T

Teğmen
17 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360046 Gün Cezalı
356653 gün 19 s. 52 dk.
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
4g ile sınırsız internet paketi gelirmi?
Beyler biliyosunuz 4g yakında türkiyede olacak. Sizce 4g gelince sınırsız internet paketi gelirmi operatörlereçünkü iphone gibi bir telefonda günde 1 gb rahat harcıyosun ve 20 gb kotalı olsa bile yetmez
T
9 yıl
Apple nasıl bukadar büyüdü??
Beyler bundan 7 8 sene önce bırak kullanmayı appleı tanıyan insan sayısı bile çok azdı. Bi iphone bunların bu kadar büyümesini nasıl sağladı? Adamlar bugün dünyayı değiştirecek güçte. İphoneun ilk çıktıgı günü dünya iphone günü ilan etseler o gün resmi tatil olur. Bu derece büyük bu adamlar. Nasıl oldu?
T
9 yıl
Kimse aramasın ve mesaj atamasın..
Arkadaşlar telefon uçuş modunda değilken kimsenin beni arayıp mesaj atamamasını istiyorum. telefonu sadece internet için kullanıcam bunun bi yolu varmı?
T
9 yıl
Yasal yoldan film izleme yolu, örnek Spotify..
Beyler mesela spotify, turkcell müzik gibi servislere aylık belirli bi para ödeyip yasal yoldan kaliteli bir şekilde müzik dinleyebiliyoruz. Peki bunun film için olanı yokmu? Aylık belirli bi para verip istedigimiz filmi yasal yoldan izlemenin yolu? İtunes demeyin hiç, orda iki film izlesem 10 lira para vermek zorunda kalıyorum.
T
9 yıl
Nallart hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence gerçekten biliyor adam
T
9 yıl
Türkiyenin Turkcell Müziği var ...
Aylık 10 lira alan spotify kazanacagına 3 tlye çok daha güzel performans sergileyen turkcell müziği kullanın...
T
9 yıl
Kredi kartı paramı yalan etti...
Beyler şimdi kredi kartımın asgari ödemesi 66 lira bankamatige para yatırırken bana asgarimi yoksa toplam borçmu ödensin diye sormadı. Bende heralde asgariye öder diye 70 lira yatırdım ama asgari borcum hala 66 tl gözüküyor? Ne yapmam lazım o parayı asgariye aktarmak için?
T
9 yıl
Kandorfeyta gibi insanlar nasıl barınabiliyor?
Beyler çok dikkatimi çekti bu adam. Saçma sapan konular açar her konuya saçma sapan cevap verir ama ban yediginide görmedim. Türkiyenin en büyük forumunda bu adamı nasıl barındırıyorlar sizce?
T
9 yıl
Cihazı apple storedan almadıysanız sakın apple servisine götürmeyin.
Beyler telefonu teknosa, vatan gibi bi yerden aldıysanız eğer değişim gerektirecek bi sorunla karşılaşırsanız sakın apple storea götürmeyin. Çünkü orda size vericekleri cihaz 0 olmayacak. Mesela adamın ekranı kırılır gider apple storeda 900 lira verir adama yeni cihaz verirler. Adamın cihazının ekranını değiştirirler ve 0 diye onu size verirler. Ama örnegin teknosadan aldınız diyelim. Sonradan ekranda ölü pixel oldugunu farkettiniz, teknosaya götürün onlar kendi servisine göndericekler. 20 gün bekleyeceksiniz ama 0 hiç kullanılmamış yeni telefonunuzu alıcaksınız.
T
9 yıl
Telefon alev gibi (iphone 6)
Beyler telefonu türkiyeye ilk geldigi gün aldım. Demin film izledim iki saatlik var ardından elime aldım şuan 1 saattir falan elimde internette falan takılıyorum. Telefonda kap var yavaş yavaş ısı geldi elime kabı bi çıkarttım telefonun arkasına dokundum ve inanın dokunulmayacak derecede sıcak. İlk defa oldu böyle bişey daha önce ısındıgını bile fark etmedim giç ama şuan gerçekten elle tutulamayacak derecede sıcak. Telefonda bi sorunmu var yoksa genel birşeymi bu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.