H

Çavuş
02 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
Gömülü işlemci
Öncelikle herkese iyi akşamlar 2 3 gün önce laptopun arıza yaptı bende servise verdim servis laptopumdaki işlemcinin yandığını ve işlemcinin gömülü olduğunu değiştirilemeyeceğini yeni anakart almam gerektiğini söyledi. Servisimin yeterli Bilgi düzeyinde olup olmadığını bilmediğim için buraya sormadık istedim gömülü işlemci değişebilir mi değişmez mi?
H
7 yıl
elektronik cihazlarla sorunum
Başlıktada olduğu gibi elektronik aletlerle anlayamadığım bir şekilde sorunum var. Ne zaman kulaklik bilgisayar mouse telefon gibi cihazlar alsam hemen bozuluyor ki öyle özensiz kullanan biride değilim. Mesela gece kimya için hesap makinasi aldims sadece sinavda cikardim onun disinda kutusunda duruyor ve bozuldu. Ayni sekilde daha gecen hafta kulaklık aldım yine 1 tarafi bozuldu evde 1 tarafi bozulan 6 veya 7 kulakligim oldu. Bu neyden kaynaklanıyor bir bilgisi olan var mı?
H
7 yıl
yasadığım esrarengiz olay
Odaya yeni gelmiştim telefonu yatağıma koydum ve giyinmeye başladım. Yorganı çekince bi anda telefon yere düştü ve pili çıktı. Yeniden takıp açtım whatsapp tarih saat yanlış diyordu. Bende herhalde bu geri almama olayi ile alakali diye düşünüp ayarlara girdim. Ayarlarda bugünün tarihini 26 şubat saat 14.07 olarak gösteriyordu. Normalde tarih ve saat sifirlandiginda 1 ocak 0.00 dan başlar diye biliyorum. Acaba bu bana gelecekten gelen bir mesaj mıydı?
H
8 yıl
Ailem kızla çıktığıma inanmadı
Muhabbeti geçti anlattım inanamadılar sanki olamazmis gibi cok rezil oldum tamam cok aktif bi çıkma olmadı buluşma vesaire kabul ediyorum belki kız beni kullanmış eglenmiste olur emin degilim ben bunu haketmedim
H
8 yıl
Konu Araştırma
Çok boş vaktim var ve bir konuyu araştırıp o konuda bilgi edinip uzmanlaşmayı istiyorum. Eğlenceli konu önerileriniz varsa alabilirmiyim.
H
8 yıl
istanbul vs izmir
Şuan Istanbulda 6. Ayımı doldurdum ve sehir gerçekten ne kadar abartiliyormus kendi gözlerimle gördüm. Insanlari saygısız düzensiz pis cidden nasil bu kadar kisi burda yaşamak istiyor anlamış değilim. Her semt her yer keko dolu. Her şeyin fiyatı zaten uçuk ona girmiyorum bile. Ama izmirde 18 sene yaşadım insanı sicak duyarlı kekolar bi buca semtinde dolup taşar ve fiyatlar normal derecede. Kadıköy modayı o kadar ovduler gidelim dedik deniz leş gibi kokuyor. Oysa izmirin denizi bile ayrı. Siz siz olun ıstanbul da öğrenci olmayın
H
9 yıl
LYS Kaynak önerisi yapabilirmisiniz?
LYS biyoloji fizik ve kimyadan soru bankasi önerebilecek var mı hangi kitapları almalıyım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.