C

Onbaşı
07 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
17 yıl
kablosuz ağa bağlantı şifresi sorunu
Arkadaşlar zoom x6 nodeme hp laptop kablosuz bağlanıyor.bir bilgisayar kablolu bağlanıyor ancak benim masaüstü pc ( robotics wireless turbo kart var) ağı görüp tıklayınca ve şifremi yazınca giremiyorum.Çıkan hata attadır.Ne yapmam lazım.Lütfen yardım.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
17 yıl
Bellek Kullanımı Sorunu Lütfen Yardım.
Arkadaşlar büyük bi problemle karşı karşıyayım. Bilgisayarımda sistem boştayken ram kullanımı 600-700mb ten aşağıya inmiyor. 2*256 mb ddr 400 ram kullanıyorum. Ama nasıl oluyorda hiç bir işlem yapmama rağmen bellek kullanımı 600mb üstünde gösteriyor surekli. Açık ne işlem varsa kapatıyorum ama yinede değişmiyor hep aynı. Forumda araştırdım biraz aynı tarz sorunlarla karşılaşanların konularını. Orda sanal bellek kullanımını ayarlama vardı. Onu da benim rame uygun olarak yaptım yani 768-1536 olarak ayarlanmalıymış durumda ama yine bir şey değişmedi. Sistemi guvenlik kipte acıp virüs taramasından geçirdim symantec corparation ile ve daha sonra ad-aware ve hijackthis ile tarattım bir kaç virüs buldu onları sildi bazılarını karantinaya aldı. Ama ram kullanımı hiç değişmedi halen 600mb üzerinde geziyor. Acaba sistemimde donanımsal bir hatamı var neden böyle yapıyor olabilir. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Aşağıda ram kullanımı ve calısan programların screen shotlarının linki var bakmanız için.

http://img405.imageshack.us/img405/4954/ads305zbd8.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/8233/ads305z2hs5.jpg
C
17 yıl
Alınık ipod mini için pil
Sanırım ipod minim deki pil ömrünün sonuna yaklaşmakta yada ben çok dinleyerek bitirdim.Acaba 4gb mini için nerden pil alabilirim yada satan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.öm atınız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.