G

Çavuş
15 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
15 yıl
flash cs4 yardım
arkadaşlar daha önce pek flashla uğraşmadım işlerim hep asp ve php idi.

flash'ta link verdiğim bir buton var fakat önizlemeye alıp linke tıkladığım zaman bu sorunla karşılaşıyorum.

bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
G
15 yıl
tp-link modem sorun kafayı yemek üzereyim.
tp-link wireless modem kullanıyorum msn de kamera açtıktan birkaç dakika sonra net bağlantım kopup tkrr geliyor.eski modemim usb idi onda böyle bir sorun yaşamıyorum.aklıma gelen ilk şey bağlantıyı birkaç parça açarak zorladığımda kopma olması. bunun bir çaresi var mıdır? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
G
17 yıl
Pacificte 80 lvl hybrid Greece de full str glavie charlar satılıktır....
G
17 yıl
Greece de Full 80 str Glavie Pacific te full 80 hybrid charlar Satılık..
Başlıktada yazdığı gibi 2 tane charım birden satılıktır. Greece de full 80 str Pacific te full 80 hybrid ayrı ayrı satılıktır. Gerçekten düşünenler özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler...
G
17 yıl
Logosta satılık LVL 65 assasin
+7 full shell set * dual clever +8 * dual kekuri ring *görev takıları * bankada 10gb para + ıvır zıvır * 1500 atack (wolflu)
.... ilgilenenler victor1543@gmail.com
G
17 yıl
bs hakkında yardım
horde warrior charımda 355 bs var 355 ten sonra ne ile kasılacağı hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
G
17 yıl
bs hakkında yardım lütfen
arkadaşlar artisan bs trainer ı thottbottan baktım searin gorge da 20,74 koordinatlarında 2 dağ arasında bi yerde gösteriyor ama oraya bir türlü geçemiyorum tam dibinde bi cave var ama onunda kapısı taşlarla kapatılmış büyük bi ihtimalle içerde olduğunu düşünüyorum ama içeri nasıl gireceğim hakkında bi fikrim yok eğer başka bildiğiniz bi trainer varsa yada oraya nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler... buyrun buda haritası http://www.thottbot.com/?m=1041468&s=b
G
18 yıl
book of skill exchange (help)
arkadaslar skil dusurmek icin bu (book of skill exchange) denilen nesneye ihtiyac var sanirim nedir nerden temin edilir yanlis verdigim bi skill varda yardım pls simdiden tesekkurler..
G
18 yıl
FROZEN THRONE SERVER YARDIM LUTFEN
BEYLER FROZEN THRONE PATCH 2.0 YUKLEDİM. Bİ YERDE GÖRMÜŞTÜM VDB VEYA WDB GİBİ Bİ SERVER ADI VARDI. TÜRKLERİN BULUNDUĞU Bİ SERVER TAM OLARAK NASIL OYNARIM NETTEN BEN BU OYUNU Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.