X

Teğmen
22 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
7 yıl
A101 vestel 7\" pepee tablet 199 TL
Arkadaşlar merhaba. A101 de vestelin 7" lik 1gb ram 8 gb dahili hafızası olan pepee isminde bir tableti satilmakta , fiyatı 199 TL ... Tabletten pek anlamam sizce alınır mi ? ağır oyun , programlar , onlarca uygulama indirmeyecegim .. facebook , youtube, internet kullanma amacli almayi düşünüyorum.en fazla clash of clans yüklenebilir...


not ; A101 aktüel dergi kapağında 16 gb dahili hafiza yazarken , diğer kaynaklarda 8 gb dahili hafızadan bahsetmiş...
X
8 yıl
AHMET YESEVİ UNİV. MÜHENDİSLİK
Arkadaşlar Merhaba ...
Bu yıl hoca ahmet yesevi üniversitesi uzaktan mühendislik eğitimi çok ilgi gördü ve ortalama 25 puan arttı.
150 bilgisayar ve 150 endüstri mühendisliği olmak üzere 300 kişilik kontenjanı doldurdu.
Konuyu açmamdaki amaç , eğitim öğretim başladığında birbirimize dersler konusunda yardımcı olabilmek.Malum fiziki olarak bir sınıf ortamı yok ve bu nedenle not alışverişi, yüz yüze arkadaş ortamında bilgi paylaşımı olamayacak...
300 kişiden bir kısmının donanım haber vasıtasıyla iletişim kurup ders-vize-final-ödev gibi önemli konularda yardimlaşabilecegini umuyorum.
Konuyu goren arkadaşlar bölümlerini yazarlarsa tek tek konuya kimlerin hangi bolümde olduklarını ekleyebilirim.
Böylece ahmet yesevi univ. mühendislik okuyacak arkadaslar ;
Vize-final tarihleri, sinavlarda cikabilecek sorular, dersi gecmek icin sinavlardan alinmasi gereken puanlar, yapmamız gereken odevler ve takip etmemiz gereken önemli duyurular gibi bircok onemli, hayati durumu buradan takip edebileceklerdir.
Ben endüstri mühendisliğindeyim...
X
8 yıl
Hoca Ahmet Yesevi
Hoca ahmet Yesevi uzaktan eğitim bilgisayar ve endüstri mühendisliği var , bu bölümleri tercih eden arkadaslar oldu mu ? Sıralama mf4 200k , 2014 te 200k larda imiş bilgisayar mühendisliği 2015 te 186k dan alım yapmış sizce tutma ihtimali var mıdır ? Ayrıca bu üniversitede vizeler finaller yazılı olarak mı yapılıyor yoksa bilgisayar başından interaktif bir şekilde mi yapılıyor bilgisi olan arkadaşlar mevcut mu ?
X
8 yıl
teknofem
Teknofemin ders videolarını sitesinden izlemek için kredi yüklemek şart mı?
X
8 yıl
Zenfone 6 Servis Süreci Sorunlari
Arkadaşlar merhaba.zenfone 6 cihazimi 3. Kez servise gönderdim.Sorunları herkesin bildiği gibi dokunmatik sorunu, sim1 slotunun bozuk olması, şarjda iken aşırı ısınma ,hafiza karti hatalari vs.
Umudum tabiki ya değişim yada para iadesi , zaten telefonun arıza notuna 3. servis deneyimim olduğunu sorunların çözülmediğini iade yada değişim istediğimi belirttim.
Lakin cihaz serviste 2. İş günü içerisinde tamir gormus, paketlenmiş ,onarım gormus ve kargoya teslim edilmiş görünüyor.
Sizce bunlar bizimle dalga mi geçiyor ? Eminim telefonun yüzüne bakmadiklarina...
Zenfone 6 cihazını servise gönderip değişim-para iadesi almış arkadaşların yorumu ve yol göstermesine eminim birçok arkadaşımın ihtiyacı vardır.
< Resime gitmek için tıklayın >
X
9 yıl
UZAKTAN EĞİTİM PUANLARİ ?
Arkadaslar bu uzaktan eğitim veren univlerin pc mühendisliği bölümünun basari siralamasini harc ucretlerini vs vs bulabileceğim bi link varmi yada bu konudaki deneyimli arkadaslar cvplar mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.