S

Binbaşı
28 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
863 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Başvuru aşamasında iptalde cayma bedeli çıkar mı?
Merhabalar, yakın zamanda TT aboneliğim bitti ve apartmanda son 4-5 yıldır olan SOL fiber'e şans vermek istedik. Kapıya gelen saha görevlilerinden biri evdekilere kartını bırakmış, normalde bu tarz abonelikleri internetten hallederim ama görevli eleman prim kazansın diye saha görevlisini aradım.

20 Mbps - 105 TL (24 ay taahhüt) yanına TV+ eklersek 20mbps +TV ile 125 TL oluyor dedi, tamam dedim kapattım telefonu. Kendi sitesinde bu paket ilk 12 ay 105 sonraki 12 ay 125 TL yazıyor dedim, "yok abi biz bayi olarak onu 105'e ayarlıyoruz 24 ay boyunca 105 TL ödüyorsun" dedi peki diyip kapattım telefonu.

Yaklaşık iki üç gündür, günde birkaç kez üst üste aradı, abi naptın ne ettin falan hadi tamam geçelim dedim. Başvuruyu aldı ardından akşam başvuru mesajı geldi, mesajda "15mb hızında fiber internet başvurunuz alınmıştır" yazıyordu.

Mesajı elemana gönderdim ardından kendisini aradım, kem küm etti, "yaa abi TV'siz 20Mb, TV+ ile 15Mb veriyor galiba" falan diyor ama galibası falan yok, cin gibi biliyor. Sadece anlamak istemiyor. Her neyse, dedim sen şimdiden böyleysen işimiz var ya çöz durumu ya da iptal et, bana geri dön. Dünden sonra bugün aramadı ama bugün pazar olmasına rağmen, 15mb paket için başvuruyu iptal edip 25mb'lik pakete başvuru yapmış mesajlar geldi, normalde bunun fiyatı ilk 12 ay 150 TL sonraki 12 ay 170 TL yani eleman beni dolandıracak kısaca. Normalde yarın gelip kurulum ve imza alacaklardı sözleşme için.

Aradım Turkcell'i bu başvuruda bulunulan paket ne kadar dedim ilk 12 ay 150 ve sonraki 12 ay 170 tl dedi, iptal edin dedim durumu anlattım. Tamam dedi destek açtı iptal için telefonu kapattıktan sonra aklıma geldi, e-devletten iptal etsem ne olur acaba dedim. Geri aradım superonline'ı başka MH çıktı ona sordum "daha kurulum ve imza atılmadığı için iptal edebilirsiniz, cayma bedeli çıkmaz" dedi.

Başvuru aşamasında olan bu abonelik işlemini e-devletten iptal etsem bu durumda cayma bedeli, ceza çıkar mı? Bilen arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.
S
6 yıl
TTNETTEN SUPERONLİNE FİBERE GEÇİŞ MANTIKLI MI?
Arkadaşlar Manisa Merkezdeyim, Dün akşam itibariyle kapım çalındı ve bir turkcell superonline fiber saha görevlisi kampanyalardan vs. bahsetti. Kullandığım paketi sordular, ardından TTNET *TÜRK TELEKOM* 24mbps 150GB AKN 78TL kullandıgımı söyledim.

Saha görevlisi superonline fibere geçerseniz Cayma Bedelinin tümünün karşılanacağından bahsetti, Tabiki bakiye olarak ardından NET 24mbps 200 GB AKN NET 69 TL 2YIL TAHAHHÜTLÜ olarak paketlerinin olduğundan NET olarak 24MBPS Hız alacağımdan hatta bunun hiç 24ün aşağısına düşmeyeceğinden 26-28 arası dahi çıkabileceğinden bahsetti. İlk test edecekmişim 20Gün fatura yansıtılmayacakmış falan vs.

Aslında pek bir avantajı yok 8 lira NET 24MBPS ve 50gb akn ama yine de iyi dedim kendi kendime çünkü evde tivibu vs birden fazla pc laptop ve telefon tablet de cabası. Ancak korkuyorum herhangi ufak bir sorundan müşteri hizmetlerinden ulaşamayacağımdan korkuyorum bir sorunumda halledilemeyeceğinden korkuyorum.

Türk Telekomda şu anda hiç sorunum yok hız 15-20 MBPS çıkıyor testlerde tabi bu da net değil bilirsiniz netflixin hız testinde 10-15 çıkıyor her neyse biraz önce arandım ve saat4te geleceklerini söylediler. Forumda dolandım ve cayma bedellerinin ödenmediğini gördüm durduk yere kıçımıza bir şeyler kaçmasın istiyorum acil sizlerden öneri bekliyorum olumsuz olursa önerilerinizin çoğu ona göre gelseler dahi yaptırmayacağım?
S
6 yıl
Bu Fotoğraftaki Özellik Nedir? SS Lİ
Benjamin Hammond Haggerty adındaki sahne adı Macklemore olan şarkıcıyı çoğunuz biliyordur, instagramdaki fotoğraflarında kullanılan efekt midir nedir bilemedim ama harika bir şey çok hoşuma gidiyor ve merak ediyorum. Bilenler aydınlatabilir mi?

Çok mutlu olurum, kullanmak istiyorum bende bu tarz efekti veya vb şeyi artık herneyse, bilgili olan arkadaşlara sunulur.
https://i.hizliresim.com/lOWmlg.jpg
https://i.hizliresim.com/A1kWBz.jpg
https://i.hizliresim.com/Plrm98.jpg
https://i.hizliresim.com/6JXd3E.jpg
https://i.hizliresim.com/Mdvmnk.jpg
https://i.hizliresim.com/A1kWRz.jpg
S
9 yıl
Silinebilir
Silinebilir
S
9 yıl
FOTOGRAF BASTIRICAM TAVSIYE \u0026 ONERI
Arkadaslar fotograf bastiricam hava yagmurlu su an cikamiyorum okullar acilincada hic vaktim olmayacak yani yarindan itibaren,internetde ki hangi siteyi onerirsiniz biraz bakindim ama yazan ifadeleri anlamadigim icin size sormak istedim normal fotograf kagidi,supreme kagit parlak&mat vb gibi ifadeler var ne anlama geliyor hangisi iyi hangi site iyi bilgi verirseniz sevinirim
S
9 yıl
Avea mi ? Vodafone mu ?
Arkasaslar sizce internetinden(hizi-kesilip,kesilmemesi) dakikasina(telefonun cekip cekmemesi-konusurken telefonun kesilmesi) sms'inden(mesajlarin gitmemesi,iletilip-iletilmemesi) mms'sine hangi operator daha iyi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.