K

Onbaşı
06 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
En Ucuz Apple Watch Nereden Alınır?
Apple’ın ilk akıllı saat modeli Apple Watch’un spor modelinin en ucuz nereden alınabileceğini sizler için araştırdık. İşte, Apple Watch Sport’u en ucuz şekilde alabileceğini yer.

Apple geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı yeni akıllı saat modeli Apple Watch Series 2 ile birlikte ilk Apple Watch modelini Apple Watch Series 1 olarak güncellemiş ve ilk versiyonun satışını durdurmuştu. Ancak birçok perakende mağazası ve e-ticaret sitesi ilk Apple Watch‘un satışına devam ediyor. Ürünün Apple’ın sitesinde olmaması ise fiyat noktasında büyük değişiklik gösteriyor.

Şuan Apple Watch Series 2, 1.399 liradan başlayan fiyatlarla ve Apple Watch Series 1 ise 1.049 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Eğer ilk Apple Watch modellerinden yani Apple Watch Sport modelinden alacaksanız Apple Watch Series 1’in fiyatının altında bir fiyatta olmalı. Peki bu fiyatın altında en ucuz Apple Watch Sport modelini kim satıyor? Yaptığımız araştırma ile en ucuz Apple Watch Sport‘u nereden alabileceğiniz bulduk.

Uzun durun

Apple Watch Sport alma kararınızda Bimeks, yine Apple yetkili satıcısı Pupa, Turkcell ve diğer e-ticaret ve perakende mağazalarının önünden dahi geçmeyin. Bu mecralardaki en insaflı Apple Watch Sport fiyatı 1.400 lira ve fiyatlar 1.900 liraya kadar çıkıyor.

Belki

Apple’ın yetkili satıcısı Troy, Vatan ve hepsiburada.com üzerinden çeşitli indirim ve kampanyalar dahilinde Apple Watch Sport modelini 1.000 ile 1.049 lira arasında almak mümkün. Ancak bu fiyata yaklaşması Apple Watch Series 1’in şansını daha çok artırır.

Alın

Yaptığımız fiyat araştırmasına göre en ucuz Apple Watch Sport modeli şuan için 899 liralık fiyatı ile Media Martk‘ta yer alıyor. Media Markt’ın ardından gelen mecralar ise 998 lira ile n11.com ve 1.020 lira GittiGidiyor.com. Ancak burada n11.com’da şuan 11 Kasım günü için birçok kupon dağıtılmakta ve eğer yakalanırsa 900 lira ve üstünde geçerli 100 lira ile indirim yapılabilir. Ayrıca Bonus’lulara özel 25 lirada bonus veriyor. GittiGidiyor.com‘da da World’e özel 50 lira puan ve kayıtlı kart için 25 lira indirim yapıyor. Sonuca baktığımızda ise en ucuz Apple Watch Sport modeli 874 liraya n11.com üzerinden alınabilir.

Kaynak
K
8 yıl
Apple Watch 2 Nasıl Olacak? Gelin tartışalım.
Merhaba dostlar,

Apple'ın bu yıl yeni nesil akıllı saatini tanıtması bekleniyor. Peki Apple yeni akıllı saatinde ne gibi özellikler sunacak, tasarımda nasıl değişiklikler olacak, donanım yükseltilecek mi? Buyurun gelin giyilebilir teknoloji ürünleri için açtığımız soru cevap platformunda tartışalım.

http://sorucevap.wearlogy.com/27/apple-watch-2den-neler-bekliyorsunuz

Kolay gelsin.
K
8 yıl
Giyilebilir Teknoloji\u0027nin Ne Olduğunu Merak Edenlere!
Herkese merhabalar,

Son 2 - 3 senedir yaygın olarak kullandığımız ancak şuan ülkemizde sadece akıllı saat ve akıllı bileklik gibi ürünlerden ibaret olarak görülen giyilebilir teknoloji alanı için çok geniş ve kapsamlı bir içerik hazırladık.

Giyilebilir teknoloji tarihinden ürünlerine, kullanım alanlarından firmalarına kadar birçok bilgi bulunuyor. Göz atarsanız memnun kalırız. Aklınıza takılan yerler olursa sorularınızı da bekliyoruz. :)

http://www.wearlogy.com/giyilebilir-teknoloji-nedir/
K
8 yıl
Vestel\u0027den Akıllı Saat ve Akıllı Bileklik Geliyor!
Yerli teknoloji devlerinden Vestel, büyük bir stant ile MWC 2016’da yerini aldı. Vestel bu stantta akıllı telefonları ile birlikte üzerinde çalıştığı akıllı saat ve akıllı bileklik prototiplerini de gösterdi.

