B

Teğmen
26 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
geçen yıl
HelpDesk Yazılımı Hk
Firma olarak biz OsTicket adında bir helpdesk yazılımı kullanıyoruz. Ücretsiz bir yazılım bu ancak biz yeni bir helpdesk yazılımına geçmek istiyoruz. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir yazılım var mıdır? Ücretli veya ücretsiz olarak makul ücretlerde. Teknik ekip olarak aktif 2 kişi kullanacak ama teknik destek kullanıcısı olarak 3-4 kullanıcı ekleyebilmemiz lazım birisi admin olabilir. Şu anki kullanılan ticket sistemimizin çalışma mantığı dışarıdan müşterilerimiz bizlere mail atıyor bize ticket olarak düşüyor biz bunları sistem üzerinden cevaplıyoruz müşterilerimize mail olarak geri dönüş yapıyor. Ekstra olarak haftalık rapor çekebileceğimiz bir sistem olması bizler için yeterli. Şu anki kullandığımız sistem tam olarak stabil çalışmayabiliyor bazen daha düzgün bir sisteme geçmek istiyoruz. Yardımlarınız için teşekkürler.
B
4 yıl
PC ARA ARA KENDİNİ RESTART EDİYOR !!!
Öncelikle merhabalar,
Belli bir süredir kullandığım ddr4 bir sistemim var ancak son yaptığım upgrade'lerden sonra bilgisayarım bir kaç günde bazen gün aşırı olarak kendini restart etme gibi bir sorun ortaya çıktı örneğin rutin olarak çalıştığım sırada, gün içerisinde birden bire bilgisayar kilitleniyor ses gidiyor fare dahi oynamıyor 10-15 saniye kadar bekleyip kendini restart ediyor 1-2 gün daha sorun yaşamıyorum, biraz araştırma yaptığımda kesin bir sonuca ulaşamadım örnek yeni aldığım dual kit ramlerimi memtest86 programı ile test ettim sıfır hata çıktı rami alırken anakartın uyumluluk listesine göre aldım ve slotlarına anakart dökümanına göre yerleştirdim, windows güncellemesi almıştım o güncellemeden sonra ssd kullanıyorum c diskimde yer az olduğundan yedeklerini sildim bu yüzden güncellemeleri geri alamadım ama tekrardan kontrol ettiğimde yeni bir güncelleme daha geldiğini farkettim üstüne tekrar güncelleme yaptım ancak sorun düzelmedi buna benzer bir kaç kontrol yaptım ancak sorun devam etmektedir sürekli aynı problemi yaşıyorum evden çalıştığımızdan dolayı bu bana sorun çıkartabiliyor yardımlarınızı istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Sistem özelliklerim;
Anakart : Asus PRIME Z390-P
İşlemci : İntel i5 9600K
Bellekler : Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) HX432C16PB3AK2/16 DDR4 3200MHz
Ekran Kartı : Msi Gtx 1060 6gb Gaming x
Güç kaynağı : Corsair VS Serisi VS550 550W 80PLUS PSU
Soğutma : COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
Kasa : Msi Mag Force 101M Atx Temperli Gamming Kasa

Sorun yaşamadığım zamanlarda kullandığım eski parçalarım;
Kingston HyperX Predator XMP 8 GB 4133 Mhz DDR4 HX441C19PB3/8 Bellek
Power boost atx kasa

Dip bilgi : Sorunu windows güncellemesi, ram ve kasayı değiştirdikten sonra yaşamaya başladım bunların hepsi aynı tarihlerde değiştirdim sonraları bu problemi yaşamaya başladım önceleri diğer parçalarla sorun yaşamıyordum.
B
5 yıl
Tom Clancy\u0027s The Division Uplay\u0027de Activation Kodunu Bulamıyorum
Merhabalar,
Steam üzerinden the division trial paketini almıştım aşağı yukarı 40 gb gibi bir indirme yapmıştı daha sonra normal paketini satım aldım 100-200 mb kadar üzerine bir güncelleme yaptı, oyunu steam üzerinden başlat dediğimde beni uplay'e atıyor uplay'de activation code istiyor ancak bende böyle bir kod yok ve steam üzerinde de herhangi bir kod bulamadım şuan oyuna giremiyorum yardımcı olur musunuz?
B
7 yıl
Sıfır HDD Laptop Görmüyor !!!
Merhabalar arakadaşlar ,
Elimde Acer aspire bir laptop var önceki hdd arızalandı bende yeni bir hdd alıp taktım ancak bios ekranında hdd gözükmesine rağmen pc açılırken pos ekranından sonra siyah ekranda hdd yok hdd takın tarzında ingilizce bir uyarı çıkıyor pc hiçbir şekilde açılmıyor hdd masaüstü pc'ye bağladığımda ise sorun yok hatta masaüstü pc'den format attım hdd'ye ve sorunsuz kullanıyorum , sizce sorun neden olabilir ?
B
8 yıl
General Mobile GM 5 PLUS [ÇIKTI] Yorumları Alayım ?
Öncelikle Merhabalar,
Arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum bütçede max : 1000 TL biraz araştırma yaptım.Bana en uygun gelen gerek f/p oranında olsun gerek de tasarımı ve 2 yıl güncelleme desteği konusunda gm 5 plus hoşuma gitti açıkçası ama biraz da kararsızım hoşuma gitmeyen yönleri de var mesela ekranı biraz fazla büyük gibi değiştirilebilir batarya yokmuş falan yani kararsızım.Eğer telefonu alan arkadaşlar olursa buradan telefonun sıkıntılarını avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsa kafamızda kesin bir bilgi oluşur.Dediğim gibi kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum alıp da memnun olan falan olursa bu konu altında yazarsa sevinirim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
B
8 yıl
1000 TL\u0027ye Telefon Önerileri
Merhaba arkadaşlar,
Aşa yukarı 1000 tl ye telefon önerisi bekliyorum sizden herhangi bir telefon olabilir öneriniz ama önerinizi yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim.Kafamda kesin bir şey yok ama kamerası biraz iyi olursa güzel olur.

