L

Yarbay
12 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
169 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
INSTAGRAM Galerim [Çok Foto İçerir]
Merhaba Arkadaşlar,

Bir kaç yıldır amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Instagram üzerinden nacizane karelerimi paylaşıyorum.

Fotoğrafların bir kısmını Nikon 3100 ile, bir kısmını LG Nexus 5, bir kısmını da Apple iPad(3rd Gen) ile çektim.

Rütuş, filtre ve edit için genel olarak Snapseed, VSCO, Adobe Photoshop yazılımlarını kullanıyorum.

Yorumlarınız benim için değerli. Teşekkür ederim.


INSTAGRAM: batuhaniricagil


L
9 yıl
asd
sil
L
9 yıl
35.000TL\u0027 Kadar Araç Tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar,

35.000 TL civarında bütçemiz var. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

2010 model ve üzeri, tercihen dizel (benzinli olursa az yakan ve randımanlı LPG uyumu veren), 120bin kmyi geçmemiş, tercihen sedan(aile arabası olarak kullanılacak, hatchback olursa da küçük olmamalı). Far ve yağmur sensörü, cruise control olmalı.

Aklımızda 2012+ model Kangoo, 2010 Focus Tit, 2010+ Astra classic gibi tercihler var. Bunlardan hangisi daha mantıklı olur? Ekstra neler önerirsiniz?
Teşekkürler
L
10 yıl
Ford Fiesta 1.0 Ecoboost + Powershift
Bu kombinasyonla ilgili neler düşünüyorsunuz. Gerçek hayat tüketim değerleri kullanan varsa paylaşabilir mi? Ya da tahmini neler söyleyebilirsiniz. Vergi avantajı düşük tüketim vaadi, ve otomatik vites bir arada iyi bir kombinasyon gibi duruyor. Artıları eksileri neler olur diğer motor, şansıman seçeneklerine göre. Buyrun arkadaşlar...

Fiyatı da : 51.515 TL denmiş en son.

Fiesta Fiyat Listesi
L
10 yıl
1.0 Ecoboost + Powershift
Bu kombinasyonla ilgili neler düşünüyorsunuz. Gerçek hayat tüketim değerleri kullanan varsa paylaşabilir mi? Ya da tahmini neler söyleyebilirsiniz. Vergi avantajı düşük tüketim vaadi, ve otomatik vites bir arada iyi bir kombinasyon gibi duruyor. Artıları eksileri neler olur diğer motor, şansıman seçeneklerine göre. Buyrun arkadaşlar...

Fiyatı da : 51.515 TL denmiş en son.

Fiesta Fiyat Listesi
L
10 yıl
Bu Kuralı %95\u0027iniz Yanlış Biliyorsunuz!
Dönel (Ada, Daire) kavşak olarak bilinen ışıksız kavşaklardaki geçiş önceliğini eminim büyük çoğunluğunuz yanlış biliyorsunuz.
Serbest kavşaklarda yol önceliği daima sağınızdaki aracındır mantığı ile dönel kavşaklara insanlar bodoslama dalıyor. Ama bu yapılan tamamen yanlış. Bu kuralın ülkemizde yanlış bilinmesinden, yollarda bolca bulunan dönel kavşaklarda daima kaos yaratılıyor.

Dönel kavşaklarda yol önceliği kavşağın içinde bulunan aracındır arkadaşlar. Eğer kavşağa dışardan katılım yapmak üzere yolun ağzına geldiyseniz, ancak kavşak içerisinde yolunuza çıkmak üzere bir araç yoksa katılım gerçekleştirebilirsiniz. Ben sağda kalıyorum diyerek, içerdeki aracın önünü kesmek suretiyle kavşağa girerseniz bu yaptığınız trafik kurallarına aykırıdır. Yurt dışında bu kural çok iyi biliniyor ve uygulanıyor. Gel gelelim ülkemizde bilen insanların yüzdesi çok çok az. Lütfen bundan böyle bu kurala uymaya çalışın arkadaşlar. Ne kadar çok kişi bu kuralın doğrusunu benimseyip uygularsa bu tip kavşaklarda ortaya çıkan karmaşa o kadar çok azalacaktır. Nitekim böyle bir durumda bir kazaya karışır içerdeki araca çarparsanız, bu kazada büyük oranda suçlu sayılırsınız. O açıdan da önemli. Değerli vaktinizi ayırıp bu noktaya kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Bilgiyi doğrulamak için kaynak
L
11 yıl
★★★ Uygulamalarınızı \"Kilit\"leyin! -ANA KONU- [Android] 50.000+
Arkadaşlar Merhaba,

Android için istediğiniz uygulamaları kilitleyip, istemediğiniz kişilerin istemediğiniz bilgilerinize cihazınızı kurcalarken erişmesini önlemesi sağlayan bir Kilit uygulaması geliştirdik. Uygulamayı Google Play Kilit'den ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Ayrıca değerlendirirseniz seviniriz.

