C

Teğmen
07 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
180 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Dell 7559 vs HP Pavillion Gaming
Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum.
Şu ikisi arasında kaldım.

Dell 7559http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dell-gaming-pandora-7559-b70f161c-ci7-6700hq-16gb-ram-1tb-8ssd-gtx960m-4gb-vga-full-hd-ips-15-6-242030715#product-detail

Ve HP Pavillion Gaminghttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-17-ab009nt-z5a05ea-i5-6300hq-16gb-ddr4-128ssd-1tb-gtx960m-4gb-ddr5-17-3-fullhd-freedos-247112528#product-detail


İkiside aynı fiyat ama hp 17.3" + 16gb ram ve ddr4 olması beni cezbediyor fakat hp ısınma sorunları vb çok tartışılmış. - olarak i5 işlemci var.
Dell de performans olarak daha iyi sanırım. i7 işlemci var fakat ekran 15.6" ve ddr3 ram var.

Ne yapmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
C
8 yıl
PayPal Türkiye\u0027ye Kapanıyor.
İlk önce kartlar gitti şimdide paypal komple türkiyeye kapanıyor.

ne düşünüyorsunuz durum hakkında. Ben çoğu ödemeyi burdan yapıyordum.
quote:

Türkiye deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme
PayPal olarak Türkiye deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.
6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye deki banka hesaplarına aktarabilirler.
Belirtmek isteriz ki, PayPalın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.
Müşterilerimiz bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilirler.
PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.
Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Doğalgazın Açılmaması
silinebilir
C
8 yıl
RGB Led Kontrolcüsü
Merhaba ben rgb led aldım kumandalı kontrolcüsü ile beraber.Ledleri taktım kontrolcüye gayet güzel mavi yanıyor şuan fakat kumanda çalışmıyor veya alıcı çalışmıyor.Renkler değişmiyor anlamadığım bir sebepden.

Bunu ben evde kendim düzeltebilirmiyim.
Ayrıca evde arduino var sadece onla beraber bir şeyler yapılabilir mi ?
C
9 yıl
Tek Ses Sistemini 2 Kasaya Bağlamak
Merhaba arkadaşlar şimdi bende ps3 ve pc var.Ses sistemimin çıkışı 3.5mm jak olarak.Şimdi ps3ü açmak istediğimde pcden çıkarıp ps3e takmam gerekiyor buda hayli uğraştırıyor.Bunun kolay yoldan bir çözümü var mıdır acaba.
Şöyle bir alet lazım 3.5mm dişi 3.5mm x2 erkek böyle bir alet olsa.Mesela ps3 açık olduğunda bilgisayar kapalı olucak zaten ordan ses gelse.Çalışır mı nasıl olur acaba ?

Şöyle bir şey buldum ben ama bu 3lü ses kaybı olur mu ?

< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Kulakiçi Kulaklık Önerisi (bass)
Selam arkadaşlar kulaklık önerisine ihtiyacım var çok arada kaldım.
Bugüne kadar kullandığım kulaklıklar: Apple earpods,htc m8'den çıkan kulaklık

Bu iki kullandığım kulaklık da çok güzeldi.Özellikle m8 in bassları muhteşemdi.Tabi daha iyi bass duymadım o yüzden en iyisi bu.

Şimdi bana bassları güçlü bir kulaklık lazım.Yani nasıl diyim bass manyağı olsun

Listemdekiler (hangisi daha iyi bilmiyorum öneri istiyorum bunlar dışındada olabilir,fiyat uçuk olmadığı sürece)
1)Apple Earpods
2)Piston 2
3)Piston 3
4)Aliexpressden alınacak orjinal olduğu idda edilen forumdaşlarında beğendiği Razer HammerheadPro
5)MEElectronics M9
6)Creative ep-630
7)Brainwawz serilerinden biri
8)Sennheiser CX 300-II Precision

Şuanlık aklımda bunlar var ek öneri yapabilirsiniz.Bütçe 70-80 tl işte fazla aşmak istemiyorum.
Teşekkürler
C
9 yıl
Provizyon Sorunu
Arkadaşlar selam govego android uygulaması üzerinden bilet alıcaktım.Seçtim biletleri 3d kodunu girdim.Ve tebrikler yazdı fakat altta banka onaylamadı tekrar deneyiniz< dedi.Sonra internet şubesine girdim bir baktım para çekilmiş fakat bekleyen provizyonlarda.Aradım hemen geri düşülür 12 saat içinde dedi.Sonra tekrar baktım aldığım koltuklara dolmuş.Aradım tekrar burda boş gözüküyor dediler tamam dedim.

Daha sonra başka firmadan tekrar bilet aldım işim acele olduğu için.Bu sefer aldım bileti fakat yine bekleyen provizyona düşmüş.Ama bu firmada aldım.

