L

Teğmen
18 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
16 yıl
Nissan Qashqai için sıralı sistem mümkün mü?
Nissan Qashqai yi çok beğeniyorum. Ama 1.6 dizel motor seçeneği olmaması beni ürkütüyor. Benzinli olarak kullanırsam, ocağıma incir ağacı dikileceği kesin.Düşüncem, 2007 model ikinci el bir qashqai alıp lpg taktırmak. Ama acaba verimli olur mu, baş ağrıtır mı, merak ediyorum. Eğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.r
L
16 yıl
Esprimo mobile V 5535 hakkında
Merhaba arkadaşlar, foruma baktığımda bu modelle ilgili bilgiye rastlayamadım. Bir alışveriş sitesinden kampanyalı ve uygun bir fiyata aldım. Ancak profesyonel bir kullanıcı olmadığımdan bazı detaylara takıldım, yardım istiyorum.
1- Bilgisayar tanıtımında 1024 MB Ram demesine rağmen, sistem özelliklerine girdiğimde 768 MB Ram diyor, acaba hangisi doğru, kandırıldık mı?
2- Uyku moduna geçtikten sonra güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor. Bilgisayarı komple kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu bir arıza mı, yoksa ben mi beceremedim?
3- Ayrıca bundan önce kullandığım Casper Centrino 512 Ram ve 40 gb'lık bilgisayarımdan hız anlamında pek farkı yok, bu normal mi?
3- Bunun dışında, sizlerin başka düşüncelerini almak da isterim, tavsiyeler vs.

Şimdiden teşekkür ediyorum.
L
18 yıl
LÜTEFEN GEREKSİZ YERE SİS FARI YAKMAYALIM
Arkadaşlar, gece gündüz demeden yol yapan biri olarak son zamanlarda çok rahatsız edici bir durumla karşı karşıyayım. Lüzumsuzca yakılan sis farları. Gece zaten uzunlarını yakanlardan bıkıyoruz küfrediyoruz. Bide sis farı çıktı şimdi. Artık otomobil firmaları ön sis farlarını da çoğu mofdellerde standart hale getirdiler. Bu da gene bizim milletin saçma meraklarına bir yenisini ekledi. O kadar rahatsız edici ki, inanın uzunlar o kadar rahatsız etmiyor. Benim arabada da var ama kullanmıyorum, zira anlamı yok. zaten 3-5 metreyi aydınlatıyor. 3- 5 metreyi daha net görünce ne anlıyorlar acaba?
Bana katılacak arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama, benim gibi düşünen çoksa en azından forum kanalıyla buna bir dur diyelim. Eğer benim bilmediğim bir şey, veya karşıt bi düşünce de varsa onu tartışalım, saygı duyarım.
L
18 yıl
TFT mi, TFD mi?
arkadaşlar, K 600i'nin özelliklerinde TFD ekran denilmiş. Bunun TFT'den farkı ne? iyi mi kötü mü?ucuz telefon alcaz diye, yanlış bi seçim de yapmayalım, şimdiden teşekkür ederim.
L
18 yıl
böylesini görmedim
Beşiktaşın tüm futbolcuları gitse bu kadar koymazdı.daha 20 gün önce kupa finalinde formasını öperek yanımıza gelen adam, başka takıma gitmem diyen adam, koydu gitti.bu profesyonellik falan değil, profesyonel olan adam başka takımda oynamam diye bir şey söylemez zaten.bu hususta en iyi yanıtı çarşı vermiştir ve eminim vermeye devam edecektir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.