A

Yüzbaşı
02 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Isıya dayanıklı boya önerisi
Merhaba arkadaşlar. Elimde cam bir piston var. Bunu siyaha boyayacağım,ancak boyanın yoğun ışık sonucu ısıya dayanıklı olması gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.
A
9 yıl
...
.
A
9 yıl
700 kayıtlı kullanıcı...
Ben mi yanlış görüyorum yoksa 695 kullanıcı mı gözüküyor? Zaten Citi misafir botu atmıştı şimdi de üye botu mu atmış? Yoksa elektrik gidince foruma dönenler mi oldu

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Automobilista\u0027yı Nasıl Bilirsiniz? Bir de benden dinleyin
Forumun değerli(!) yarbaylarından biri olan Automobilista, sanıldığının aksine sağduyulu ve aklı başında bir insan değildir. Tamam biraz abartıyorum ama yine de siz karar verin.

Öncelikle Automobilista nickli üye ile 3 senedir aynı okulda olup, yakın yerlerde oturuyoruz. Sonuç olarak okula beraber gidip geliyoruz. Yani bu arkadaşla günde en az 1-2 saat sohbet ediyoruz. Bu yuzden gayet yakından tanıyorum kendisini.

Automobilista, gerçek hayatta da kafası çalışan, ağzı çalışmayan birisi, sonuç olarak çevresi olsa da benim gibi bir iki arkadaşı dışında çok sosyal değil. Dersleri dh ortalaması, kendisi dh yarbayı; elinden telefonu düşmeyen, ehliyeti olmamasına rağmen 40 yıllık şoförlerden daha çok bilgisi olan, forumun altını üstünü çok iyi bilen birisi kendisi.

Şimdi ilk olaya gelelim. Bir sabah ikimiz caddede yürüyoruz. Sabah dediğim de erken saat 7.40 falan. Automobilista dedi ki gel bugün Waffle yiyelim. Orada waffle yapan tek yer de Mado. Şimdi ben demek istiyorum ki gitmeyelim, param yok şimdi orada bi waffle bi içecek 20 tl verip çıkacağız. Bunun bir de öğlen yemeği var. Ama baktım ki bana heves ve açlıkla bakıyor(bu yazdığımı farklı yönlere çekmeyin) Ben de napıyım gönlü olsun dedim, öğlen bir şey yemem dedim ona da tamam dedim gittik Mado ya. Bir waffle bir Salep 21 tl ödedim. Bir sıcak fırsatçı olarak içimde hissediyorsun hala o sızıyı. Neyse fazla uzatmayalım ve ikinci duruma geçelim.

Automobilista adlı üye ağır APPLE fanıdır. Öyle ki yeni aldığım telefona her fırsatta çöp diyip beni 5s i ile ezmeye çalışıyor. Mobil teknolojilerden hiç anlamadığı için saçma sapan şeyler söylüyor ve beni cidden sinir ediyor.

Üçüncü olay yine bir anı. Bir akşam bununla sinemaya gidelim dedik. Planlı bir şey değil yani. Capitol e gittik girdik içeri bizimki yine başladı açım diye. Neyse gittik bir şeyler yedik. Masadan kalktık sinemaya gideceğiz,
Automobilista donut yiyelim dedi. Sanki anasının karnında donutla besleniyordu. Neyse, girdik sinemaya film falan seçelim dedik. Baktık güzel film yok rastgele birine bilet aldık. Tahmin edebileceğiniz gibi film berbattı. Söylemeyi de unuttum bir de pringles aldık sinemada yemek için o yüzden ben patlayacak haldeyim dışarı çıkınca. Şimdi bu tutturdu kahve içelim Starbucks ta. İlla da Starbucks ta. Sanki kahvesi çok güzel de... Güç bela ikna ettim bunu da Tchibo ya girdik. Aldık haftanın menüsünü ve oturduk masaya. İş burda ilginçleşti işte. Automobilista, bana geleceğe yönelik planlarından bahsetti. Meğer gizli bir turbolinea varmış içinde:

"Diyorum ki asıl para insan ticaretinde var. Bak şimdi Türkiye'de hepsi 100 tlye
çalışıyor. Biz bunları alsak Avrupa'da çalıştırsak 150€ alırız kişi başı. Derdi de yok temiz iş. İki üç yere rüşvet verirsin hallolur her şey. Barınma desen bir kooperatife hepsini doldururuz yemek içmek desen bozulmayan gıdaları burdan götürürüz ordan da brioche(açma) falan veririz. Harbiden, abi bak şimdi 10 kişi çalıştırsak kişi başı 250 tlden iyi kar yaparız. Resmiyette de 3 çalışanlı inşaat şirketi gösteririz vergiden de kurtarırız. Zaten her tarafta Suriyeliler var piyasa da düştü iyice."

Devamı gelecek. Yoldayım hala o yüzden kafam kazan gibi kusura bakmayın biraz dağınık oldu. Her kelimesi doğrudur.
Zebani, Mercan Dede, roketler uçaklar troller vs yoktur. Güvenle okuyabilirsiniz. Devamı cidden gelecek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.