0

Teğmen
01 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
0
3 yıl
Ankara\u0027da mezun için dershane önerisi
Arkadaşlar merhaba ben sayısal öğrencisiyim mezuna kaldım bu sene . Geçen sene Çukurambar Sınav okullarına gittim ve hiç memnun kalmadım , bu sene daha iyi bir eğitim almak istiyorum.
Çankaya içerisinde önerebileceğiniz dershane var ise memnun olurum. (Hedef pilotaj 10k)
0
6 yıl
gaming mouse\u0027lar hakkında
arkadaşlar, şu an razer naga hex v2 kullanıyorum. dota oynarken kullanmak için almıştım fakat yan tarafında bulunan tuşlara 6 aydır alışamadım. bu yüzden değiştirip fps için önerilen farelerden almak istiyorum. sonuçta elimdeki moba mouse fakat aynı zamanda ilk oyuncu farem. yani diğerleriyle farkını hissederek tatmadım. fps oyunlarında ve özellikle cs go girerken kullanabileceğim zowie ac2 veya razer deadhadder bakıyorum. bu farelerin elimdekinden tek farkı yanda bulunan tuşları mıdır yoksa geçiş yaparsam aiming anlamında çok şey değişir mi? veya başka mouse önerileriniz var mı? bütçe maks. 300 tl
0
7 yıl
yurtdışından iphone almak
merhaba, arkadaslar ebayden iphone 7 almayi dusunuyorum, gsm unlocked yaziyor ama cdma ile calismaz yaziyor. turkiyede kullanabilir miyim anlayamadim. yardimci olursaniz sevinirim.

http://m.ebay.com/itm?itemId=282429778403&varId=581569409025

telefon refurbished biliyorum.
0
7 yıl
PS4 social club bağlanmak
merhaba arkadaslar,

önceden pcden social club hesabımla gtav oynuyordum. şimdi ps4 ten bağlanmaya çalışıyorum aynı hesaba ama social club hesabima girebilecegim bir menü yok. oyuna bağlandığım an kendi bir hesap oluşturuyor ve ona bağlanıyor. kendi eski hesabima nasıl baglanabilirim. üstelik social club sitesinden psn hesabımi da linked yapıyorum.
0
7 yıl
S8 ekran kilidi çalışmıyor
merhaba,

arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi, desen ve parmak izi okuyucu kilidi ayarladım fakat ekran açma tuşuna bastığım an ekran sanki hiç kilit yokmuş gibi açılıyor. aynı şekilde farklı şeyler de deniyorum ornegin: yüz tanıma ve pin, iris ve şifre, iris ve desen... ama olmuyor ekran açma tuşuyla veya ana ekran tusuyla otomatik açılıyor. ama bazen de hangi kilit çeşidini ayarladıysam soruyor yani kafasına göre davranıyor anlamadım bir şey. swipe screen to unlock tusunun uzerinde açık bir kilit işareti var ona tıklayınca oluyor ama her seferinde tıklamam gerekiyor.
0
7 yıl
NW-35959-1 hatası bilenler yardım
arkadaşlar,

yaklaşık 1 hafta önce internetten factory refurbished ps4 aldım. 2 arkadaşım daha aynısını aldı, onlarla aynı internete bağlanmaya çalışıyorum, onlar bağlayabiliyor yani cihazlari sıkıntısız calisiyor fakat benim cihaz bu hatayı veriyor ve bağlanmıyor. aslında internete bağlanıyor fakat 10-15 dk sonra bağlantı kopuyor ve bu hata çıkıyor ortaya. ebayden geri iade talebinde bulundum fakat henüz cevap gelmedi. internetten arastirdim hardware hatasi diyor ama amacım çok fazla uğraşmadan olayı kendim çözmek. çözümü bilen varsa lütfen yardım.

not: urun linki verecektim ama urun şuan satışta degil. bilenler belki vardır vipoutlet ürünü.

teşekkürler şimdiden.
0
7 yıl
Sanırım yanlış telefon aldım
Arkadaşlar,

http://www.bestbuy.com/site/samsung-galaxy-s8-64gb-unlocked-midnight-black/5803741.p?skuId=5803741

Amerikadayim ve bu linkteki telefonu aldım fakat galiba model numarası g950u olduğu için sadece US versiyon olarak gözüküyor. Ben bu telefonu Türkiye'de kullanamaz miyim? İlla g950f modeli mi olmaliydi?
0
7 yıl
Invicta saat hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Amazonda bulduğum invicta model saatler oldukça ucuz durumda ama orijinal olduklarını hic düşünmüyorum. Her ne kadar yorumlarda replika olduğu hakkında bir şey bulamamış olsam da bir de anlayan arkadaşlar bakabilir mi acaba. Ben hic anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Not: saat Türkiye'ye sipariş verilmeyecek, Amerika'ya verilecek o yüzden sıkıntı yok.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B004QJZ4JI?psc=1
0
7 yıl
73000 KM 2004 FORD FİESTA SATILIK
0
8 yıl
aynı ağ farklı iki isimde görünüyor
merhaba arkadaşlar, iki sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

1. başlıkta da belirttiğim gibi evde bir modem var ve ağın adı "ONUR" fakat bilgisayardan wi-fi açtığımda "ONUR" ve "ONUR2" adında iki tane ağ var. ikisine de aynı şifreyle girebiliyorum, ikisi de aynı ağ ve işin garip yanı bu "ONUR2" ağı başka cihazlarda gözükmüyor.forumda buna benzer bir konu var ama başlık sahibi olay sonuca kavuşmadan gitmiş.

2. aslında diğerinden daha önemli ve hatta ilk sorunun yol açtığını düşündüğüm, yaklaşık 5 aydır muzdarip olduğum sorun da şu ki: internet bağlantısı sürekli kopuyor ama ne zaman koptuğu ilginç; mesela steamden oyun indiriyorum, saatlerce indirme hızı hiç düşmeden ve bağlantı kopmadan indirme işlemi yapabiliyor, evdeki 3 farklı telefon ve 1 tabletten ve hatta televizyondan da hiç bağlantı sorunu yaşamadan sorunsuz bağlantı kurabiliyorum, saatlerce download yapabiliyorum. fakat tarayıcıda* dolanırken (sıradan bir dolaşma forumlar,gazeteler,youtube vs.) veya online bir oyun oynarken her 5-10 dakikada bir internet gidiyor (bu sırada başka cihazlarda var) ve "ONUR ağına bağlanılamıyor " yazıyor, hemen "ONUR2" ağına bağlanıyorum fakat 10 dakika sonra o da kopuyor. böyle böyle sürekli ondan ona geçip duruyorum ve artık gerçekten sinir bozucu olmaya başladı sürekli afk kalmalar, videoların durduk yere donması...

*bilgisayar 2 yıldır var ve vivaldi çıkana kadar chrome ve mozilla kullanıyordum. ama sorun da vivaldi kullanmaya başladığım zamanlarda ortaya çıktı desem yanlış olmaz.ama sorunun kaynağının o olduğunu sanmıorum. 2 gün önce de vivaldiyi sildim ve yandexe geçtim ama değişen bir şey yok hala sorun devam.

dün kablosuz ağ bağdaştırıcısını hatta bilgisayardaki tüm driverları güncelledim belki sorun onlardadır diye ama hala değişen bir şey yok.

sonuç olarak, sorunun kaynağıyla ilgili bir fikri olan veya çözüm önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.