I

Onbaşı
11 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
Araç şarjından bozulan iphone 5
Araç şarjındam bozulan iphone 5 lerde U2 entegresimi yoksa power (güç) entegresimi yanıyordu arkadaşlar ?
I
9 yıl
iphone 5 ve 4 şarj analizim.
Arkadaşlar, elimde iphone 5 ve iphone 4 var. Iphone 5 te iOS 8.1.2 mevcut iphone 4 te ise iOS 6. Her iki cihazda jailbreakli.

Her iki cihazada batarya analizini detaylı şekilde gösteren Battsave uygulaması mevcut. Bu uygulama sayesinde bataryadan çekilen anlık akım değerlerini görmek mümkün.



Her iki cihazda wifi açık vaziyette ve ekran parlaklık seviyeleri aynı iken face uygulamasına girdim ve anlık çekilen akım miktarlarına baktım.

İphone 4: -120mAh
İphone 5: -540mAh

Değerler bu şekilde. Umarım bu fark yalnızca ios sürümünün 8.1.2 olmasından kaynaklanıyordur ve ios 8.2 ile çözülür.

İmkanı olan arkadaşlar aynı şekilde wifi açık vaziyette ve parlaklık seviyesini en aza indirp face uygulamasına girip elde ettikleri anlık akım değerini yazarlarsa iphone 5 te şarj sıkıntısı çekip donanımsalmı yoksa yazılımla ilgili bir sorunmu olup olmadığını düşünen arkadaşlar için yararlı bir iş yapmış olurlar...

İyi forumlar
I
9 yıl
İphone 5 sarj durumu restore çözümü
Arkadaşlar iphone 5 bataryamı yeni değiştirmeme rağmen sabah %100 olan şarjım hiç kullanmamama ragmen boş durduğu yerde akşama kadar bitiyor. Tüm arka plan uygulamalar kapalı konum servisleri, arkaplan uygulama yenileme vs.

Temiz bir restore işimi görürmü, cihazın donanımsal bir arızaya sahip olmasından çekiniyorum
I
9 yıl
İphone 5 boştayken pil tüketimi ?
Arkadaşlar bir sorum var, telefonunuzu akşam yatarken kenara koyup sabah kalkıp elinize aldığınızda geçen sürede şarjda % de kaçlık bir azalma oluyor ? Benimki 9 saatte %15 azalmış. Normalmidir ?
I
9 yıl
iphone 5 batarya tüketimi hakkında bir soru ?
iphone 5'i olan arkadaşlara sorum, telefonunuzun batarya tuketimi nasıl. Benimki arkaplanda hiçbir program çalışmazken sadece wifi ile safaride sürekli takıldığım durumda her 3 dakikada %1 şarj götürüyor. 3g ile girdiğimde dakikada %1 gidiyor. Eger telefonu tuş kilitli kenara bırakıp hiç kullanmadığım zaman her 1 saatte %3 şarj götürüyor. Bu değerler hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ?
I
9 yıl
Tamir görmüş iPhone 5 değişim yaparlarmı ?
Arkadaşlar üst tuşu basmayan iphone 5 telefonumu apple sitesinden sorgulattım. Değişime uygun fakat daha önceden ekran bozulduğu için yan sanayi bir ekran taktırmıştım şu an onu kullanıyorum. Cihazı zorluya götürsem değişim yaparlarmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.