S

Yüzbaşı
11 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Astra J 1.4 T Lpg Tüketimi
Arkadaşlar merhaba. Astra J 1.4 T otomatik aracımla şehir içi ortalama 18 km hızla 12 litre lpg yakıyorum. Sizce bu lpg değeri iyi midir?
S
4 yıl
Kışlık lastik önerisi
Arkadaşlar merhaba. Alacağım opel astra j 1.4 t araç için kışlık lastik bakıyorum. Ankarada yaşıyorum. Önerebileceğiniz karlı/yağmurlu zeminde yol tutuşu iyi olan ve hatırı sayılır derecede sessiz olan bir lastik var mıdır?
S
4 yıl
Astra J 1.4 T
Arkadaşlar merhaba. Astra j 1.4 t kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Bu aracın kronik bir sorunu var mıdır? Kullanımı nasıldır? Sorun çıkarma potansiyeli opelin diğer modellerine göre nasıldır?
S
4 yıl
Max 80-85 bin TL Otomatik HB araba tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 aydır araba bakıyorum. Başta 50 - 60 binle başladığım bu serüvende o fiyatlarda düzgün bise bulamadığım için kendimi de zorlayarak bütçeyi yükseltmek zorunda kaldım. Başlıkta dediğim gibi max 80-85 bin liraya otomatik hatchback alınca pişman olmayacağım bir araba önerir misiniz. Yeminle sıkıldım araba aramaktan. Bir yardım edin.
S
4 yıl
i30 gdi style paket alınır mı? Gdi motor performansı nasıl?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi i30 gdi 2012 style paket almayı düşünüyorum. Tercihen lpg montajı yapılmış olanlara bakıyorum. Okuduğum yorumlarda kimisi gitmiyor, çekişi iyi değil, performanssız, yokuşta bayılıyor gibi şeyler diyor. Bunların doğruluk payı var mıdır? Daha önce kullanmış olanlat deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
S
4 yıl
Apex Legends 3. Aranıyor 😃
Merhaba arkadaşlar. Apex legends oynayan kaç kisi vardır burda bilmiyorum ama biz oyuna sürekli 2 kişi giriyoruz. Diğer 3. Gelen ise yabancı oluyor ve genelde oyunu trollüyorlar. Eğer bizle oynamak isteyen (oyunun dinamiğine alışmış az da olsa adam vuran 😂) varsa mesaj atarsa 3 kişi olarak girebiliriz oyuna. Hem zevkli olur hem de anlaşması kolay oluyor diye düşünüyorum.
S
4 yıl
Tork ne kadar önemli?
Merhaba arkadaşlar. Konuda bahsettiğim gibi torkun bir araba için çekişte ne kadar önemli olduğunu öğrenmek istiyorum. Örneğin 100 beygir 137 torku olan bir araba dik yokuşlarda bayılır mı? Yoksa tork çekişte tek başına etkili değil mi?
S
5 yıl
60.000-70.000 TL arası 2. El Tam otomatik hatchback araç tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. 2. El tam otomatik hatchback bir araba almayı düşünüyorum. Şoförlüğüm çok yok. Arabalar konusunda bilgim de çok yok. Belirttiğim fiyat aralığında arabayı yeni kullanacak tecrübesiz birisi için hangi modeli önerirsiniz? Ford fiesta, i20, i30, renault megane 1.5 dci, megane 1.6 expression, mazda 3. Genelde araçları buldum bu fiyat aralığında fakat hangisini almak mantıklı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.