DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Z

Yüzbaşı
25 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
315 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
Z
8 yıl
T
.
Z
10 yıl
DALİ ZENSOR
Zensor
Z
10 yıl
8-16ohm\u0027lik amfiye 6ohm\u0027lık hoparlör bağlanırmı
8ohmlik pioneer dcz84 amfim var.100 watt 6 ohmlik wharfedale bookshelf bağlamayı düşünüyorum.cihazlara problem çıkarırmı .tesekkurler yorum yapan üstadlara.not.amfinin arkasinda 8-16ohm.375watt yazıyor.
Z
10 yıl
PIONEER S-DJ50X VEYA S-DJ60X MONITORLERINI TEST EDEN VARMI.
Selam arkadaslar .Bu cihazlari cok merak ediyorum.kullanan test eden varsa yorum yapabilirmi.almak istiyorum ama kullanıcılar tarafindan hic bir bilgi yok cihazla ilgili.
Z
11 yıl
Bose comp5-Monster clarity
.
Z
11 yıl
Bose companion 5
Arkadaslar selamlar.bose companion 5 kullaniyorum.ya tvden ya tabket yada bluetoot aparatdan baglanarak dinliyorum.her bagkantida farkli ses aliyorum.ama cihazin performansini tam alamadigimin farkindayin.nasil tam performansla dinlerim.ses karti dac kucuk amfi ? Yardimci olurmusunuz
Z
11 yıl
M-AUDIO BX5 AKTIF SUBWOOFER BAĞLAMA
Selamlar.m-audio bx5 d2 modeli var.aktif subwoofer baglamak istiyorum.direk giriş yok.yardımcı olabilecek varmı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.