_

Binbaşı
17 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362504 Gün Cezalı
356613 gün 13 s. 7 dk.
Gönderiler Hakkında
_
16 yıl
DEPREM OLDU!
Allah birden acaip sallandı istanbul/bayrampaşa allah istanbulun sonunu hayır etsin bu deprem korkusuyla yaşanılmıyor artık
_
16 yıl
Rapid kedi bulamıyorum!!
Bu rapidden kedi bulmanın taktiği nedir?!!
_
16 yıl
MTW2 Türkçe yama
Arkadaşlar bir yılı geçti medieval 2 çıkalı bende bir yıl önce kadar oynayıp bitirmiştim birkaç kez.Fakat şimdi yine bir takılayım dedim acaba oyunun Türkçe yaması çıktı mı?Kingdoms ek paketi veya medieval 2 için olsun farketmez şöyle yarım yamalak olmayan bir yamanın linkini verirseniz çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkürler.
_
16 yıl
GENÇLİĞİN HALİ
Ankara Genç İşadamları Derneği'nin yaptığı araştırmaya göre,gençler ünlüler arasında kendilerine en çok Rahmi Koç(),Polat alemdar() ve Acun ılıcalıyı () örnek alıyorlar.Gençlerin büyük bir bölümü siyasi yelpazede kendisini milliyetçi muhafazakar olarak tanımlıyor.Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu yurt dışında yaşamak istiyor(!)Yine araştırmaya göre,gençlerin büyük bir bölümü spor yapmıyor ve gazete okumuyor.Okusa da spor sayfalarına bakıyor...Gençler arasında en fazla eğlence programları tercih edilirken,eğlence programlarını yerli diziler izliyor.Ankete göre gençlerin büyük bir bölümü de aileleri tarafında şiddete maruz kalıyor.



KAYNAK:21 MAYIS 2008 Leman kapağı
_
16 yıl
Persepolisi izlediniz mi?
Bir kez daha neden"İran yolunda gidiyoruz" dememizin sebebini anladım...İzlemeyenler bu gece yine tekrarını cncbe de izleyebilirler.
_
16 yıl
Hay majestenize...!
Haber dinlemek için televizyonu açıyoruz bütün bültenler elizabethten bahsediyor.İyi ki geldi artık 1 hafta eteğinden ayrılmaz bu yalaka medya...Kanaltürkte satıldı ne izleyeceğiz artık bilmiyorum.
_
16 yıl
Siyasal çelişki
İngiltere diyor ki:2006 da bankamızdan 32 milyon sterlin çalan suçluların KKTC de olduğunu düşünüyoruz!

İngiltere KKTC ini siyasal olarak tanımıyor,aramızda siyasi bir suçluyu alıp verme gibi bir anlaşmada yok.Ama 2006 da bankadan 32 milyon sterlin soyan suçluları yakalamakta işbirliği yapıyoruz ve bunun için söz veriyoruz.
_
16 yıl
\"Yüzünü yıkamazsan şeytan yalar evladım!\"
Şimdi aklıma geldi küçükken büyüklerimiz hep derdi bize;"yüzünü yıkamazsan şeytan yalar!" diye.Bu ne kadar doğruydu?Çocuk mu kandırıyorlardı?Bugün bile söyledikleri o efsane ile az çok hareket eder yüzümü yıkarım...Şimdi düşününce sadece küçük çocukları teşvik etmek için uydurulan kolpadan bir yalan gibi geliyor.
_
16 yıl
Van şehir krokisi lazım...
Van şehrinin sadece merkezini içine alan bir kroki arıyorum.Fazla detaylı olması önemli değil sadece bina ve yolları gösterin yeterli...Kaç gündür nette arıyorum ama malesef bulamadım.Forumda vanlı veya elinde vanın krokisi olan varmı hiç?
_
16 yıl
Yolda gidiyordum...screwy.gif
Yolda gidiyorum kadının teki yanında çoçuğuyla durdu önümde;

-4. levente minübüsler nereden kalkıyor?
-Valla bilmiyorum bende arkadaşın yazıhanesine uğramak için geldim buraya.

Kadın iki metre yürüdükten sonra arkasını dönüp;

-Bilmiyorsan niye konuşuyorsun?




Güleyim mi ağlıyayım mı ama yarım saattir gülüyorum ne tipler var hoca şu istanbulda ya...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.