_

Binbaşı
02 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
4 yıl
Bir garip Hgs Ücreti Kuzey anadolu otoyolu
Hasdaldan 3. Köprü otoyoluna bağlanarak girdim. Tekirdağ istikametine devam ettim. Neyse zaten yolun sonunda yeni otoyol için 23 tl çekti. Devam edip 3 km sonra mecburen silivri gişelerinden de çıktım ordada enteresan bir şekilde 11 tl çekti. Bunun yasal olduğunu düşünmüyorum normal mi sizce?
_
4 yıl
Trafik Cezasına Pratik itiraz
Arkadaşlar. E devlet üzerinden uyap vatandaş portalına girdiğimde fatkettim Trafik Cezası ve idari para cezasına itiraz için kolay bir menü eklemişler. Denemedim gerçi ama şu aralar yediği bir trafik cezasına itiraz etmek isteyen biri varsa deneyip süreci paylaşabilir diye düşünüyorum.
_
4 yıl
FIRSAT BİTTİ -Sony DSXA210UI USB/AUX Ototeyp, 4x55W - 287 TL Amazon
Piyasada 350 TL civarlarında. Oto teyp kovalayanlar için fırsat değerlendirilebilir.

https://www.amazon.com.tr/dp/B074DXPS77/?coliid=I9VN8N399LSZ7&colid=398GZJCO83FTM&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
_
6 yıl
Sompo Japon - kaputtaki çizikler mini onarım
Merhaba arkadaşlar. Bugün arabamın motor kaputu üstünde sürtme şeklinde birçok kılcal cizikle karşılaştım. Soldan sağa doğru. Sanırım arabamın kaput üstüne yük konulmuş ve ittirerek diğer tarafa gecmisler. Kaputla ön ızgara üstü plastik kısımdada boydan boya çizik de oluşmuş. Neyse bildiğim tüm bedduaları ettim olan olmuş... (araç i20 bu arada)

Ben bu çizikleri mini onarımla pasta cila seklinde yaptırabiliyormuyum. Birde sompo japon bunu hasar kaydı olarak tramere ekliyormu? Çünkü eski tarihli de olsa şikayetler gördüm? Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim..
_
6 yıl
2 ye ayrılan araç
_
9 yıl
Fiat Linea İçin N-Cap tan Gelen Mail
Arkadaşlar.
Genelde linea konulu yorumlarda geçen "n-cap testi neden yok" sorusuna cevap alabilmek için Geçen hafta N-Cap a mail attım. Cevap ta verdiler sağolsunlar. Kısaca neden bu aracın güvenlik testleri yok diye sormuştum. Gelen mail aynen aşağıdaki gibidir.



Dear Mr. Ka*****,

Thanks for your interest in Euro NCAP.
We have not tested the Fiat Linea, so we cannot give you any data on his safety performance.
We would like to test all cars sold in the European Union, but as a non-profit organization we have time and cost constraints. We therefore have to take a decision on the cars we test and choose the best selling models and brands, that are sold across the EU and that can reach the widest footprint of consumers.

The majority of the Fiat Linea are actually sold in Turkey, a non-EU country.

Our Best Regards,

Marco Di Gregorio – Euro NCAP Junior Communications Assistant

2, Place du Luxembourg

B- 1050 Brussels

www.euroncap.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.