Not: General Mobile 5 Plus sizce Türkiye'ye ne zaman gelir.

Not 2 : Biraz kararsızım bayağıdır tuşlu eski bir telefonla idare ediyorum bu aralar acil ihtiyacım var ( Sebep mobil oyun yazıp oyunu telefonda denemem lazım ve whatsapp gibi uygulamaları kullanamıyorum.Okulum gereği lazım oluyor , yaklaşan olaylar için haberleşmek için falan her neyse...) ona göre karar verip bir tane almam lazım.

Cevaplarınız İçin Şimdiden Çok Teşekkürler.
B
8 yıl
Tom Clancy Rainbow Six Siege Gameplay (Bölüm Videoları)
merhaba arkadaşlar,
Rainbow Six Siege oyununu oynadım ve youtube kanalımda paylaştım oyun gayet güzel bence ama ağda çok kişilik arkadaşlarla oynamak eminim daha eğlenceli olacaktır oynanış olarak hoşuma gitti en basit örnek mesela yerde geri geri sürünürken geri yatarak sürünüyor karakteriniz ve kendi ayaklarınız görebiliyorsunuz.Oyunun linki aşağıda kanalımı ziyaret ederseniz ve videolarımı izlerseniz sevinirim.
Sürç-i Lisan Ettiysek Affola...

Link :
https://www.youtube.com/channel/UCVFltmjxojE8WRu3D5yia6A/featured

Kanal Adı : BCPC Channel
B
8 yıl
Hostinger Error 404 Hatası !!!
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar,
Ben daha önceleri hostinger dan bir ücretsiz host temin etmiştim ve şuanda onu kullanmaktayım ama şu 2 haftadır sıkıntı çıkartıp duruyordu hosta bağlanamıyor gibisinden hatalar alıyordum ve 2 gün önce kapattığımda siteyi çalışıyordu ama sabah baktığımda site faliyette değildi.Site adresimi yazdığımda benihttp://www.hostinger.web.tr/error_404 adresine yönlendiriyor ve siteme erişemiyorum.İnternette biraz araştırdım sorunun eksik dosyalardan olabileceğini söyleyenler falan vardı wordpress'in sitesinden dosyaları indirdim onunla denedim ama sonuç aynı sürekli error 404 hatası geliyor karşıma.Anladığım kadarıyla sitede sorun yok ama neden kaynaklanıyor bilmiyorum.Sizin de önerileriniz var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Site Adresim :
www.bayramcontay.com

Karşılatığım sayfa :


< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
Sizce http://www.konusarakogren.com/ Nasıl Bir Site ?
Öncelikle Merhabalar...
Başlıkta da belirttiğim gibi ben bu siteye üye oldum arkadaşlar ama site nasıldır bilmiyorum güvenilir midir acaba birde hiç ücret falan almadıklarını söylüyor ama telefonla üyeleri arayıp konuşma yapıyorlar İngilizce ders falan vermek için benim anlamadığım para almıyorlar da nereden geliyor bu değirmenin suyu kimse böyle bir şeyi sevabına yapmaz yani yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
B
9 yıl
USB\u0027den Yazılım Atmaya Çalışdım Şuanda Telefonum Açılmıyor !!!
Merhaba arkadaşlar...
Elimde LG P760 marka bir cep telefonum var.Telefonum sabahleyin ana ekran dondu diyerek hata raporu veriyordu ve bende restart attım ve telefon açılış ekranında lg logusu geliyor ancak açılmıyordu daha sonra ise usb ile pc ye bağlayarak lg mobile support tool programı ile tekrar formatlamaya kalktım daha öncede benzer bir vakada aynı yöntem ile telefonu kurtarmıştım.Sabahtan başlattım programı dosyaları indirme aşaması geçti daha sonra yükleme aşamasında hata verip program yeniden deneyiniz uyarısı verdi.Bende bir kez daha başlattım programı ve okula gittim geldiğimde program yine aynı hatayı vermişti ve telefon kapalı durumda idi.Şuan hiçbir şekilde telefon açılmıyor hiç tepki vermiyor ışığı falanda yanmıyor.Anakartın yanmış olmasından korkuyorum sizce sorun nedir anlayan arkadaşlar acil yardım edebilirlermi lütfen şu aralar telefona baya bir ihtiyacım var...

Not: telefonlardan çok iyi anlamam ama hiç de anlamıyor değilim yinede cümleleri biraz açıklayıcı kurarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.