I

Teğmen
13 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
Aveo 1.4 LT nasıl ?
Merhabalar. Aveo 1.4 araçlar nasıl yakıt tüketimi ve performans olarak. Lt donanım orta donanım ls ise baz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltim lütfen pek emin değilim çünkü. Bulunduğum şehirde 2012 model lt donanım bir araç mevcut. 60bin kmde. Önemsiz bir iki lokal boyası var sadece temiz araç. 29-30 civarına aracı bırakacaktır satıcı. Neler söylersiniz bana mantıklı geliyor sadece yakıt tüketimi düşündürüyor onu da kullanıcısı varsa bilgilendirir ve burdan diye umuyorum. Teşekkürler.
I
8 yıl
Fabia 1.4 elegance hakkında
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-memurdan-satilik-araba-ihtiyactan-satilik-319048249/detay kısa süre içinde 3. Konu acısım ama kusura bakmayın. Artık bir araç almam lazım en geç cuma almalıyım. Tsi motor olsun isterdim ama onlar baya tuzlu. Bu aracın motoru nasıldır acaba donanım olarak yeterli. Eğer görüşünüz aracın alınabilir olduğu yonundeyse sizce fiyatı ne olmalı. Malum siteden baktım muadillerine göre biraz daha az yazılmış fiyatı ancak pazarlıkla kaclara kadar düşüyor bilmiyorum.
I
8 yıl
Ilandaki linea ya bakar mısınız
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-liea-325306108/detay demin golf için konu açmıştım belki alakasız araçlar ama bütçem göre uygun gördüğüm araçlara bakıyorum. Bu araç 95 beygir mi değilse kaç beygir. Performansı çok mu kötüdür. Çok performans arayan biri değilim açıkçası yokuslarda falan baymasin yeter. Sanırım araç baz donanım bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Son olarak fiyat bana uygun gibi geldi 31-32 e alınır gibi. Ne dersiniz.
I
8 yıl
ilandaki golf nasıl sizce
Vazgeçtim. Ilgilenenler teşekkürler.
I
8 yıl
Fluence hasar kayıtlı arac hakkında
Merhabalar. Kaç zamandır yavaştan araç bakıyorduk. Abimin bir arkadaşı bir araç önermiş bir tanıdığı satıyormuş. Araç 2012 model extreme edition 1.5 dci fluence. 117000 km de . 8 bin lira hasar kaydı varmış aracın. Moturunda herhangi bir sıkıntı yok denmiş. Yarın gidip bakıcaz arabaya. 35bin lira son fiyat verilmiş. Fiyatı uygun gibi ama ne ben ne de abim hasarlı araçlar konusunda bilgi sahibi değiliz. Araca bakarken özellikle dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir. On kaputta işlem yoksa alırız diyoruz ama açıkçası çok da bilgi sahibi değiliz. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Ayrıca fiyat sizce de uygun mu? Edit: fotoğraf ekleyemedigim için değişen parça listesini buraya kopyaliyorum. Iscilik Toplam Tutar: 2099.50TL, Parca Toplam Tutar: 4589.74TL, Degisen Parca Bilgileri: ARKA CAMURLUK SOL(1 adet, Orijinal), KAPI ON SOL(1 adet, Orijinal), KAPI ARKA SOL(1 adet, Orijinal), ARKA CAM(1 adet, Orijinal), ARKA KAPI CITASI SOL(1 adet, Orijinal), ON KAPI CITASI SOL(1 adet, Orijinal), ON KAPI CAM MEKANIZMASI SOL(1 adet, Orijinal), ARKA KAPI CAM MEKANIZMASI SOL(1 adet, Orijinal), UCUNCU STOP LAMBASI(1 adet, Orijinal), STOP SAG(1 adet, Orijinal), ORTA KONSOL KAPAGI(1 adet, Orijinal)
I
8 yıl
Cruze linke bakar mısınız
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-55bn-kmde-luks-cruze-315120061/detay/ fiyat çok uygun değil mi sizce. 2011den sonra bu araçların beygir gücü yükseltildi diye biliyorum. Bu 2010 model ama fiyat cazip geldi km si düşük. Bu aracın bu modelinde motor yetersiz mi ya da kronik sorunları var mı. Ciddi şekilde almayı düşünüyorum.
I
8 yıl
1.6 tdi polo
2012 model 1.6 tdi comfortline polo 80000 km de. 1500 lira hasar kaydı var bir kapısı boyanmış. 43000 lira isteniyor. Bu araç alınır mı sizce. Km biraz fazla gibi geldi bana. Ederi nedir sizce
I
8 yıl
Araç nasıl ? Link içerde
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-corsa-1.2-esentia-2007-model-75.000-km-311391089/detay bir iki haftadır 40bin lira bandında araç bakıyordum sürekli kararlarım değişiyor. İlk arabam olacak acemi sürücüyüm. 40bin liraya da içime sinen pek araç bulamadım açıkçası. O paraya değecek araba suan piyasada çok zor bulunuyor. Ben de butcemi değiştirdim 25-27 civarı eli yüzü düzgün araç almaya karar verdim. En azından acemiliğimi atana kadar. Daha sonra Allah kısmet ederse güzel bir araç alırım. Bu araç hakkında yorumlariniz nedir acaba. Acemiye uygun mudur? Fiyatı nasıldır. Güvenilir bir marka olduğu ve ikinci elde rahat gittiği için mantıklı gibi geldi bana. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-kazasiz-313218480/detay Edit: yeni link eklendi.
I
8 yıl
Kia rio 1.4 crdi link içerde
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-temiz-kia-rio-306997866/detay linkteki araç nasıl sizce. 40bin liraya verirse alınır mı? Donanımı fena değil iç ve dış dizayn olarak bana göre iyi sayılır. Bir de dizel olması araca çekiyor beni. Sizin de görüşlerinizi almak isterim.
I
8 yıl
Chevrolet cruze
Türkiyede parasının hakkını veren tek otomobil olduğunu düşünüyorum. Yan komşum 2011 model 6 ileri otomatik vites kazasız boyasız full donanım aracı 38bin liradan malum siteye eklemiş. Pazarlıkla 35lere bile ineceğini düşünüyorum. Günlerdir araba arayan ben bundan çok daha kötü araçları kıyaslayıp birini alacağım ve bu aracı almayı dusunmeyecegim bile. Çok saçma değil mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.