-

Onbaşı
05 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
7 yıl
Uydunet İki Modem Köprüleme
Elimde biri yeni iki adet uydunet modem var. Maalesef çekmediği için eski uydunet modemimi diğer odada dağıtıcı olarak kullanmak istiyorum. Fakat bu işlemi gerekli adımlar haricinde dağıtıcıya dönüştürdükten sonra herhangi bi LAN kablosu olmadan yapmak mümkün mü, gerekli adımlar nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
7 yıl
İkinci Monitör
Merhabalar, 1920x1080p laptopuma eski monitörümü(1440x900) vga to hdmi kablosuyla bağladım görüntüyü nasıl sığdırabilirim.
-
7 yıl
HTC M9 kendiliğinden boot menüye geçme
Merhabalar, HTC M9 telefonu kendiliğinden boot menüye atıyor, telefon abimin ben ios kullanıcısıyım, birkaç işlem buldum tamamen kaldırmak için ama tam bir bilgim olmadığı için bilen ve tecrübe etmiş olanlarınıza danışmak istedim, nasıl kaldırabiliriz bu sorunu ? (Ayrıca bazı ugulamalarda da çalışmadığını söyledi bu modelde genel bir sorun mu ?)
-
8 yıl
Windows 10 Güvenli Mod ve Oturum Açamama
Merhabalar, bir gün önce windows 10 menü çubuğunun çalışmamasından dolayı birkaç araştırma yapmak istedim istemez olaydım. msconfig ile bir olay bu, işlemin bir kısmında güvenli moda geçtim ve yeniden başlatılması gerekliydi, adımları izledim. Sonra karşıma gelen e-mail hesabımla açtığım oturumum oldu. Daha önce e-mail şifremle girmek yerine pin oluşturmuştum ve pinle giriyordum. Fakat benden direk parola isteniyor ve güvenli modda olduğum için internetin kapalı olmasından dolayı (sanırım) parolamı kabul etmiyor ve girdiğim parola doğru. Adminastor hesabım o girmediğim hesap ve birde guest hesabım var parola olmadığı için giriyorum ama orda da hiç bir yetkiye sahip değilim ve sistemi geri yüklemek hatta sıfırlamak hepsinde benden parola istiyor ve kabul etmiyor. Bu döngüyü kıramadım, bir bileniniz var mıdır çıkış yolunu ?
Teşekkürler
-
8 yıl
Microsoft Office sınırsız satın alma (öğrenci\u0026ev)
Home&Student tarzı süresiz lisanslı 2010 2013 2007 vs satın almak istiyorum pek araştırmaya fırsatım olmadı araştırmadan önce satın alma konusunda ya da piyasada ki bulunabilirlikleri ile ilgili bilgisi olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.