MWC 2016 hem mobil ürünler hem de giyilebilir teknoloji ürünleri açısından oldukça bereketli geçiyor. Ülkemizin de mobil alanda ürünler geliştiren yerli markası Vestel‘de mobil ürünlerini göstermek üzere MWC 2016‘daydı. Firma burada henüz geliştirilme aşamasında olan akıllı saat ve akıllı bileklik prototiplerini de gösterdi.

< Resime gitmek için tıklayın >

MWC 2016‘da Vestel Venus marka akıllı telefonlarını ve yeni akıllı telefon prototiplerini gösteren Vestel aynı zamanda burada adı ilk olarak Vestel için 2013 yılında duyulan akıllı saat ve fitness takipçisi akıllı bileklik prototipini de gösterdi. Bu prototipler ile birlikte giyilebilir teknolojiler için bir de akıllı kulaklığı bulunan Vestel’in MWC 2016‘da birçok ürünü bulunuyor.

Ürünler prototip oldukları için henüz bir bilgi bulunmuyor ancak Vestel akıllı saat Pebble Time Round benzeri yuvarlak bir tasarıma sahip, fitness takipçisi Vestel akıllı bileklik ise Xiaomi Mi Band benzeri ve oldukça kemikli bir tasarım sahip. Ancak bu tasarımlara çok fazla alışmamak lazım zira bu tasarımlar ürünlerin hala geliştiriliyor olması ile farklılaşacaktır.

Vestel’in sadece akıllı saat ve akıllı bileklik değil giyilebilir teknoloji ürünleri içerisinde sanal gerçeklik gözlüklerine de sıcak baktığını MWC 2016‘da belirttiğini ekleyelim.

Kaynak : wearlogy
K
8 yıl
Sizce 2015\u0027in En İyi Akıllı Saati Hangisi?
Merhabalar,

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yılda En İyi Giyilebilir Teknoloji Ürünlerini seçelim istedik. Bu yüzden sitemiz üzerinden bir anket oluşturduk ve anketimizde de akıllı saat, akıllı bileklik ve sanal gerçeklik gibi 5 kategori bulunuyor.

Sizlerde kullandığınız,beğendiğiniz ya da sevdiğiniz ürünlere oy verirseniz hep beraber 2015'in en iyi giyilebilir ürünlerini seçelim.

Buradan devam ederek anketimize ulaşabilirsiniz.

Katılımlar için teşekkür ederiz.

Herkese kolay gelsin.
K
9 yıl
Hesap Makineli Casio, Apple Watch\u0027tan Daha İyi!
Ünlü saat üreticisi Casio akıllı saat pazarında bulunmuyor ancak şimdiden Apple Watch ile karşılaştırılmaya başladı ve kullanıcılar tarafından daha iyi olduğu iddia ediliyor.

Dünyaca ünlü saat markası Casio bugün milyonlar satan saat modellerine sahip ancak henüz akıllı saat pazarına girmiş değil. Apple ise akıllı saat pazarına kısa bir süre önce Apple Watch ile girmiş ve milyonlar satmayı başarmış bir firma. Şuan için iki firma arasında milyonlar satmayı başarmalarından başka ortak bir nokta yok gibi görünse de kullanıcılar böyle düşünmüyor.

Dünyaca ünlü e-ticaret devlerinden Amozon üzerinde ortaya çıkan bazı inceleme ve yorumlarda kullanıcılar Casio‘nun hesap makineli modellerini Apple Watch’tan daha iyi bulduğunu belirtmiş. Bu yorumlar Amazon üzerinde geleneksel bir şekilde ortaya çıkan şaka ve esprilerden biri olabilir ancak gerçek durumu yansıtsa dahi bu durum Apple Watch‘un 15 dolarlık bir saat ile karşılaştırılmasındaki eğlenceyi değiştiremez.

Apple Watch’un dramı!


