J

Yüzbaşı
16 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme (?)
174 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
geçen ay
3x hoparlör ve Amfi tavsiyesi
Merhaba,
Elimde Heco victa 302 var ve bunu 5.1 e tamamlamayı düşünüyorum. Amfi de lazım malum. Salon 20-22m2 civarında. Güzel bir ses yalıtımı var.

Ya da bunları satıp soundbar veya farklı bir set tavsiyeniz olursa onlara da açığım.

Teşekkürler.
J
2 yıl
GorilBaba nickli DOLANDIRICI!
https://forum.donanimhaber.com/profil/3061560

Direk bana mesaj attı ve diablo 3 ps4 oyunu için. Whatsapp'tan konuşmaya devam ettik ve 80tl de anlaştık. Ücreti gönderdim fakat attığı hesap bilgileri geçersizdi. Bide üstüne "şifreyi değiştirip parayı geri almaya çalışıyorsun yemezler" yazıp engelledi. Umarım 80tl ile zengin olmuştur. Siz siz olun 3-5 aylık ref siz üyelerle alışveriş yapmayın.

@GorilBaba
J
3 yıl
KREDİ KARTIMDAN 3$ ÇEKİLMİŞ, DOLANDIRILDIM
Merhaba,

Öncelikle miktarın önemsiz olduğunun farkındayım burda konu o değil miktar 300$ ya da 3k $ da olabilirdi ve harcama yapılan firma ismi de çok garip. 11.5.2021 tarihinde Finansbank kredi kartımdan 3$ çekilmiş. Bu işlemi aşağıdaki firma ile yapmışlar fakat google'da herhangi bir sonuca rastlayamadım. Bankayı aradım herhangi bişey bilmiyorlar firma ya da işlem yapılan yer ile alakalı ve harcama itirazında bulundum işlem henüz provizyonda olduğu için geri alabileceğimi düşüyorum. Bu firma nedir ne değildir bilgisi ya da fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Başına daha önce bu vb. bişey gelmiş olan var mı acaba?

Firma adı: NXRKIZNTONMR DUAWHGMQ OCEANO

Edit: olayın arkasından hemen kartı online kullanıma kapattırdım.

< Resime gitmek için tıklayın >
J
3 yıl
MAX 600TL FIBER/VDSL Modem Önerisi?
Merhaba,
Sokağın başına yeni santral kutusu taktılar bundan ötürü mevcut adsl i bir kenara bırakıp vdsl almam lazım. Fiber ya da VDSL modem önerileriniz nelerdir turknet kullanıyorum? Dikkatimi çeken ürün Keenetic Extra. Bütçe: Max 600tl

Teşekkürler.
J
3 yıl
İST-GAZİOSMANPAŞA MAX 3MB DOWNLOAD
Aylardır size destek talebi açmaktan bıktım usandım. Kabloyu değiştirin dediniz cat6 ile binadan daireme yeni kablo çektirdim. Yok kablo ile bağlanıp 10dk ara ile test yapıp atın, yok alt yapınızı düzeltmeye çalışıyoruz yok bilmem ne.

Sokağın başına 2 tane yeni İnternet kutusu koydular 3 ay oldu süs gibi duruyorlar bi yeni hat çeken yok.

Sizin sitenizden hız testi yapamayacak kadar düşük hız alıyorum şuanda onun için speedtest ild yapıp atıyorum. Hiç bana bizim siteden yapın vs demeyin sonuçlar aynı siz de biliyorsunuz.

Murat Altıntaş
946146
< Resime gitmek için tıklayın >


Sorunu pzt ye kadar duzeltmezseniz aboneliğimi iptal edicem 3mb için 85tl veremem yaptığınız HIR-SIZ-LIK!

< Resime gitmek için tıklayın >
J
4 yıl
BRAINWAVZ HM5 Müzik dinlemek için alınır mı?
Merhaba,

Studio referans kulaklığı olsa da müzik dinlerken temiz ve kaliteli ses istiyorum bu yüzden bu kulaklığın görüntüsü ve özellikle 32ohm olması besleyebileceğim bir değer olduğu için almayı düşünüyorum. Yurtdışından vergi vs dahil ortalama 750tl ye geliyor.

Dream pop, lofi, chillout ve enstrumanı bol müzikler dinliyorum. Mid ve tiz hoşuma gidiyor. Bu kulaklığı evde macbook pro ve acer swift 3'te kullanacağım (duruma göre lepai lp2020a+ mini amfiye de bağlayabilirim) şirkette de mac mini'de.

Bu fiyat bandındaki oyun için değil yalnızca müzik dinlemeye yönelik tavsiyelerinize de açığım, teşekkürler.
J
4 yıl
İstanbul\u0027da Vapur 5 Kuruş Oldu
30 ağustos'a kadar 10.00-16.00 arasında vapur 5 kuruş oldu. https://www.milliyet.com.tr/gundem/vapurlar-5-kurus-6244548
J
4 yıl
Faturalıya Geçtikten 1 Ay Sonra 3G Yavaşladı?
Faturalıya geçeli belki 25-30 gün anca oldu. Sürekli 3G kullanıyorum telefon turkcell t60. Yıllarca 3G kullandım ve ilk defa dünden beri bukadar internetin yavaşladığını görüyorum. Müşteri hizmetlerini aradım bi 10dk ayar yaptılar, telefonu kapatıp 20sn sonra açın şebeke gidip gelmiştir bidaha olmaz dediler fakat sorun aynı. 4G'ye geçiyorum jet gibi sıkıntı yok.


Tamam cihazım çöp fakat 3G bukadar yavaş değildi. Sizde de böyle bişey var mı son günlerde acaba?

Lokasyon: İstanbul-Şişli 9. kattayım.
J
4 yıl
IPS Ekranlı Laptop Tavsiyeleri
Merhaba,

IPS ekranlı FULL HD 15,6" laptop arıyorum ve en az olması gereken özelliklerini aşağıda belirticem. Buna göre tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

i5
8gb (yükseltiliyorsa 4gb da olabilir)
256gb ssd (bunu da yükseltebiliyorsak hdd ya da ssd olduğu önemli değil, lehimli olmasın da)
Ekran kartı önemli değil, oyun amaçlı almıcam ekran kartı olmasa da olabilir yani.

Şimdiden teşekkürler ilginiz için.
J
4 yıl
Tidal Master (HiFi\u0027nin üst versiyonu) 4 Ay deneme toplam 2 TL
Arkadaşlar üyeliği aldıktan sonra kartınızı silin yoksa 4 aydan sonra otomatik 20tl civarı kesip devam ediyor üyeliğe. Mümkünse kullanmayacağınız bir kartı tanımlayın, sanal kart da olabilir.

https://offer.tidal.com/campaigns/5dc98f76e7618e0017843783/products?geo=TR&campaignId=5dc98f76e7618e0017843783
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.