düşük hızlar görüyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
Reeder Outlet Ürün İadesi Hakkında(SS)
Reeder Firmasından 10 şubat tarihinde A8i quad 2GB adlı outlet ürünü almıştım. Sonra ürün sipariş aşamasındayken iptal istediğim de müşteri hizmetleri “outlet ürünlerinin iadesi gerçekleşmez” şeklinde beyanda bulundu. Forumda konuda belirtmiştim.
Bugün canlı destek ile yaptığım görüşme de Reeder firmasının iade sağladığı hakkında bilgiye ulaştım.
Forumda outlet mağazasına ilgi çok olduğu için belirtmek istedim.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
Reeder outlet ürün iadesi
Arkadaşlar ben 10 şubat tarihinde reeder marka tablet satın aldım. Fakat daha sipariş aşamasında olan ürünün iadesi olmayacağını, “outlet ürünlerin de iade söz konusu değildir” şeklinde belirtildi. Bunun herhangi bir dayanağı, yasası, kanunu var mıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.