T

Çavuş
04 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Yıllardır sır olarak sakladığım kopya yontemini açıklıyorum!
Evet arkadaşlar. Bu artik son nokta çünkü kimseye anlatmadım. Seviyorum ulan sizi <3 Başlayalım mı? Hadi ;

Gereksinimler :
1-) 1 adet lastik
2-) buruşturulmuş kağıt (küçük boyutlarda)
3-)Uzun kollu tişört ya da mont vs. her neyse uzun kollu olsun yeter.
4-)Küçuk parça bant.
5-) Bir tutam beyin ()

Hazırlanışı :

Önce kopya kağıdimızı küçük boyutlarda keselim yaklaşık bir a4 kagidinin 8 de 1 i kadar.Daha sonra bu kagıdı hafif hafif her yöne katlayin yani katlanması kolay olsun. Şimdi lastiğiniz normal sarı paket lastiklerinden olsun kisa lastik olmaz. önce lastigi yuvarlak yapalim sonra bandi ince bir sekilde lastige tutturalim sonra bu banti lastikle birlikte kagida bantlayalim. Şimdi kağida kopyalari yazalim. Sinava girince ne mi yapacagiz? Lastigin kagida bantli olmayan kismini dirseginize alttan gecirin. Sonra ucunda kağıt olan kismi yukari cekip elinize alin. Hoca mi geliyor? birakin kagidi lastikle birlikte kolunuza girsin


KOLAY GELSİN YORUMLARINIZ DEĞERLİ!
T
9 yıl
DH Kahve Bağımlıları [DKB]
Kahve ne midir? Gerek regular coffee si ile gerek mochasi gerek lattesi gerek espressosu ile. Damagınızda bıraktıgı tat ile alkolden daha fazla bagimlilik yapan,insani mutlu eden ayrica uykusuzluga çare olan.Sertinden yumuşagina kopuklusünden buzlusuna kadar her cesidi olan, soğuk kahveci ve sicak kahveci olarak insanlari ikiye bölen bir İÇECEĞİMSİ MUTLULUKTUR. Hadi kahveciler göreyim sizi.
T
9 yıl
Hangi kahveyi alayım? (Acil)
Arkadaşlar kahvecideyim de suan karar veremedim çikolatalı mocha mı alayim latte mi? cevaplar biraz hozli gelirse sevinirim.
T
9 yıl
4 ay internetsiz kalacağım.
Bugün sözleşmenin son günüydü ve yeni sözleşme yapmayacağım. Akşam 00:00'da internetim 4 aylığına (ya da 5) olmayacak sağlıcakla kalın.
T
9 yıl
Kedim Nasıl (Bol SS\u0027li)
T
9 yıl
Beyler Yazık Lan (Gif İçerir)
T
9 yıl
Ayakkabıcıdaki Köylüler.
Beyler ayakkabıcıda çalışıyorum dün 3 köylü tipli kişi girdi mağazaya.Patron dedi şunları takip et bişey falan çalmasınlar.Sinirlendim köylü diye insanları yargılamak nedir. Ben bakmıcam rahat rahat dolaşsınlar dedim. 20 dk sonra patron geldi 3 ayakkabı 2 cüzdan çalınmış 324 tl maaşımdan kesilecek anasını sattımın evlatları çalmışlar.
T
9 yıl
Bu nasıl bir kafadır (GIF İçerir)
T
9 yıl
Beğenmediğiniz Yemekler.
Barbunya
T
9 yıl
Uykuya dalarken garip bir his.
Beyler bu normal bir şey mi bilmiyorum ancak bazen uykuya dalmak üzereyken birden düşüyormuşum gibi bir his geliyor ve titreyerek uyanıyorum.Geçen biyoloji dersinde uyurken küfür ederek uyandım uyanırken de elimin altındaki kağıdı buruş buruş etmişim avucumu sıktığım için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.