D

Çavuş
30 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Whatsapp internetimi bitiriyor
Dostlar merhaba dün farkettim bunu whatsapp mobil internetimi bitirdi. İnternetimi açtığım gibi istatistiklere bakıyorum medya alınan kısmında sürekli veri alıyor gibi görünüyorum bu neden olabilir gelen giden birşey de yok?
D
3 yıl
İlişkim sallantı da lütfen yardımcı olun özellikle ios ve messenger kullananlar
Arkadaşlar merhaba. Çok güzel başlayıp evlilik yolunda giden ilişkim sallantı da. Belki ilişkimi kurtaracaksınız belki de gözümün açılmasını sağlayacaksınız kimseyi suçlamak istemiyorum. Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var ben android kız arkadaşım da iphone kullanıcısı. Son zamanlarda alakasız zaman aralıkların da Facebookta çevrimiçi falan görüyorum. Bir çok kez tartıştık bu konuyu. Şöyle geçen lavaboya gidip geliyorum hemen dedi. O sıra face girdim ve aktif oldu. Bende lavaboya gidiyordun facede ne yapıyorsun dedim. Yemin ediyor girmediğine bu tarz durumlar yaşadık. Her neyse o an sinirle ekran videosu açıp facebook ve messenger uygulamasını sildi. Gözüme bir detay takıldı messengerı silerken basılı tutunca isimler çıktı. Burada çıkan isimler son konuşulan mı oluyor alakasız kişiler mi oluyor onu anlayamadım içime kurt düştü. Dedim kim bunlar erkek olan da vardı dedi eski ilkokul arkadaşım ama yıllar oldu konuşmayalı. Bir video daha çekti arkadaşlarım kısmında taratıyor çıkmıyor falan. Son olarakta geçenlerde yanımdayken içime kurt düştü buna niye whatsapp bildirimi gelmiyor hiç dedim başka şeylerin geliyordu kendi kendime whatsapptan yazdım tek tık oldu bekledim bekledim gitmedi. İosta uygulama durdurma olayı var mı? Dedim mesajlar niye gitmiyor internet çekmedi herhalde deyip whatsappa girdi yanımda anında yağdı mesajlar. Sonra her attığım gitti. Arkadan instadan faceden yazdım hepsi iletildi buna. Suçlamak istemiyorum bana aşırı bağlı çok üstüme düşüyor bunlar tesadüf mü yoksa bir oyun mu dönüyor gözümü açmak istiyorum. Lütfen alâkalı cevaplar yazarsanız sevinirim.
D
4 yıl
Sürekli Sigara Yakan Komşum
Arkadaşlar merhaba öncelikleYan binada oturan komşumuz gün içerisinde balkonda sürekli sigara içiyor ailece çalışmıyorlar sanırım sürekli balkondalar. Evler dip dibe olduğundan duman doluyor içerisi alt katta üst katta sürekli rahatsız oluyoruz bu durumdan sigara içen yok bizim apartta. Karşı komşumuz dahi çok rahatsız sürekli balkonda olmalarından branda çektiler katlarına. İnsan gibi uyardık bir kaç kez halen devam ediyorlar. Tamam içerse içsin gün içerisinde bir kaç kez yakarsın lakin sürekli ellerinde üstlerinde teras var orada da içebilirler. Ben kendim 7 yıl öncesin de sigarayı bıraktım empati yapmaya çalışıyorum ama gerçekten bıktık yaz havasında pencere kapatsan içerisi sıcaktan beter oluyor. Öyle böyle değil cidden çok doldum kavga etmemek için gayret ediyorum. Sizlerden çözüm önerisi bekliyorum yapıcı bir şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.
D
4 yıl
Hat taşıma kimlik fotoğrafı çekilmesi hakkında
Arkadaşlar merhaba bugün Turkcell e TİM den hattımı faturasıza taşıdım. Lakin tablet ile kimlik arka ön fotoğrafını çekti hadi bu normal uygulama içinden yapıyorlar. Ancak sonrasında kendi telefonunun normal kamerasından arka ve ön olarak tekrar çekim yaptı. Bu ne alaka deyince. Prosedür dedi. Normal işleyiş böyle mi ?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
D
5 yıl
Trendyol\u0027da 100 TL Üzeri Yüzde 20 İndirim Selfy
Türk Telekom Selfy Müşterilerine Özel

100 tl üzeri %20 indirim maksimum indirim 40 TL

Kodlar altın ve cep telefonu butikleri hariç tüm butiklerde geçerlidir. ( Bazı butikler de geçmediği olabiliyor )

https://www.selfy.com.tr/

Kodları selfy uygulamasından temin edebilirsiniz.
D
5 yıl
Ttmobil hat taşımayla gelen bakiye
Silinebilir
D
6 yıl
Donanımla alakalı bir problem
Merhaba değerli forumdaşlarım
Arkadaşımın bir problemi var benden rica etti aynı yazdığı gibi kopyalıyorum buraya yardımcı olursanız sevinirim.

#asus pl5gpl anakart
p4 işlemci
de 1gb hd 5450 çalışıyor
ama
msi ms7191 rs482m4 anakart
amd athlon 64 + 3200 işlemcide
çalışmıyor
ama x550 çalışıyor
ati Radeon x550 çalışıyor msi de#
D
7 yıl
2 yıllık myo bitmek üzere ACİL dgs aöf hk.
Arkadaşlar merhaba biraz geç başlamamla birlikte 2 yıllık myo bitmek üzere eylül ek sınavıyla vereceğim dersle bitecek kısmetse.
2 yılda açıköğretim okumak istiyorum sanırım dgs girmem gerekiyor başka tavsiyeleriniz var mı ? Önceden direk giriliyormuş sanırım dgsiz.Yoğunluktan dolayı sınava çalışma şansım yok kaç puan almam gerekiyor ?Teşekkürler
D
7 yıl
32 bine kadar araç tavsiyesi
Arkadaşlar max 32 bin olacak şekilde 2010 altı olmayacak hb araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
D
7 yıl
Aliexpress Dispute Hk.
Arkadaşlar merhaba aliexpressten gelmeyen siparişlerim için dispute açmıştım kazanmışım nuvo kartımla almıştım kartımın manyetiği hasar gördüğünden yeni talep ettim eski hesap kartımı kapattılar şimdi iade işlemi başladı paranın gelmeme ihtimali var mı dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.