Şimdi sorum şu govego üzerinden alamadığım biletin parası geri yatar mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
C
9 yıl
Köy Satış Mağduru
Selam arkadaşlar öncelikle,Mahmmut @Mahmmut adlı arkadaş ile takas yapıcaktık.Ben lol hesabı vericem oda clash hesabı.Her neyse o ilk vericekti referansı olmadığı için,verdi hesabı bende tüm bilgileri değiştirdim şifre 2.email falan filan.Daha sonra bende hesabı her şeyiyle verdim.5-10 dk sonra bir baktım telefonda hesabınızla ilgili işlem gerekiyor dedi.Baktım hesabın şifresi değişmiş.Arkadaş nasıl başardıysa her şeyini değiştirdiğim hesabı geri almış.Bende hemen google ile iletişime geçip hesabı geri aldım.Daha sonra yine tüm bilgileri değiştirdim bu sefer 2li doğrulama sistemini aktif ettim.Galiba şuan hesaba giremiyor fakat clashda hala bağlı kalabiliyor.Anlamış değilim bu arkadaşı forumdan banlayın ne gerekiyorsa.Ayrıca bu arkadaşı hesapdan nasıl def ederiz bana biri ulaşsın.Hesaba bir daha giremesin bu arkadaş.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca bu arkadaşdan alışveriş yapmayın kesinlikle.

Şifre değişince yazdım böyle böyle şifresi değişti diye bana şunu yazdı hemen (sömürü yapıyor bide yok keylogger falan)
< Resime gitmek için tıklayın >

Daha sonra ben dediğim gibi bi şekilde hesabı aldım.Clasha girdim ve sonuca bakın (arkadaş kendini çok akıllı s(z)annediyor)
< Resime gitmek için tıklayın >


Evet bunun gibilerle alışveriş yapmayın.Ve köy nasıl tamamen benim olur bi yardımcı olun lütfen.
C
9 yıl
Takaslık LoL Hesabı (coc)
Arkadaşlar elimde bir lol hesabım var eskiden çok oynardım fakat şimdi hiç oynamıyorum içinde adam akıllı ne olduğunu bile bilmiyorum ama isteyen olursda detaylı olarak yazarım.

Hesap 30 lvl
Lig yok büyük ihtimalle bayadır oyunda değilim
Rünler kostümler karakterler vb hatırlamıyorum detaylı bakarım alacak olursa

Sadece clash of clans hesabı takaslı en az köy binası 7 olsun üst seviyelerdede olabilir.

Pm atabilirsiniz.
C
9 yıl
Lisede Alan Seçimi [Kararsızlık]
Selam arkadaşlar abiler kardeşler.
Öncelikle karaman l.anadolu lisesinde 10.sınıfım.

Bildiğiniz üzere normalde 9.sınıfdan 10a geçerken yaptığımız alan seçimini biz yapamadık.Mebin yaptığı düzenlemeler sayesinde.
Her neyse şimdi alan seçiminde çok kararsız kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum.Olay şu ki;
Ben küçüklüğümden beri bilgisayara çok ilgiliyimdir yani okulda evde akrabalar vs. arasında sürekli bilgisayar telefon vb teknoloji ile alakalı bir şeyde baş gösteririm bana yaptırırlar çoğu şeyleri yani.
10.sınıfa kadar aklımda hep bilgisayar mühendisliği bölümü vardı.Abimde metalurji ve malzeme mühendisliği bölümünden menzun fakat şuan bir bilgisayar şirketinde çalışıyor.Onunda etkisi büyük onun yolundan gitmek istediğim oldu.
Fakat bu sene bu derslerden matematik fizik kimya bu üçlüden aşırı derecede sıkılmaya kopmaya başladım.Yani bu derslere girmeye bile tahammül edemiyecek hale geldim.Normalde çalışsam matematik ve kimyayı yaparım diye düşünüyorum çünkü bugüne kadar hep iyiydi.Fizik yok zaten komple.
Ve dilim aşırı derecede iyi gayet seviyorum konuşmayı çevirmeyi falan.
Bu yüzden şu son 3-5 aydır falan dile gitmeyi düşünüyorum.
Fakat aşırı derecede kararsız kaldım.Dile gitsem iş vb. konuda sıkıntı yaşarmıyım diye korkuyorum.Sayısala gitsem de bu 3 dersden (mat.fzk.kmya) bunları yapamamaktan korkuyorum.
Yinede hayalimde sürekli bilgisayar mühendisliği var fakat yapamam,sıkıldım diye bu bölüme gitmemeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım hayalimin peşinden mi gidiyim yoksa dile mi gidiyim napıyım.
Dil bölümüden menzun olup işe girmiş birisi falan yardımcı olabilir.
Veya sayısal bölümünden menzun olmuş bir mühendis yardımcı olursa gerçekten mutlu olurum.
Teşekkürler.İyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.