F

Teğmen
08 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Tek lastik değişimi?
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce aldığım lastiklerimin tekinde (arka sağ) sıkıntı var yanaktan hava kaçırıyor. Toplam lastiklerle 15-20k km civarı yapmışımdır. Şimdi bu lastiği değiştireceğim ancak nasıl değiştirmem lazım kararsız kaldım. Yerine sıfır aynı model lastik mi almalıyım, arka tekerlerin ikisini de mi değiştirmeliyim sıfır ile, 4 tekeride mi değiştirmeliyim yoksa çıkma teker bulup onunla mı tekini değiştirmeliyim?

Lastikçilerin hepsi farklı bir şey diyor ve güvenemiyorum, sizlerin yorumu nedir bu konuda?
F
5 yıl
Xs Max bozuk kamera ve Apple onarıma gidiyor
Merhaba arkadaşlar. 17 ay garantili xs max cihazımın kamerası bozuldu iz çıkıyor fotoğraf çekerken bu durumda cihaz değişimi beklerkem apple kamera değişimi yapacağını söylüyor. Garantisiz cihazlarda ahize bozulsa Telefon değişimi öneriyorlar. Bu işlem bana sıkıntılı geliyor açıkçası bu kadar para verilen cihazda bu yola gitmeleri can sıkıcı. Yapabileceğim bir şey var mı sizce?
F
5 yıl
Aracımın plakası ile yanlış haber yapılmış
Arkadaşlar merhaba,

İlginç bir sorun ile karşı karşıyayım. Bugün forumda galeri dolandırıcılık konusunu okuyunca google'da kendi aracımın plakasını sorgulayayım dedim, sorgulayınca AA tarafından servis edilmiş 7-8 tane haber sitesinde haber buldum. Muş ilinde kaza yapılmış ve kaza yapılan araçlardan birinin plakası benim aracın plakası fakat araç o tarihte bende (İstanbul'da, araçla hiç Muş'a gitmedim) ve herhangi bir kazaya karışmadım, hatta arabayı alalı herhangi bir kaza yaşanmadı. Bu ilginç durumda ne yapmam gerekiyor? AA ve gazetleer ile iletişime mi geçmeliyim yoksa direk hukuki yollara mı başvurayım? İlerde bu durum sıkıntı yaşatabilir araba açısından. Şaştım kaldım
F
5 yıl
Technicolor yerine Netmaster Infinity 401 değer mi?
Merhaba arkadaşlar, technicolor modem kullanıyorum abonelik aldığım dönem başka modem olmadığı için bunu sattılar. Çekim gücü olarak bir sorun yok ama sanki oyunlarda vs sıkıntı yaratıyor gibi. Infinity 401 gelmiş stoklara aylık 6 TL'ye vermeyi önerdiler, sizce değer mi? Bu modem çöp olacak tabiki veya satmaya çalışacağım. Infinity'de 2.4 + 5 Ghz aynı anda olması oyun ve bağlantı bakımıından iyi gibi duruyor. Önerileriniz nedir?
F
5 yıl
İç mekan led aydınlatma hakkında soru
Arkadaşlar merhaba,

Led işlerinden anlayan yardımcı olabilir mi? Asma tavan üzerine led yaptıracağım, anlaştığım elektrikçi malzemeler (ortalama 25-30 mt) LED için 300 TL + geri kalan ihtiyaçlar için de (adaptör,güçlendirici vs) 200 TL gibi bir rakam çıkardı. Bana çok fazla geldi malzemeleri kendim almayı düşünüyorum. Yorumunuz nedir? Ne almam lazım bu konuda veya yardımcı olabilir misiniz?
F
6 yıl
Philips PUS serisi alınır mı?
Arkadaşlar merhaba, 11.11 de bir TV almayı düşünüyorum 4K 49" özelliklerinde. Aklımdaki model 49pus6262 idi 11.11 gelmeden stokları bitti :) Şimdi 49PUS6402'lere bakıyorum ancak internette philips ile ilgili çok fazla olumsuz yorum var. Philips yerine LG veya Samsung modelleri de alabilirim 400-500 fazla koyarak. Ambiligt özelliği vs gerçekten çok güzel Philips TV'lerin ancak yorumlar ciddi manada kafamı karıştırdı. Bu kadar para verip sorunlu veya 1-2 sene ömürlü bir TV almak da istemiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur? Bütçem 3500 civarı.
F
7 yıl
Pro Clubs Tecrübeli/Tecrübesiz Oyuncular Aranıyor [PC]
Merhaba herkese,

