M

Çavuş
10 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
2 arac 2 hgs ?
Merhabalar arkadaslar.benim motorum ve birde otomobilim var.otomobili yeni aldim.simdi sorum su...motorumun mevcut hgs si var.otomobilimide bu hgs ye kayit ettirebiliyormuyum..yani boyle birsey varmi..yoksa 2. bir hgs mi almam gerek ?
M
9 yıl
kurumus benzin lekesi nasil cikar ? yardim...
merhaba arkadaslar. Kymco xciting 250i scooter im var.motoru arkadasa vermidtim oda benzin slmis fakat pompaci benzini akitip depo altindaki siyah plastik aksama akitmis..arkadas bezle silmis fakat karanlikta leke belli olmamis..simdi bu benzin lekesini nasil cikaririm..bilen arkadaslar varsa yardim etsinler lutfen...
M
9 yıl
xciting ciler yardim lutfen...
Merhaba arkadaslar gercekten bilmedigimden yaziyorum..xciting 250i 2011 model motorum var.gostergede calistirirken 3 isik yaniyor..calistirdiktan sonra motor isareti olan ikaz isigi yanmaya dewam ediyor.bu isik motor calisiyorken yanmasi normalmi..yoksa sonmesimi gerekiyor...dun yagmur altinda kalinca eksozun icine su girmesin die bant la kapamistim.aksam bandi cikarmayi unutup 5 dakikaya yakin calistirincada bu isigi farkettim..acaba bu isik yaniyormuydu diorum yoksa arizami var ?
M
9 yıl
turkiye piyasasindaki en yakisikli scooter ?
Evet baslikta belirttigim gibi sizce turkiyede satilan en yakisikli ve karizmatik scooter marka modeli nedir..bende xciting 250i var.bana cok hos geliyor...benim diede olabilir ))
ama favorim piaggio x 10..bu yazinda almayi dusunuyorum...sizin fikirlerinizide merak ediyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.