E

Onbaşı
11 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
HYUNDAİ SONATA 2.0 GLS 2004- 2005 HONDA ACCORD 1999-2002 AMERİCAN KASA
Arkadaşlar merhaba ben arabamı aldım çok şükür şimdi bir arkadaşıma
hyundai sonata 2.0 2004-2005
honda accord 2.0 1999-2002

bu iki araç arasında kararsız kaldı ikiside lpg li ikisi arasında hagisi doğru tercih olur istanbul için parça sıkıntısı olurmu masrafları gibiiki araçta otomatik vites olacak .şimdiden teşekürler
E
5 yıl
OPEL OMEGA 2.5 V6 MI HONDA ACCORD 2.4 MÜ _?
SELAM ARKADAŞLAR 2 GÜN İÇİNDE BU İKİ ARAÇTAN BİRİSİNİ ALICAM SİZCE HANGİSİ DAHA MANTIKLI KRONİK SORUNLARI NELERDİR NE KONULARDA SORUN YAŞARIM ÖZELLİKLE OMEGA İÇİN PARÇA SORUNU YAŞARMIYIM İSTANBULDA YAŞIYORUM .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
E
5 yıl
ACCORD 2.4 YARDIM..
slm arkadaşlar kısmetse bir kaç gün içinde 2.4 accord almayı düşünüyorum araç hakkında bilgi verirmisiniz. km ler genelde yüksek sorun olurmu lpg li araç hiç kullanmadım yakıtı nasıldır. birde 2.4 lerin otomatik vitesi sorunlu diye duydum doğrumudur şimdiden sağolun .
E
5 yıl
HONDA ACCORD 2.4 NASILDIR _?
HONDA ACCORD 2.4 NASILDIR TAVSİYE EDERMİSİNİZ. OTOMATİK VİTESİ SORUNLU DİYE DUYDUM DOĞRUMUDUR.LPG DE İSTANBUL İÇİ YAKIT DURUMU NEDİR. VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
E
6 yıl
honda accord
merhaba arkadaşlar honda accord 2.4 almayı düşünüyorum ama honda özel servisinde çalışan bir arkadaş otomatik vitesleri sorunlu dedi doğrumudur birde istanbul şehir içinde kaç litre lpg yakar teşekkürler.
E
6 yıl
honda accord
merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kısmetse 10 gün içerisinde bir honda accord almayı planlıyorum 2.4 veya 2.0 olabilir. 2003 veya 2006 model arası yanlız bugün bir honda servisiyle konuştum 2.4 accordlarda otomatik viteslerin sorunlu olduğunu 2.0 larda böyle bir sorun olmadığını söyledi ne kadar doğrudur şaşırdım çünkü hondaların özellikle accordların otomatik vitesleri sorunsuz diye duymuştum birde 200 bin km altında olanları al üstü km de sıkıntı yaşarsın dedi bunlar ne kadar doğrudur.. birde arkadaşlar ben hiç lpg li araç kullanmadım accordlar bu konuda nasıldır. 2.4 veya 2.0 ortalama istanbul içinde kaç lt lpg tüketir birde sorun çıkarırmı lpg li kullanımda şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler
E
9 yıl
BMW 1 SERİSİ Mİ VW GOLF MÜ
Selam arkadaşlar bir araç almayı planlıyorum ama iki araç arasında kaldım ya bmw 1 serisi 2006-2008 arası otomatik benzinli veya golf 2010-2011 1.4 tsi dsg arasında kaldım iki aracın artı ve eksi yönlerini kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .bu arada golf ün yakıtı konusunda sıkıntım yok ama bmw nin çok yaktığını söylüyorlar gerçekten çokmu fazla yakıyor 9/10 lt yakıyorsa sorun etmem ama bazı yorumlarda 12/13 lt okudum gerçekten bu değerlerde yakıyorsa çok fazla şimdiden teşekkürler..birde dip not bmw için söylüyorum bunu golf alırsam lpg taktırmam ama bmw de lpg sorun olurmu veya hangi marka lpg kullanılmalı lpg takınca sorun çıkıyorsa ne tarz sorunlar çıkıyor..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.