Anadolu FK olarak yaklaşık 4 yıllık bir topluluğuz. FVPA TR Ligi'nin en eski takımlarından biriyiz. Aynı zamanda bu sezon iFVPA Şampiyonlar Ligi'nde boy göstereceğiz.

Tecrübeli sürekli 11'de oynayacak olarak bir kaleci arıyoruz.

Tecrübeli/tecrübesiz olarak bek ve orta saha/kanat tipi birer oyuncu arıyoruz. Antremanlara göre yedek veya 11'leri belirliyoruz. Sürekli online olmanızı beklemiyoruz biz de genelde çalışan kişilerden kurulu bir ekibiz.

Başvuru için PM veya origin : fthaksu, TheLegend1907
F
7 yıl
PM atamıyorum
Arkadaşlar 3 4 kere denedim bir şey satın alacağım PM atmaya çalışıyorum konu sahiplerine mesajım kayboluyor göndere tıkladıktan sonra giden kutusunda yok muhtemelen gitmiyor da. Sorun nedir anlamadım 3 gündür bir PM atamadım.
F
7 yıl
Ekran Kartı PCI-Ex girişini bozar mı?
Selamlar arkadaşlar, ilginç bi sorunla karşı karşıyayız. Olay şu ki bilgisayarda yaklaşık 6 7 aydır oyunlarda çizgiler, bozulmalar vs görünüyordu. En son geçen hafta windows düşük çözünürlük dışında açılmaz hale geldi. Başka bir ekran kartıyla denedik normal açıldı. Ekran kartı bozuk dedik son bir şans olarak fırınlamayı denedik bu sefer anakart hiç görmedi ekran kartını. Sonra sağlam bir ekran kartını anakarta taktık onu da görmüyor . Ayrıca fırınladığımız ekran kartı başka bir bilgisayarda açıldı. Gerçekten ilginç bir sorun önce ekran kartı bozuk gibiydi şimdi anakartta sorun var gibi. Sizce ne yapabiliriz?
F
7 yıl
Entresan bir açılışta siyah ekran sorunu
Merhabalar arkadaşlar. Yaşadığım sorunun içinden çıkamadım sizlere danışmak istedim. Öncelikle sorunun temel tanımlaması şu bilgisayarı yeniden başlat diyerek kapatıp açmaya çalıştığımda ekrana sinyal gelmiyor sadece anakartın açılış sesleri geliyor fanlar çalışıyor. Aynı şekilde usb cihazlarda çalışmıyor. Ayrıca bu sorun yaşanmadan önce bazı oyunlarda ufak takılmalar yaşıyorum. İlgisi olmayadabilir.

Sorunun çözümü için statik elektrik boşaltma yöntemini denedim (usb dahil herşeyi çıkarıp, elektriği kesip power'a basılı tutmak). Daha sonra tekrar bu sorunu yaşadım ve bu sefer elektrik işe yaramadı. CMOS reset yaptım jumper ile bilgisayar açıldı. Boot ayarlarını yaptım kaydettim kapandı hop yine en baştan hiç bir şeye sinyal gelmiyor sadece fanlar çalışıyor . En sonunda tekrar CMOS reset yapıp, statik elektriği boşaltıp açtım klavyeyi taktım ayarları yaptım kaydettim klavyeyi çıkarttım ve açıldı. Şuanda sorun yok fakat tekrar olacak büyük ihtimalle.

Şüphelerim ise ya prizimde bir sıkıntı var oldukça eski bir priz, ya bios pili bitmiş olabilir ya da anakartta sorun var.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.