R

Teğmen
20 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
14 yıl
Ses problemim
Selamlar arkadaşlar..

Müzik dinlerken sağ frontum teke düştü.. Ama sadece tweeterı ve midler sustu sanki Sol frontumda. Yanlış mı duyuyorum ya da parçadan mı dedim, CD deki her şarkı öyle.. Kayıttan mı acaba dedim, diğer bir CD taktım daha yakından tanıdığım bir CD. Evet sol frontumda resmen sorun vardı. Bas ve tok sesler geliyor fakat, vokal sesler ve bazı tiz tonlar sadece sağ fronttan geliyordu.. Digiturk açtım, aynı şekildeydi.. Yine sağ baskın bir ses.. Sonra açtım CD playerı yeniden. Sese yüklendim ve bir baktım ki düzeldi.. Pazar günü sabah yaşandı bu olay, henüz o günkü kadar ses açamadım ama seste en ufak bir problem yok. Pranoyayla dinlemeye başladım, acaba sorun ne zaman başlayacak diye.. Uzattım, şimdi soruma geliyorum..


Sizce bu problemin kaynağı nedir, hoparlörden mi yoksa avrnin çıkışlarında mı? Yoksa kablolama probleminde mi, temazsızlık vs. Geçici bir sorun olabilir mi? Yoksa gerçekten sorunlu bir donanıma mı sahibim? AVRmi geçen hafta 0 aldım Marantz NR1601.. Hoparlörlerim sorunsuz olduğuna inandığım ikinci el Klipsch RF-52ler. Sorun çözümü ve teşhis için ne önerirsiniz? Hoparlörü sağa takıp sağda da sorun alırsam, sorunu hoparlöre atmış, AVR girişlerindeki olası sorunu elemiş olurum. Sorun tekrarlayana kadar beklemek en mantıklısı değil mi? Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu? Çok mu anarmal bir durum?

48 tane soru sordum tek bir mesajda, kafanıza göre yorum yapabilirsiniz. :)
R
14 yıl
USB portundan FLAC çalabilen AVR?
Selamlar soru başlıkta arkdaşlar.

Bir playera ihtiyaç duymadan FLAC çalabilen AVR var mıdır?
R
14 yıl
Slim AVR ama Marantz
Marantz NR1601 deneyen, var mı acaba? Çok şık bir alete benziyor ve ufak tefek birşey. Marantz AVR almak çok zor.

Onkyo 608 ya da Denon 1911 e tercih edilebilir bir alet midir?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=673716

http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=6359
R
14 yıl
Mantalite belirleme sorusu.
İyi geceler arkadaşlar, ilgili başlıklarda sorduğum ara sorularla birçok fikir aldım. Artık konu açmamın vaktidir diyorum.

Tam emin olamasam da Onkyo 608'i nikahıma alacak gibiyim.

Sizce Jamo S606 ile seti tamamlamak mı?

Yoksa hiç dinlememiş olsam da ve nedenini tam bilmesemde hayranı olduğum Klipsh rf-52 ya da bütçe yeterse rf-62 alıp, iki kolonla işi bitirip. Daha sonra zamanla center ve rearlar için ek bütçe hazırlamak mı?

Kısaca bütçe kısıtlı olduğu için ya;

AVR + jamo S606 5.0 ya da;

AVR + Klipsh Rf-52 2.0 sonrasında bir center ve rearlar..

Bu arada hoparlörü aldıktan sonra yıllarca değiştirmeme taraftarıyım.

Sizce hangi yolu izlemem mantıklı?
R
14 yıl
Alternatif aramalı mıyım?
Selamlar arkadaşlar, gereksiz uzayan didişmelerden fırsat bulmanızı dileyerek bir soru sorayım, daha fazla kırmayın birbirinizi, tatsızlığa yer olmamalı bu tip yerlerde. Neyse,

Jamo 606 5.0 seti ve Onkyo 608 ikilisini düşünüyorum. Güzel fiyatlar edindim, ama kıyamıyorum paraya, yeni evleniyorum zira durumlar çok müsait değil.. Fiyat vermiyorum size, bu işten anlayanlara sorum hemen hemen bu fiyat aralığında başka hoparlör ya da başka avr, kısaca başka set önerir misiniz?

Apartman dairesinde film izleyecek ve müzik dinleyecek başlangıç seviyesindeki bir kullanıcı olarak, kısık seste, tertemiz detay peşindeyim. Aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi geceler.
R
14 yıl
F/P değeri açısından en iyi DTS-HD destekleyen AVR hangisidir?
Arkadaşlar evlilik zor iş, masraflar çok. Ekonomik olarak çözmek için bu işi, hangi yolu izlemeliyim sizce?
R
14 yıl
2. El Onkyo AVR nereden alınır (İstanbul)
Tv ye çok para yatırdım, bütçe darbe yedi..

İlk Hi-fi denemelerim olacağından çok para harcamak istemiyorum, 2. el bir aletle aleme dalmak amacındayım.

Sizce hoparlörleri mi 2. yoksa sadece avr yi mi yoksa her iksini de 2. el almak mantıklı mı? Giriş seviyesi bir HT kurmak amacındayım. Onkyo 607 ve Jamo 606 seti planlıyordum ama aşıyor fiyat olarak maalesef.

Toparlıyorum, eğer 2. el önerirseniz, Onkyo ve ya başka marka Avr ler için "2. elde güven" denecek bir firma var mı?
R
14 yıl
Philips 47pfl9664 ün kronik bir sorunu var mıdır? Nasıl bilirsiniz?
Selamlar, sorum başlıkta..

Uygun fiyatlı bulursam düşünüyorum bu cihazı, bilinen bir sorunu var mıdır? Ambilightlı Lcd istiyorum, diğer markalara yönelmiyorum o yüzden.

47pfl8404 le arasındaki farkı hissetmeme olabilir mi? PS3 oynamayı, Blu-ray ve MKV izlemeyi de planlıyorum cihazda.
R
14 yıl
2010 Model Philips paneller niçin gelmiyor?
Selamlar 2010 model 47 inç Ambilight'a sahip TV leri bekliyorum. 47pfl8404 hiçbiryerde bulunmaz oldu, bulunanlar da çok pahalı. Seri birkaç sorum oalcak. Yeni ambilightlı seri çok mu uçuk fiyattan piyasaya girer? Dünya kupası öncesi burada olurlar mı? Temmuz ayını bulur mu? Philips stratejileri hakkında bilgisi olan varsa cevaplandırırsa çok sevinirim, herkese iyi akşamlar.
R
14 yıl
47 inç ambilight\u0027lı philips
Selamlar arkadaşlar, 47pfl8404 düşünüyorum, ancak aleti almak için acele etmeli miyim? Yoksa Temmuz başında lazım alet bana, yeni ambilightlı 47 inç Philipsler için beklemeli miyim? Beklersem, ve iyi bir model çıkmayacaksa, kalan 8404ler de bitebilir büyük ihtimal.. Ne dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.