Uygulamam 50.000+ indirme sayısına ulaşmıştır.



***** Uygulamalarınızın güvenliğini “Kilit” ile sağlayın! *****
Kilit, cihazınızdaki uygulamaların açılışlarına şifre koyarak yabancıların kısa süre içerisinde uygulamalarınıza erişmesini engelleyen bir güvenlik uygulamadır. Kilit ile seçtiğiniz uygulamalara şifre atayabilir ve yabancıların, belirlediğiniz uygulamaları karıştırmasını engelleyebilirsiniz.

Kilit uygulaması ile;

1) Şifrenizi oluşturun.
2) Güvenlik soru ve cevabınızı belirleyin.
3) Şifrelenecek uygulamalarınızı seçin. Seçim işleminiz bittikten sonra uygulamalarınız
şifrelenmiş olacaktır.

Bunun yanı sıra “Aktif” ve ”Pasif” butonları ile Kilit uygulamasının çalışmasını kolayca durdurup başlatabilirsiniz.

***** Kullanım *****

Kilit uygulamasına giriş yapıldıktan sonra “Kilitli Uygulamalar” sayfası ekrana gelir. “Kilitli Uygulamalar” sayfası Kilit uygulamasının anasayfasıdır. Bu sayfanın sağ altında bulunan “Ekle” butonu ile “Kilitlenecek Uygulamalar” ekranına yönlendirilirsiniz. Bu ekranda şifreleyeceğiniz uygulamaları belirleyebilirsiniz. Seçtiğiniz uygulamalar “Kilitli Uygulamalar” sayfasında listelenecektir.

Listelenen uygulamaların sağ kısımlarında bulunan seçim kutuları ile o uygulamaların şifrelenip şifrelenmeyeceğini daha sonradan kolayca belirleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamalarınızın şifrelerini kısa süreliğine kaldırmak isterseniz “Aktif” ve “Pasif” butonlarını kullanabilirsiniz. Uygulama “Aktif” halde iken normal işleyişinde çalışacaktır; “Pasif” halde ise uygulama arka planda çalışmaya devam edecek fakat daha önce şifrelediğiniz uygulamalarda artık şifre sorulmayacaktır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magis.kilit

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
L
12 yıl
2000TL\u0027ye Kadar LED TV
Öncelikle olmasını istediğim özellikler 40''-46'' arası herhangi bir boyut olabilir. LED ve Full HD olmalı. Opsiyonel olarak 3D, Smart ve ince de olabilir.

Genellikle TV&Film izlemek ve Konsolla oyun oynamak için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. (2000TL'ye kadar çok az bi miktar olabilirse aşılabilir.)

Ekstra soracağım bir şey var; bu 3D TV'lerde pilli ve pilsiz gözlüklü olanları var (Galiba aktif pasif deniyor) bunlar arasında ne fark var?

Teşekkürler,
L
12 yıl
Yarı-Amatör \"Youtube Müzisyenleri\" [COVER]
Arkadaşlar popüler şarkıların coverlarını kanallarında yayınlayarak Yotube'da ün yapmış çok başarılı yarı amatör müzisyenler var. Bildiğiniz kanalları paylaşalım. Gerçekten kaliteli müzikler ortaya çıkarıyorlar. Piyasadaki bir çok müzikten daha çok dinlenebilir. Hatta kimi cover'lar orijinallerinden daha güzel desem yalan olmaz. Örnek birer videolarıyla takip ettiğim Youtube Kanalları...

Kurt Hugo Schneider

http://www.youtube.com/user/KurtHugoSchneider

Videoyu izlemek için tıklayınız

.

Boyce Avenue

http://www.youtube.com/user/boyceavenue

Videoyu izlemek için tıklayınız

.

Alex Goot

http://www.youtube.com/user/gootmusic

Videoyu izlemek için tıklayınız
L
13 yıl
Android Uyguluması Logosu Çizecek Grafiker Arıyorum
Arkadaşlar ücretsiz olarak sunacağım bir Android oyunu geliştiriyorum. Oyunun logosunu kafamda tasarladım. Bunu benim için PS'de yapacak bir arkadaş arıyorum. Yardımcı olan arkadaşın adını Oyunun hakkında bölümünde ismini yazacağım. Bu şekilde bir karşılık verebilirim. Lakin ben de uygulamayı parasız olarak koyacağım için, bu işten karım yok. Sadece güzel bir iş çıkarmak istiyorum o kadar. İlgilenenler bana ulaşırsa çok sevinirim. İyi çalışmalar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.