Hesap makineli Casio modeli ve Apple Watch için gelen alaycı ve tiye alan yorumlardan bazıları;

Kocam Apple Watch almak istiyor. Ancak ben onların aptal cihazlar olduğunu ve çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu modelin (Casio’dan bahsediyor) aynısı olduğunu söyledim ve şuan kolunda. Kocam bu saati sevdi ve saat çok güzel çalışıyor.

Apple Watch’tan daha iyi. Bu saat 4 öldürücü uygulamaya sahip; Saat, Alarm, Kronometre ve Hesap Makinesi.

Apple Watch’tan daha tarz bir saat. Bazıları bu saat (Yine Casio’dan bahsediyor) için bana bunun Apple Watch olup olmadığını soruyor bende onlara hayır değil, bu saat 80’lerin hesap makineli klasik saati diyorum.


şeklinde.

Diğer yorumlar arasında ise Apple WAtch‘un 10 bin dolarlık fiyatına göndermeler, Casio’nun 10 yıla kadar dayanan pilinden Apple Watch’a selamlar ve uzun süreli duşlarda kolunda Casio‘sunu unutsa da sıkıntı olmadığını Apple Watch olsaydı eriyeceğini söyleyenler de yer alıyor.

Özetle, siz 10 bin dolarlık Apple Watch kullanırsınız ama cenazenize hesap makineli Casio gelir.

http://www.wearlogy.com/hesap-makineli-casio-apple-watchtan-daha-iyi/
K
9 yıl
Yılın En İyi Giyilebilir Teknoloji Ürünlerini Seçiyoruz :)
Merhaba dostlar,

Bir etkinlik, bir hareketlilik adına sitemiz üzerinde giyilebilir teknoloji ürünlerine dair bir anket oluşturduk. Anketimiz ile sizlerinde katkıları ile 2014 yılının en iyi giyilebilir teknoloji ürünlerini seçeceğiz.

Anketimizde 5 kategori yer alıyor ve aşağı yukarı 2 dakika sürüyor. Sizlerden isim, mail vb. herhangi bir bilgi talep etmiyoruz, direk olarak seçimlerinizi yapıp bitirebiliyorsunuz.

Eğer 2 dakikanız var ve bu ankette katkım olsun derseniz sizleri anketimize bekliyoruz. Şimdiden katılan katılmayan herkese teşekkür ederiz.

Hemen buradan anketimize katılabilirsiniz.

Not : Dostlar projemizdeki ilk anketimiz o yüzden eksikliklerini ve önerilerinizi belirtirseniz memnun oluruz.

Herkese kolay gelsin.
K
9 yıl
Yılın En İyi Giyilebilir Teknoloji Ürünlerini Seçiyoruz :)
Merhaba dostlar,

Bir etkinlik, bir hareketlilik adına sitemiz üzerinde giyilebilir teknoloji ürünlerine dair bir anket oluşturduk. Anketimiz ile sizlerinde katkıları ile 2014 yılının en iyi giyilebilir teknoloji ürünlerini seçeceğiz.

Anketimizde 5 kategori yer alıyor ve aşağı yukarı 2 dakika sürüyor. Sizlerden isim, mail vb. herhangi bir bilgi talep etmiyoruz, direk olarak seçimlerinizi yapıp bitirebiliyorsunuz.

Eğer 2 dakikanız var ve bu ankette katkım olsun derseniz sizleri anketimize bekliyoruz. Şimdiden katılan katılmayan herkese teşekkür ederiz.

Hemen buradan anketimize katılabilirsiniz.

Not : Dostlar projemizdeki ilk anketimiz o yüzden eksikliklerini ve önerilerinizi belirtirseniz memnun oluruz.

Herkese kolay gelsin.
K
9 yıl
Çekiliş ile SEO Kitabı Şansı!
Herkese Merhabalar,

Konu yanlış yerde olduğu için silinmiş, aynı konuyu tekrar aktif ediyorum umarım bu da yanlış değildir :)

Twitter üzerinden gerçekleştireceğimiz bir çekiliş ile 6 şanslı kişiye SEO kitabı hediye edeceğiz. Eğer SEO merakınız var ise çekilişe kolayca katılıp şansınızı deneyebilirsiniz. Çekilişe ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Not : Reklam amacında olmadığımız için konuyu kısa tuttum. Herhangi bir sorunuz olursa konu altından cevaplayabiliriz.

Herkese bol şans, kolay gelsin :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.