F

Yüzbaşı
26 Haziran 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 ay
Kredi Kartı Puanlarını Online Kullandıran Site/Uygulamalar
Merhaba,

Pazarama haricinde Ziraat Bankası, Qnb, Vakıfbank puanlarını harcayabileceğim bir web sitesi ya da uygulama var mıdır?

Amazon ya da market hediye çekine dönüştürmek mümkün olması harika olurdu.

Pazarama’da ürünlerde garip garip koşullarda indirim yapıldığından zaten kar mı ediyoruz zarar mı belli değil ve uygulamayı sevmedim. Alternatifler varsa yazmanızı rica ederim.
F
3 yıl
Findeks: Faizsiz olan kredinin erken kapatılması
Merhaba,

Kampanyalar kapsamında sıfır faizli alınmış olan kredinin erken kapanması kredi skorumuzda nasıl bir etki bırakır?

Bildiğim kadarıyla kredi çıktıktan hemen sonra krediyi kapatmak gelecekte kredi almamıza olumlu yansıyan bir durum değil. Eğer faizli bir kredi olsaydı o faizi ödememek için erken kapatmanın ekonomik faydası olabilirdi ancak faizsiz olan bir krediyi erken kapatmanın nasıl yansıyacağını bilemiyorum.

Daha önce kredi kullanmadığım için bir sicil oluşturma maksatlı alınmış bir krediydi ama her ay onun ödemesini yapmak da insanı uğraştıran bir şey.

Kapatmalı mıyım yoksa sonuna kadar devam mı etmeliyim, 12 aylık kredinin son 4 ayındayım.
F
3 yıl
Findeks\u0027te Kredi Kartı Geçmişinin Önemi ve Kart Değişikliği
Herkese merhaba,

Findeks raporunda bildiğiniz üzere mevcut kredi kartlarımız ve hangi tarihten beri bunların kullanıldığı listeleniyor. Okuduğum kadarıyla kredi kartımızın yaşının fazla olması da puanlamaya pozitif etki eden faktörlerden.

En eski kartım maalesef aidat talep eden bir kredi kartı, bunu kapatıp aidatsız olan versiyona geçiş yapmak istiyorum gene aynı bankada.

Sorum şu: Findeks raporunda eski kart kapansa dahi aynı bankadan başka kartı çıkarttığımda kartın yaşı sıfırlanır mı?

Şimdiden teşekkürler.
F
9 yıl
Dizel ve Maksimum 1.6 litre araç tavsiyesi?
Merhaba,
Motor hacmi 1.6'yi aşmayacak yakıt tüketimi yönünden cimri tercihen otomatik ne önerirsiniz?

Fiyat sınırlaması yoktur fiyat/performans/konfor dengesi arıyorum yedek parça ve servis de önemli bi detay benim için.


Hyundai i30 beğeniyordum Elantra düşünüyordum ancak motorundan memnun kalmadım harcadığı yakıta göre...

Sıfır Sedan Dizel 1.6 altında bir araç tavsiyesi bekliyorum.
F
10 yıl
Thinkpad X1 Carbon Klavye Degisimi
Merhaba,

Amerika'dan aldigim X1 Carbon 3rd Gen'in klavyesini TR yapsam bana masrafi ne olur ve neresi uygun fiyata bu isi yapabilir? Bir de sarj aletini donusturucu olmadan kullanabilmek istiyorum herhangi bir kablo isimi gorur mu adaptorun devamina takmak suretiyle.

Tesekkurler...
F
11 yıl
Kombi Fiyatına Ek Masraflar?
Merhaba,

Kombi değiştirmemiz gerekiyor fakat kombi fiyatına ek olarak olan masraflar sayesinde kafam iyice karıştı. Montaj, proje ve baca uygunluk belgesi derken ekstra 500-600 lira masraf çıkıyor.

Bir adet 24'lük hermetik
Bir adet 20'lik bacalı kombi ihtiyacımız var.

Eski kombilerin yerine takılacak, eski kombileri de ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda bir fiyat teklifi verebilecek biri var mı? KDV dahil, eksiksiz bir şekilde halletmemiz gerekiyor işlemleri, nereyi arayabilirim, ne yapabilirim bu işi uygun fiyata çözebilmek için?
F
12 yıl
Philips TV\u0027deki Banner Sorunum (Çözüldü)
Arkadaşlar philips 8684h/12 televizyonumun üstünde güncelle yaptıktan sonra bir banner belirmeye başladı. Ambilight, HDtv falan filan logoları var, bunu nasıl kaldırabilirim?
Ayarlardan bulamadım, TV menüm türkçe bu arada.

Basit bir şey gibi ama çözemediğim için sinirim bozuldu yahu
F
13 yıl
İpad\u0027in 3G baglantisini paylasmak istiyorum?
iphone'daki baglantiyi paylastigimiz gibi ipad 2 3g'yi de paylasabiliyor muyuz arkadaslar?

Su an 5.0.1 kullaniyorum guncel versiyonda paylasilabiliyorsak yukleyecegim, iphone'um imei'den dolayi kapandi sorunu bu sekilde cozeyim diyorum...

Sagolun simdiden...
F
13 yıl
0.16 Promil ile Ehliyete el konulur mu?!?
Arkadaslar merbaba,

Kamyonet cinsi fakat ŞAHIS uzerine kayitli bir arac kullanirken alkol kontrolune tabii tutuldum ve 0.16 promil alkol tespiti yaptılar.

Ticari araçlarda promil sınırı 0 diyorlar fakat o vakit kisinin meyve bile yememesi gerekiyor sanirim, ayrica ruhsatta HUSUSİ- yuk nakil yaziyor. Boyle bi durumda arac ticari mi sayilir?

Asiri sinirlerim bozuk su an, konu hakkinda bilgisi olan birileri vardir diye umuyorum.

1- Aracim Ticari olarak mi degerlendirilmeli?
2- 0.16 promil herhangi bir cezai islem gerektirir mi?
3-ne yapmaliyim?
F
13 yıl
40+\" LED/Plazma Tavsiyesi
Arkadaslar merhaba,

Asagidaki ozelliklere sahip bir tv ariyorum.

Minimum 100cm ekran boyutu
Yansitma yapmayan
Led ya da Plazma olan
Mumkunse Reciever'li bir model fakat sanirim buyuk markalarda pek bulunmuyor, ya da ben goremedim.

Tesekkur ederim simdiden...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.