S

Yüzbaşı
11 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Fransa\u0027da Lisans
Merhaba arkadaşlar,
Ben Sabancı Üniversitesinde birinci sınıf öğrencisiyim. Okula tam burslu girmiştim, iyi bir derecem var ve şu an birinci sınıfım, hazırlıkla beraber okuldaki ikinci senem. Okulumu sevmeme rağmen küçüklükten beri hayalim hep yurtdışına gitmek olmuştu ve özellikle son yaşanan olaylardan sonra iyice kafaya koydum bu düşünceyi. Sciences Po'ya başvuru yapacağım fakat kafamda bir kaç soru var. Lisans eğitimini Fransa'da tamamlamış olan biri varsa bana geri dönüş yapabilir mi acaba?
Teşekkür ederim şimdiden.
S
8 yıl
Ts İlk 100
Merhaba arkadaşlar geçen sene üniversiteye yerleştim ancak tsde 200. olduğum için bu sene yeniden denemek istedim,
Türkçe 36
Sosyal 27.75
Mat 32
Fen 17.25
Tahminleri alabilir miyim acaba ygs3-4 için?
S
8 yıl
Ygs3-4 Sıralama Tahmini
Merhaba arkadaşlar,
Türkçe 36
Sosyal 27.75
Mat 32
Fen 17.25
Tahminleri alabilir miyim acaba?
S
9 yıl
Diş Hekimliği Neden Tıptan Ayrı Bir Fakülte?
Evet arkadaşlar sorum açık, neden diğer tıp dalları ayrı bir fakültede değil de sadece siş ayrı olarak bir fakülte ki? Yani tıp okuyup tusa girerek uzmanlık olarak diş hekimliği seçilmiyor? İşi bilen biri yanıtlarsa çok sevinirim :)
S
9 yıl
Boğaziçi Yurt Fiyatları
İyi geceler arkadaşlar. İnternetten araştırmaya çalıştım fakat tam olarak bir bilgi bulamadım. Yurt fiyatlarını tam olarak bilen ve yerleşkelerini söyleyebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
S
9 yıl
Boğaziçi Psikoloji Yazanlar
İyi geceler gençler, sonunda bekleyişimiz bitti.. Bu konu altında toplanalım diyorum, seneye belki sınıf arkadaşı oluruz kim bilir :)

Bir de sıralamalarınızı da yazarsanız sevinirim arkadaşlar :)

1267 ben
S
9 yıl
Macbook Tavsiyesi
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 6 senedir kullandığım sony vaio laptop'ımın 2 ay önce şarj aleti bozuldu ve sınavdan dolayı üstüne düşmedim ancak sınav bitti ve seneye üniversiteye başlıyorum. Sonye ise şarj aleti alıp kardeşime vermeyi düşünüyorum.

Hal böyle olunca yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve açıkçası kafamda macbook var. Ancak hangi modeli almam gerektiği konusunda çok kararsızım.

Pro bir pc kullanıcısı değilim, alacağım bilgisayarı minimum 5 sene kullanmak istiyorum. Bilgisayarda yaptığım şeyler ise klasik. Ancak benim için önemli olan şarj süresinin uzun gitmesi, makale, tez vs şeyleri yazacağım zaman şarjı dayansın istiyorum. Ayrıca yurtdışına da çıkacağım yıl içinde, bu yüzden taşıma kolaylığı sağlarsa benim için daha rahat olur. Macbooku ise özellikle ısınma sorunu vs. yaratmadığı için istiyorum.

Fiyat aralığım ise 3000-4000 tl arasında. Bir de appleın öğrenci indirimi hakkında bilgisi olan beni bilgilendirrbilirse çok sevinirim. Eğer indirim yapılabiliyorsa 4500 tlye kadar çıkabilirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim, herkese hayırlı forumlar.
S
9 yıl
Tm3 sıralamaları ve psikoloji
Gençler malumunuz tm3 katsayıları değişti ve hukuk da tm3e geçti. Öyle olunca sıralamalar nasıl oynar acaba ve psikoloji sıralamalarını nasıl etkiler? Mesela geçen sene 1400den alan boün psikoloji bu sene 2000e kadar düşebilir mi yoksa ilk 1000e kadar ilerler mi..?
S
9 yıl
Boğaziçi Psikoloji olur mu gençler lütfen bakın..
Ygs5 14k obp 92

Mat 35
Geo 8

Edb 51-5
Coğrafya 19
S
9 yıl
İlk 100 olur mu?
Merhaba gençler, ygs3-5595 ygs4-4797 bugünkü sınavda da tarihten 4-7 arası yanlış, coğrafya full, felsefe grubunda da 4-5 yanlış bekliyorum en fazla. Ne diyorsunuz, Edebiyatım iyi baya 52+ yaparsam olur mu bu iş?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.