F

Onbaşı
06 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 yıl
vorza flux saganak yagmurda agır agır
F
8 yıl
model aracla sol şerit nasıl kapatılır :)
F
8 yıl
rc boyle guzel
F
8 yıl
kulakiçi kulaklık tavsiyesi
Merhaba daha önce techno fi facebook grubunda birkaç arkadaşın tavsiyesiyle sony mdr 1abt kulaklık almıştım. Aslında 3000 tlye yakın bütçem vardı fakat arkadaşlar amfi almazsam buna gerek olmadığını sonynin bu modelinin işimi göreceğini söylemişlerdi. Ben de onu aldım 850 tl gibi bir paraya fakat anladım ki 100 tl bile etmezmiş.Idance blue300 buan daha iyiydi. Neyse sonuç olarak başka bir kulaklık alacağım ama bu sefer kulakiçi alacağım çünkü bu kulaküstü kulaklık aynı zamanda kulaklarımın dışa doğru açılan kıkırdakımsı dokusuna uyguladığı basınç yüzünden zarar verdi. Ultrasone ıq kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum . 2500 tl gibi bir fiyatı var gerçekten bilen yorumlasın. İyi günler( ben technno karaoke trance türü şeyler dinliyorum sanatçıların sesiyle işim yok notalardan haz duyuyorum bunu bilerek yorumlamanızı rica ediyorum )
F
9 yıl
vorza flux ucus testi
son yuklemelerden sonra kısa surelı bır test yaptım. 160 kusurlerı gordum ancak kamera o anlarda cekım yapmamıs bu yuzden oraları kestım

https://www.youtube.com/watch?v=YYlFZ4JoF44
F
10 yıl
oyuncak ile 153 kmh. türkiyenin en hızlısı
F
10 yıl
vorza flux hız-dayanıklılık
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.