S

Yüzbaşı
12 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Xbox360 Satıp Fark verip PS3 almaya Değer mi?
Arkadaşlar Xbox360 JTAG'LI konsolum var oynamadığım oyun kalmadı konsolumuda seviyorum fakat artık PS3 özel oyunlarıda oynamak istiyorum UC3 - GOW 1-2-3 - BEYOND TWO SOUL felan konsolu satıp CFW'Lİ PS3 alıcam ama üzerine 500 lira felan vericem sanırım değer mi arkadaşlar birde CFW'DE JTAG Kadar işlevsel mi yada direk PS4 alayım diyorum ama oyununa yetişemem orjinalda kullanamam o yüzden yorum bekliyorum
S
11 yıl
silinsin
a
S
11 yıl
İ0S 7 İDRİVE HATASI
Arkadaşlar hata veriyorda
S
11 yıl
silinsin
silinsin
S
11 yıl
silinsin
silinsin
S
11 yıl
silinsin
silinsin
S
11 yıl
Mat2 ve Geo Yapmadan TM2:300*320 Puan Almak
Arkadaşlar bir vakıf üniversitesinde hukuk okuyorum ben bu sene 22 puan alıcam okuldan türkçe ve sosyalım iyidir lys1 den toplam 5*10 net yaparak edebiyat ve coğrafya kasarak 320 ham puan felan alabilir miyim sizce hedefim doğuş hukuk burssuz sizce ne diyosunuz bence zor gibi çünkü hazirandan beri kapak açmıyorum.
S
11 yıl
Batman MKV sıkıntı yanları kesik yardım
Arkadaşlar batman filminin 12 GB versiyonunu indirdim yanları kesik duruyo ne yaptıysam bütün ayarlardan yaptım hiç bişey olmuyo öyle niye acaba öyle olabilir napmak lazım 4:3 16:9 onlarıda değiştirdim olmuyor lütfen
S
12 yıl
İstanbuldan Akdeniz Üniversitesine Gidilir mi?Değer mi?
Arkadaşlar ya özel hukuk yazıcam istanbulda olucam yada akdeniz üniversitsi uluslararası ilişkiler yazıcam ayrı eve çıkıcam ortam felan akdeniz siz nediyosunuz uzun yorumlarınızı bekliyorum istanbulu severim çok zorlanırmıyım oralarda yoksa daha rahat mıdır şehirdışına giden arkadaşlarım çok memnun bende mutlu olur muyum?
S
12 yıl
Ek Tercihlerim Bilenden Allah Razı Olsun
Arkadaşlar tm2de ek tercih yapıcam



ilk tercihimden 12 puan yüksekteyim 7 kişi boş var vakıf üni

ikinci terchimden 15 puan yüksekteyim 18 kişi boş var vakıf üni



gelme ihtimalleri var mıdır geceleri uyuyamıyorum lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.