M

Yüzbaşı
20 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Chrome sayfayı açmıyor gizli sekmede açıyor
Chrome kullanıyorum ve sayfa beyaz ekranta tepkisiz kalıyor . Efekt geçişi devam ediyor fakat sayfa açılmıyor. Gizli modda denedim açıldı , farklı tarayıcıyla denedim açıldı fakat chrome ile açamadım . Ön bellek sildim , çerezleri sildim . Çerezleri silince ilk 1 kere açtı sonrasında yine açmıyor. Başına gelen var mı ?
M
3 yıl
Amatör pasta cila için
Polisaj makinesi aldım ve daha önce hiç yapmadığım bir şeyi en azından denemek istiyorum. Üç aracım var en eskisi palio, corsa, astra şeklinde. Bunlar pasta cila çekmek istiyorum satacağım yakında fakat ne marka almam gerekir bilmiyorum. Araçlarda aşırı çok çizik yok. Hangi markayı tavsiye edersiniz? Ve nelere dikkat etmeliyim. Akıl alabilirim

Ekstra olarak palioda kaputta reçine ve asfalt izleri var nokta nokta. Yıkama da geçmiyor gaz yağı geçirir dediler. Bilgisi olan var mı?
M
6 yıl
...
..
M
6 yıl
..
..
M
6 yıl
..
..
M
6 yıl
..
..
M
6 yıl
İnternet olmadan pc\u0027ye telefonu bağlayıp müzik açmak
Kasayı yaylaya taşıyacam da ses sistemini falanda. Balkondan müziği değiştirmem lazım . BT alsam bağlantı yapılır ama müzik değişir mi ? İnternet yok nasıl bi yol izleyebilirim ?
M
6 yıl
R25 branda ve aksesuar
Sitenin üstü açık garajı var. Motor şimdiye kadar bana uzak bi yerde, kapalı garajda kalıyordu. Sezonu açıldı. Siteye koyacam ama ne güneş ne yağmur zarar versin istemiyorum. Bana gerçekten işini yapan, güzel bi branda ne önerirsiniz?

Ekstra olarak motora r25 yani, aksesuar olarak ne yapılması kullanım ve görüntü açısından daha rahat verir? Slip on akrapoviç var ve ehliyetim 600 cc sürmüyor. Dolayısıyla bu motor için en tok ve güçlü ses çıkaran full system egzoz almayı düşünüyorum. Araçlara nispeten zaten öyle ona buna hava diye değil. Onun içinde akrapoviç racing full system düşünüyorum. Sizce hangisi olmalı
M
6 yıl
English File Pre-Intermediate Student’s Book 3rd Edition cevaplar lazım
English File Pre-Intermediate Student’s Book 3rd Edition key lazım bana work book falan bulamadım var mı olan
M
6 yıl
Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )
https://www.1v1y.com/urun/fenerbahce-forma-13754404?OM.zn=Mixer-53-w53&OM.zpc=56c2f244-5baf-4eea-bbb5-fda7b2dbd7b5

açıldıysa affola . Bu fiyata forma mı olur. Halı saha takımıma komple aldım hepimiz giyer takılırız mis gibi :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.