K

Çavuş
24 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
RC Tank bakıyorum.
Merhaba.Benim yıllardır tanklara olan inanılmaz bir sevgim var.Interette bu makinelerin varligini gordum ve almak istiyorum.Acaba bunlari nerelerde bulabilirim? Onceligim Tiger 1 ve Kingtiger.Ayrica Hilalhobyland de 6 aydir stokta yok siparis falan mi vermemiz gerekiyor oradan?
K
9 yıl
Tank alacağım
Merhaba ben rc model tank almaya karar verdim.Bu tankı yabancı ülkede 185 liraya buldum ama sadece kargosu 180TL olduğu için o iş yattı.Türkiye den arazi de sıkıntı cikarmayacak tareti dönebilen bir tank bulabilirmiyim?Boyutu önemli değil ama modeli önemli benim için.Tiger 1 veya Tiger 2 olursa iyi olur.Bunlari ucuza bulabilirmiyim veya ikinci el bulabilirmiyim? Bütçe 250 TL
K
9 yıl
iPad kilitlendi
Merhaba arkadaşlar.Elimde İOS 8 yüklü iPad 2 var.Ancak iPad in şifresi bazı nedenler sonucu yanlış girildi.Böylece iPad etkisizleştirildi yazısı çıktı.iPad i daha önce hiçbir şekilde yedeklemedim.İçindeki fotoğrafları ve şifreyi kurtarmanın yolu var mıdır?
K
9 yıl
Format atmak
Merhaba arkadaşlar benim 6 yıllık bilgisayarımı sifirlama istiyorum.Gerek internet gerek oyun performansı çok düştü içi de gereksiz yere çok dolu.Bilgisayarin aldigim gün ekran kartı değişti o günden beri içini bile acmadim.Pekte anlamam zaten.Ancak bir sorum olacak.Ben buna format atmak istiyorum şu anda orjinal Windows 7 kullanıyorum.Ancak fabrika çıkışı olduğu için cd yok.Ancak Bilgisayarımın özellikler bölümünde bir ürün anahtarı var.Bu anahtar ile format atmam mümkün mü?Yoksa bu kod tek seferlik mi?
K
9 yıl
Hiçbir tarayıcı açılmıyor
Arkadaslar merhaba.Bilgisayarima dün iyi bir temizlik yaptım bayagi şey sildim.Bunu yaparken defraggler ve iobits diye bir programdan yardım aldım.Bilgisayari yeniden başlattığımda ise artık tarayıcılar çalısmıyordu.Aciliyor ancak arama yaptığımda direk kalıyor yükleme yapmiyorlardi.Steam tarayicisi ile Chrome silip tekrar yükledim ancak sorun devam etti.Bu sorunu nasıl cozebilirim? Aynı sorun Explorer da da var.Ancak internetim de sorun yok.Online oyuna bile girebiliyorum.
K
9 yıl
PS4 ısınma
Merhaba arkadaşlar ben PS4 aldım ancak bu işi daha yeni öğreniyorum.Bu cihaz hakkında iki sorum var.

1-Cihaz fazla ısınıyor.Yani söyle oynuyorum yarım saat bir saatte biraz fazla ısınıyor.Ancak bundan sonra ısınma kesiliyor yani stabil olarak hiç artmiyor.8 saat oynadım yine de ilk saatteki ısı ile aynıydı.Cihazin böyle olmasi normal mi?

2-Cihaz 7 sn tuşa basılı tutarakta kapanıyor bunun bir sakıncası var mı?
K
9 yıl
HDMI to SCART
Herkese merhaba.PS4 ü bağlamak için HDMI to SCART dönüştürücü arıyorum. Bunu nereden bulabilirim?
K
9 yıl
Bu fiyata alınır mı?
Merhaba arkadaşlar.Bizim evin hemen yanında bir spotçu var.Birazcik konuştum ve pazarlık yaptım ve su alttaki listeyi bu fiyata indirdim.Sizce nasıl? Hepsi sıfır ayrıca oyunlar da PAL.(PS4)

GTA 5
FIFA 15
Call Of Duty Ghosts
Dualshock 4 kırmızı
Hepsi 500TL
K
9 yıl
Bir efsanenin çöküşü
Arkadaslar öncelikle konu başlığını Gran Turismo da açtığım için özür dilerim ama NFS e dair bir başlık bulamadım.Neyse konuya geçelim.
Hangimiz kucukulugunde oynamadıki bu oyunu.Zamaninda Hızlı ve Öfkeli izler sonra Underground oynardık.Ancak oyun Carbon oyunundan sonra adeta uçurumdan yuvarlandı.Her şey yapıldı ama bu efsane yeniden diriltilemedi.Bu yıl içersinde Need For Speed son şansını kullanacak.Eger bu yıl çıkacak oyun sevilmezse büyük ihtimalle EA GAMES 21 yıllık bu efsaneye son noktayı koyacak.Sizce efsanenin yeniden canlanması için neler yapılmalı?
Bence grafikler daha da güçlendirilmeli.Need for speed herkesin gönlünde taht kurduğu o modifiye sokak arabaları ve hikaye gibi konuları geri getirmeli.Araba listesi daha kabarık olmalı.Ornek olarak NFS:World oyunundaki araçlar kadar olmalı.Bu ise lisans konusunda çok para harcanmali çünkü Ferrari gibi markalar araçlarına yapılan modifiyeden hoşnut değil.Pistten çok sokak yarışına ağırlık verilmeli.Ayrica Split Screen özelliği geri gelmeli.Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
K
9 yıl
SAMSUNG DVB-S LED LCD TV UE40H6290ASXTK FHD 3D SMART
Evet arkadaşlar televizyondan hiç anlamam o yüzden sorma gereği duydum.Bu televizyon Teknosa da 1389TL olmuş.Kullanan varsa nasıl bir televizyon bu.Lutfen yardım edin hiç bir bilgim yok bu konuda...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.