M

Çavuş
26 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Office 2010
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var yardımcı olabilecek var mı?

Elimde çok önceden aldığım ve halen kullanmakta olduğum orijinal lisanslı Office 2010 Ev ve Öğrenci sürümü var. Fakat bilgisayara format atmayı düşünüyorum ama bilgisayarın CD Rom'u bozuk. Microsoft Office 2010 için desteğini çektiğinden dolayı internette kurulum dosyalarını bulamadım. Kısacası elimde CD var, key var fakat CD Rom çalışmıyor ve internette kurulum dosyalarını bulamadım. Bu durumda nasıl bir yol uygulayabilirim acaba?
M
9 yıl
TÜRKİYE-iZLANDA MAÇI İÇİN 1. KATEGORİ SATILIK BİLET
Konu iptal. Nasıl silineceğini bulamadım. Özür
M
9 yıl
Cevap: Asus X550JX XX099D İnceleme ve Kullanıcı Platformu
Benim bilgisayar da Çarşamba günü geldi. Rus sitesinden 10,90 dolara orjinal windows 8.1 key aldım. Bir de @MalumEvinYeriniSoranAdam kardeşimin tavsiyesiyle 8 gb hyperx ram taktım. Şu anda windows 10' a upgrade ediyorum. Belki bi de ssd disk takarım duruma göre. Verdiği tavsiyeler ve özellikle windows kurulumundaki yardımlarından dolayı @MalumEvinYeriniSoranAdam kardeşime sonsuz teşekkür ederim. Bu işin acemisi olduğum için kendisi adım adım bana yardımcı olmuştur. Sağ ol var ol güzel kardeşim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.