I

Çavuş
12 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
359728 Gün Cezalı
356368 gün 19 s.
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
KARŞI CİNSİ ETKİLEME YOLLARI
?
I
9 yıl
ÇAPKIN ERKEK USLANIR MI
Bir gün gerçekten birini sevip tek kişiyle yetinebilir mi?
I
9 yıl
KİLO VERMEK İSTEYENLER BURAYA
Kilo fazlanız varsa ve memnun degilseniz, önce motivasyonla başlayın. Kilo verince daha iyi ve saglikli hissedeceğinizi düşünüyorsanız, başlayabilirsiniz. Öncelikle kendinizi açlık diyetleriyle gün boyu işkence çektirerek kilo verdirmeye çalışmayın. Hepsi boşa gider, 2 gün ara verirsiniz o verdiğiniz arada tüm kiloları geri alırsınız. Vücut dengenizi sacma sapan diyetlerle bozmayın. Peşinden birsürü gelecek hastalık olabilir, metabolizmanızı hızlandıracağım derken yavaşlatmayın. Haftada en fazla 1,5 kilo vermek sağlıklıdır. Ayda 15 kilo vermek için çabalamayın. Gereğinden fazla kilo verdiğinizi görürseniz yavaşlayın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Tüm yiyeceklerden yiyebilirsiniz!

Tabii ölçülü olarak. Canınızın çektiği zaman "yemeyecegim" diye şartlandırmayın, mideniz kazanabilir. Bunu yapmak yerine o yiyeceği saklayın, yarım porsiyon küçültün ve "bunu yarın sabah yiyeceğim" diye şartlandırın. Ertesi sabah da yiyin. Kendinizi aç hissetmeyin, az az ama sık sık yeme kısmı bende hiç tutmaz, aksine ne zaman uygulasam kilo alırım. Öğünlerinizi atlamayın. Günde 3 öğün yemek yiyeceksiniz. Her öğün yemelisiniz, yoksa vücut yine zarar görebilir.

Sabah kalkınca en az 20 mekik çekerek güne başlayın. Ardından 1 bardak limonlu sıcak su için, yarım saat sonra da kahvaltı edebilirsiniz. Kahvaltıda yediğiniz besinler gun boyu yakılacağı için korkmadan beslenin, dün canınızın çektiği besinleri de yiyebilirsiniz. Öğlen 1 kase kremasız çorba, salata, meyve, yoğurt, ev yemekleri alternatiflerdir. Akşam yemeğinizi saat 5.30 da yapın, en geç 6'ya kadar yemek yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinizi hafif yiyeceklerle yapın. Salata ve yine ev yemekleri alternatifiniz olsun.


Öğünlerinizi atlamayın. Her öğün yemelisiniz!


Özellikle altını çizeceğim besinler var; diyet esnasında canınız çok isterse yiyin lütfen. Beyaz ekmekten uzak durun. Fazla ekmek tüketmeyin, ekmek tükettiğiniz zaman siyah ekmek tüketin. Pilavdan uzak durmaya çalışın. 1 çorba kaşığı pilav, 1 çorba kaşığı şekere eşitmiş. Tüketirseniz az tüketin. Kış aylarında bol olarak tükettiğimiz kestanede de çok kalori var. Fındık başta olmak üzere kuruyemişlerden uzak durun. İstediğiniz gibi meyve tüketin ama muzun içinde daha çok kalori olduğu için dikkatli olun.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sürekli çay, kahve tüketen biriyseniz şekersiz içmeye başlayın. Şeker ve tuzdan uzak durun. Yulaf doyurucu olduğu için öğünlerde kullanabilirsiniz. Enerji içecekleri, kola gibi asitli içecekler(meyveli soda dahil) vücudun normal açıdan da dengesini bozar. Kilo almanızı sağlar. Aynı şekilde eğer abur cubur tüketen biriyseniz cips çok kilo aldırır uzak durmalısınız. Çikolatayı seven kişiler abartmamak koşuluyla yiyebilirsiniz; hergün çikolata tüketmeniz sağlığınız açısından sakıncalıdır. Bitter çikolata sütlü/fındıklı/fıstıklı çikolatalara göre daha az kalori içerir, eğer bitter çikolata tüketebiliyorsanız tüketin. Canınız istediginde veya bayanlar için özel günlerde 4 - 5 kertik yiyebilirsiniz fakat bunu akşam yemeğinden sonra yapmayın.

Alkol tüketiyorsanız biradan uzak durmalısınız yağlanma yapıyor, bu kısma fazla girmem gerekmiyor ama %45 alkol içeren tekilada 247 kalori bulunduğunu unutmayın. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Yeşil çay hem tok tutar, hem de hızlı kilo vermenizi sağlar. İstediğiniz zaman tüketin. Sporunuzu eksik etmeyin.

Mutlu günler! :)
I
9 yıl
YABANCILARIN ÇOK PİS OLDUĞUNU KANITLIYORUM
I
9 yıl
REKLAMLAR NEDEN ÇOK SAÇMA
Televizyondaki reklamlar aşırı saçma ve gereksiz.1 saniye bile tahammül edemiyorum.Niye böyleler?Yorumları alalım.
I
9 yıl
SİZ ERKEKLER NİYE ALDATIYORSUNUZ DERDİNİZ NE
Erkekler neden aldatır? Rahat mi batıyor acaba? aldatma niye oluyor? sebepleri neacaba
I
9 yıl
Türkiye\u0027de Demokrasi Olmadığını 5 dk İçinde Kanıtlarım
I
9 yıl
AVRUPALI İNSANLAR BİZDEN ÜSTÜN MÜ
Sizce avrupalı insanlar daha mı zeki bizi avrupalılardan daha iyi veya daha kötü yapan şeyler neler?
I
9 yıl
EKSİ BİLDİRİMLERİ
Mesela 4 artı aldığımızda bildirim geliyor.4 eksi alınca da bildirim gelse güzel olurdu.
I
9 yıl
SEVGİLİNİZİN MİNİ ETEK GİYMESİNE KARŞI MISINIZ
?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.