H

Teğmen
13 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
LG 32LB65 açılmıyor
Merhaba herkese. Dün gece tvyi kullandıgım sırada ekranın sağ üst köşesinde bir uyarı çıktı. Uyarıda tvnin kapatıp açıldıgı zaman güncelleme yapacagını söyledi. Gece kapatıp yattım şimdi açıyorum sadece LG yazısı geliyor ve başka hiç bir işlem yapılmıyor bilgisi olan var mı acaba ya da daha önce böyle bir durum başına gelmiş olan ? Sanırım sorun güncelleme ile alakalı.
Edit: Tv geldi kurdular her şey normal ama ps4 ü çalıştırmıyor. Tv yide böyle bırakıp gittiler ömrü hayatımda bir daha lg almayacagımı anladım alanlarıda lütfen uyaralım.
H
9 yıl
Satilik Steelseries Siberia V2 Frost Blue (Ses kartlı) SATILDI
Kulakligi alali 1.5 ay oluyor. Maksimum 10 kez kullanmisidir. Yeni ise basladigim icin oyun oynamaya firsat bulamiyorum o yuzden satmak istiyorum. Urun sifira yakindir. Son fiyat 200 tldir
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Cs go Satılık M4A1-S Şaheser (SATILDI)
Arkadaşlar silahı pazarda 450 liraya satanda var 120 liraya satanda var. Benim düşündüğüm fiyat gayet makul bir noktadadır yani. Silahın fiyatı 60 tl dir. İlgilenen arkadaşlar lütfen iletişime geçiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.