E

Onbaşı
12 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
5K üstü account alınır.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 5k üstü bir acc. arıyorum. Account'un hiç bir özelliği olmasına gerek yok 5k üstü olması benim için yeterlidir. Ciddi ve güvenilir arkadaşlar varsa görüşebiliriz.
E
9 yıl
5K üstü account alınır.
başlıktan da anlaşılacağı gibi 5k üstü account alınır ciddi ve güvenilir satıcılar var ise pm lütfen
E
11 yıl
Laptopdan anlayanlar bir bakabilir mi ?
Arkadaşlar daha önce açmış olduğum konuda bir ilerleme kaydettim düşük fps sorunu nedeniyle konu açmıştım bir tanıdığımdan aldığım bilgiye göre pc oyunlarda Nvidiala değilde diğer ekran kartıyla (intel) oyunlara giriyormuş bu yüzden makina oyunlarda düşük performans veriyor.Ben İntelle değilde nvidia ile oyunlara nasıl bağlanmasını sağlıycam anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
E
11 yıl
Sistemimin yeterli olduğu halde oyunlar kasıyor !
Merhaba arkadaşlar ;

Henüz bir haftalık bir laptopa sahibim. Bilgisayar da ilk işim Counter STrike Global offensive kurmak oldu ve ardından 30 fps aldım. Ekran kartını güncellememle birlikte fps 250 260 a kadar yükseldi.Ardından oyundan çıkıp oyuna ikince kez girişimde fps 30 a kadar düştü.Oyunu kaldırdım tekrar yükledim fps tekrar 250 ye kadar yükseldi sonra çıkıp ikince kez girişimde fps tekrar 30 a düştü.Bunun ısınmayla olmadığını kesin bir dille söyleyebilirim, çünkü ilk gün yaklaşık 8 saat aralıksız oynadım ısınma olmadı performanda düşme olmadı sorun oyuna ilk girişte, ilk girişte fps 250 iken çıkıp tekrar girmemde 30 a düşüyor.Sonra Watch dogs kurdum ve bu oyunda da kasmalar oldu.İki oyunda full grafikte ve en düşük grafikte de sorun oluyor.Hatta Csgo yu full grafikte 250 fps ile 8 saat oynadım.Bu arada iki oyunda orjinal.

Sistem özelliklerim ;

Nvidia GeForce GT 740M 2gb 128bit

6 GB RAM

İntel(R) Core(TM) i5-4200U CPU

24GB SSD

işletim sistemimde windows 8

ASUS S551LB Ultrabook


Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...
E
11 yıl
Counter Strike Global Offensive FPS sorunu.
Arkadaşlar yeni makina aldım ve alır almaz ilk işim Csgoyu indirmek oldu.Batığımda fps 30-40 lardaydı. Ardından ekran kartını güncelledim ve fps 250 ye kadar yükseldi sanırım ekran kartını da biraz kurcaladım ve sorunsuz bir gece geçirdikten sonra ki diğer akşam ise fps min 50-60 lara düştüğünü gördüm ekran kartı ayarlarını çok kurcaladım ama başarılı olamadım fps neden düşüktür veya arttırmak için ne yapmalıyım makina henüz iki günlük arıca full grafik ve çözünürlükte 250 alıyordum en düşüktete 250 fps alıyordum fps düştükten sonra en yüksekte te 30 40 en düşükde de.


Pc özellikleri (ASUS)

i5 işlemci

Nvidia geforce 740m 2 GB (128)

6 GB RAM ve ultrabook bir makina Acil yardımarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.