Yüzbaşı
08 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
geçen yıl
Hasar kaydı miktarının aracımla alakası yok
Merhaba. 2021 yılında sıkışık trafikte arkamdaki araç duramayıp bana çarpıyor. Bende önümde ki araca çarpıyorum. Önümdeki araç ve ben durmuş vaziyetteyken oluyor bu durum. Benim aracımda arka tampon sıkıntılı. O zaman arka tampon sökülüp onarılıp boyanıyor ve bu işlem bedeli 600 tl. Bugün aracıma hasar kaydı sorguladığımda 29700 tl kayıt çıkıyor o kazadan. Bu tam olarak nasıl olabiliyor bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
4 yıl
Tarayıcı sürekli kendini yeniliyor.
Casper marka bilgisayarımda tarayıcı sürekli kendini yeniliyor. Çok yeni bir bilgisayar değil ama günlük işlerimi görüyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
https://www.youtube.com/watch?v=n7hJ8UWlzOY
4 yıl
Gökhan Kırdar Türkiye’nin Hans Zimmer’ıdır!
Diyebilir miyiz? Bence diyebiliriz.
4 yıl
.
Silinsin.
6 yıl
49mu8000 bu zamanda alınır mı?
Arkadaşlar merhaba. 49 inç tv almak istiyorum. 49mu8000 bu zamanda alınır mı? Nu8000lerde one connect ve dts ses desteği yokmuş. Mu8000 de dts var diye biliyorum.one connect var onu biliyorum. Bu ikisi için 2017 model tv almak mantıklı mı? Nu ile arasında 300 tl oynuyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.